personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 29-30 Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

benimde maliyet denetim kaldi allah yardim etsin

nrcn ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,

martta sınava girecek kişi sayısı ne olur? bilgisi olan var mı?

Ne hakkında bilgimiz varki

Kaç kişi giriyor kaç kişi geçti cevaplar nelerdi hiç bir bilgi yok Sadece tahmin ediyoruz

İstanbulda kasım ayında maliyet muhasebesine giren kişi sayısı en az 5.000 idi (Sallıyorum) kaçı geçti kaçı kaldı belirsiz

Sn Cihanbay rumuzlu arkadaşım burda lutfen gereksız yardımcı olucam kaynak ve not verıcem göndereceğim gıbı yazılarla reklam yapma sana maıl attım ama bana başka bı sıteyı ve o sıtede satılan kıtap cd lerı önerıyosun bu hiç yakışık bişey değil . yönetici arkadaşlar müdahale etsin.

MERHABALAR BEN 2007 MEZUNUYUM VE STAJYERLİK SINAVINA HAZIRLANMA KARARI ALDIM BİLİDİĞİM KADARI İLE YILDA ÜÇ KEZ SINAV YAPILIYOR MADDİ SORUNLARIMDAN DOLAYI DOSYA AÇTIRMA İŞLEMİMİ ERTELEMEK ZORUNDA KALDIM EKİM YADA KASIMDA DA DOSYA AÇTIRABİLİYORMUYUM VE STAJI KAZANDIĞIM TAKDİRDE BİR KISMINI YASADIĞIM SEHİRDE TAMAMLAYIP KALANI İÇİN BASKA BİR SEHİRDE DEVAM EDEBİLİYORMUYUM.. BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...

Merhabalar ben 2007 mezunuyum ve stajyerlik sınavına hazırlanma kararı aldım bilidiğim kadarı ile yılda üç kez sınav yapılıyor maddi sorunlarımdan dolayı dosya açtırma işlemimi ertelemek zorunda kaldım ekim yada kasımda da dosya açtırabiliyormuyum ve stajı kazandığım takdirde bir kısmını yasadığım sehirde tamamlayıp kalanı için baska bir sehirde devam edebiliyormuyum.. bilgilendirirseniz sevinirim...

Lütfen mesajlarının tamamını büyük haften oluşacak şekilde yazmayalım. (O.G.)

yapabilirsin dosyani gittigin odaya aktaracaksin

satın ahmet şenel kardeşim size katılıyorum cihanbay rumuzlu şahıs notlar var vereceğim deyip notları başkasına gönderdim. ......com adresinden deyip reklam yapıyor ayırtır ya yönetici gerekli uyarı yapınız lütfen

birde arkadaşlar denetim ve analiz kaldı benim denetimden ve analizden nasıl çalışıyorsunuz .

özellikle denetimden nasıl bir çalışma yapıyorsunuz

bilgilendirirseniz sevinirim. herkese başarılar

arkadaşlar odanın yapacağı bilgilendirme toplantısı ve ne zaman yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı? ve de katılacaklar listesi filan ne zaman açıklanıyor bilen var mı acaba?

sayın deneyimli arkadaşlarrr nolur bi cevap verinnn tamamlmama belgesini aldığımız bu cdler çokmu yetersiz yaaaa ?

hatek ' Alıntı:
sayın deneyimli arkadaşlarrr nolur bi cevap verinnn tamamlmama belgesini aldığımız bu cdler çokmu yetersiz yaaaa ?

Sayın hatek yeterlilik sınavına hazırlanıyorsan;ewet çok yetersiz............
Eğer staja başlama sınavına hazırlanıyorsan Tesmerin CD lerinden başka bir yere bakma

merhaba arkadaşlar, ben sınavı kazanmanın, yolunun staj bittikten sonra işten ayrılmaktan mı geçiyor onu merak ediyorum. yani mesala bu mart sınavına ciddi ciddi hazırlananlar iştenmi ayrıldı yoksa izinlilermi? bu dönem işlerin en yogun olduğu dönem ders çalışmayı geçtim dinlenmeye vakit yok (en azından bürolarda çalışanlar için) çok kısa bi çalışma ile kazanılacak sınavlar değil sonuçta

doahmet ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, ben sınavı kazanmanın, yolunun staj bittikten sonra işten ayrılmaktan mı geçiyor onu merak ediyorum. yani mesala bu mart sınavına ciddi ciddi hazırlananlar iştenmi ayrıldı yoksa izinlilermi? bu dönem işlerin en yogun olduğu dönem ders çalışmayı geçtim dinlenmeye vakit yok (en azından bürolarda çalışanlar için) çok kısa bi çalışma ile kazanılacak sınavlar değil sonuçta
Walla
bana güldüler ama şimdi SMMM yim.Sınavlardan 2 ay önce izin alarak bürodan ayrıldım.Ancak 2nci hakkımda belgemi hakkedebildim.
Bazıları için kısa çalışma yeterli olabiliyor.Bu süpermenlere diyeceğim bir şey yok.Fakat "ben kısa sürede belgemi alıcam" diyorsanız; kendinizden çok şey vereceksiniz.
Allah(CC) hepinize kolaylık versin

Malesef gündüz iş yerinde çalışıp akşamda evde o yorgunlukla ders çalışmaya çalışıyoruz. Hiç 2 ay evde oturup ders çalışmak gibi bir imkanım olmadı olmaz da:((( Keşke Turmob tesmer ne kadar zor şartlarda ders çalıştığımızı anlasada ona göre soruları anlaşılabilir ve kolay sorsa.

Arkadaşlar ;

Mart sınavı için paramı 28 Şubatta Oyakbank'a yatırdım. Henüz sisteme geçmediği için sınav kaydımı yapıp ders seçemiyorum. Panik oldum ........ :) :) :)

Linde ' Alıntı:
Arkadaşlar ;

Mart sınavı için paramı 28 Şubatta Oyakbank'a yatırdım. Henüz sisteme geçmediği için sınav kaydımı yapıp ders seçemiyorum. Panik oldum ........ :) :) :)

Panikleme, Oyakbankta dekontlar sisteme 3 iş gününde geçiyor. Yarın 3. gün, en geç çarşamba dekontun işlenmesi gerek, olmazsa tesmeri ararsın

Arkadaşlar
benimde martta ikinci girişim olacak, vergi ve analiz kaldı. Analizden 45 ile kaldım, çıkmış sorulara çalışmıştım ağırlıklı olarak, soru sistemi önceki sınavlara göre farklı olduğu için şok oldum. Şimdi acayip korkuyorum. Tavsiyesi olan var mı analizden?

Bir de vergi de bence eksik sorulara da puan veriyorlar, çünkü benim 1. sorum eksikti, 2. soru da sadece bir cümle yazdım (borçlar mukayyet değerle değerlenir diye), 3. soru da ise tamamen film koptu ve karıştırarak indirilemeyecek giderlerin yarısından çoğuna ticari kazançtan indirilemeyecek giderleri yazdım. Eğer cevabı tam yazmayınca puan alamasaydık benim 0 almış olmam gerekirdi, buna rağmen 35 almışım, yani yazdığım doğru olan herşeye puan vermişler. O yüzden karamsarlığa kapılmayalım...

smmm_adayi ' Alıntı:
Arkadaşlar
benimde martta ikinci girişim olacak, vergi ve analiz kaldı. Analizden 45 ile kaldım, çıkmış sorulara çalışmıştım ağırlıklı olarak, soru sistemi önceki sınavlara göre farklı olduğu için şok oldum. Şimdi acayip korkuyorum. Tavsiyesi olan var mı analizden?

Bir de vergi de bence eksik sorulara da puan veriyorlar, çünkü benim 1. sorum eksikti, 2. soru da sadece bir cümle yazdım (borçlar mukayyet değerle değerlenir diye), 3. soru da ise tamamen film koptu ve karıştırarak indirilemeyecek giderlerin yarısından çoğuna ticari kazançtan indirilemeyecek giderleri yazdım. Eğer cevabı tam yazmayınca puan alamasaydık benim 0 almış olmam gerekirdi, buna rağmen 35 almışım, yani yazdığım doğru olan herşeye puan vermişler. O yüzden karamsarlığa kapılmayalım...

hocam senin doğru olan her şeye puan vermişler fakat benim doğru olan hiçbişeye puan vermemişler,1.soruda yanlış bişey yapmadım bütün şirketleri durumlarına göre sıraladım 2.soruda senin yazdığından daha fazlasını yazdım,3.soru ise tamdı 33 aldım ben böyle yaparken 33 alıyorum gelde karamsarlığa kapılma itiraz ettim umut yok valla ne olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Nasıl iş çözemedim bi türlü. Aynen bende 100 beklerken, sorularımın doğruluğundan da okadar eminken 25 aldım. İtiraz da etmedim sonuç alamayacağımı bildiğim için, Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Geçtiğimden emin olduğum derse şimdi çalışmak o kadar zor geliyor ki. Sorular hiç zor değil. Ama verilen cevaplara da puan yok. Cevaplarım doğru olsa bile geçecekmiyim bilmiyorum. Hayırlısı olur inşallah bizler için.

arkadaşlar sınavlar marmara üniv. göztepe kampüsünde yapılacak fark ettiniz mi? yoksa ben mi yanılıyom.

tabii istanbul ve çevre sınav bölgesi için geçerli.

farketmesem muhtemelen bahçelievlere gidip boş boş bakacaktım herhalde okula. :o