nrcn ' Alıntı:arkadaşlar merhaba,
martta sınava girecek kişi sayısı ne olur? bilgisi olan var mı?
hatek ' Alıntı:sayın deneyimli arkadaşlarrr nolur bi cevap verinnn tamamlmama belgesini aldığımız bu cdler çokmu yetersiz yaaaa ?
Walladoahmet ' Alıntı:merhaba arkadaşlar, ben sınavı kazanmanın, yolunun staj bittikten sonra işten ayrılmaktan mı geçiyor onu merak ediyorum. yani mesala bu mart sınavına ciddi ciddi hazırlananlar iştenmi ayrıldı yoksa izinlilermi? bu dönem işlerin en yogun olduğu dönem ders çalışmayı geçtim dinlenmeye vakit yok (en azından bürolarda çalışanlar için) çok kısa bi çalışma ile kazanılacak sınavlar değil sonuçta
Linde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
Mart sınavı için paramı 28 Şubatta Oyakbank'a yatırdım. Henüz sisteme geçmediği için sınav kaydımı yapıp ders seçemiyorum. Panik oldum ........![]()
![]()
![]()
smmm_adayi ' Alıntı:Arkadaşlar
benimde martta ikinci girişim olacak, vergi ve analiz kaldı. Analizden 45 ile kaldım, çıkmış sorulara çalışmıştım ağırlıklı olarak, soru sistemi önceki sınavlara göre farklı olduğu için şok oldum. Şimdi acayip korkuyorum. Tavsiyesi olan var mı analizden?
Bir de vergi de bence eksik sorulara da puan veriyorlar, çünkü benim 1. sorum eksikti, 2. soru da sadece bir cümle yazdım (borçlar mukayyet değerle değerlenir diye), 3. soru da ise tamamen film koptu ve karıştırarak indirilemeyecek giderlerin yarısından çoğuna ticari kazançtan indirilemeyecek giderleri yazdım. Eğer cevabı tam yazmayınca puan alamasaydık benim 0 almış olmam gerekirdi, buna rağmen 35 almışım, yani yazdığım doğru olan herşeye puan vermişler. O yüzden karamsarlığa kapılmayalım...