personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

zeynepyaroglu ' Alıntı:
100. sayfada tansiyonum düşmüştü :( demeç veremedim arkidaşlar :D ;) :P.......baygın bi haldeydim :'( uyur yazar olamadığımdan kaçırıverdim muhabbeti ;) :D :) :D eğer ruhsatı alamazsam zamanı dondurup geriye alıcam o 100. sayfayı döşüyecem :o :o ;D :D ;)....6 yıldız alıcam o sayfadan........ben artık beklemekten vazgeçtim...amannn bu saatten sonra açıklasalar ne olur :P hoppaaaa çıldırmaya az kaldıııı doktorum nerde ::) ;D :o 8).........

Geçmiş Olsun, Şimdi Nasılsınız Zeynep Hn.

serengeti ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
odaya 1998 de fındıklı bürosunda kaydoldum iş bulup stajı başlatsaydım sınavsız müşavir olurdum belki ya ,sınav kaç yılında çıktı ,yıllar karıştı vay be ..
valla ben anlayamadım kardeş fındıklıda odamı var 1998mi 1988 mi

1998 istanbul fındıklı evet ismmmo şubesi veya merkezi vardı evet

1998 de sınav vardı 1996 da başladı yanılmıyorsam ama staj başlatma sınavı yoktu evrakları verip staj başlıyordu sonunda yeterliliğe giriliyordu sadece.Bu staja başlama ve bitirme sınavlarından şikayet ettiğimde odada dendiki tabii siz o noktadan bakınca öyle görülüyor ama bizim bi dönem arşivlerimizde başvurulmuş ama takip edilmemiş o kadar çok dosya vardı ki baş edilemedi . Arkadaş baş vurmuş önüne daha cazip bi iş gelmiş bu işi bırakmış yıllar sonra umduğunu bulamamış tekrar gelmiş benim falanca zamanda bi başvurum vardı evraklarımı tamamladım ruhsatımı alayım lütfen moduna gelmiş olurmu olmaz bizde bu işe adam gibi sahip çıkıp takip edip yapacaklar gelsin diye sınav koyduk dediler. Sustum....

Burası cuma gününe kadar 200 ü geçer bence

Alalh muhafaza cuma açıklanmazsa hafta sonunda 250yide görürüz

en iyi ve hareketli dönem bu dönem sanırım
ayrıca bende 295 dönem askerdim tertipler.........

ugur_35 ' Alıntı:
zeynepyaroglu ' Alıntı:
100. sayfada tansiyonum düşmüştü :( demeç veremedim arkidaşlar :D ;) :P.......baygın bi haldeydim :'( uyur yazar olamadığımdan kaçırıverdim muhabbeti ;) :D :) :D eğer ruhsatı alamazsam zamanı dondurup geriye alıcam o 100. sayfayı döşüyecem :o :o ;D :D ;)....6 yıldız alıcam o sayfadan........ben artık beklemekten vazgeçtim...amannn bu saatten sonra açıklasalar ne olur :P hoppaaaa çıldırmaya az kaldıııı doktorum nerde ::) ;D :o 8).........

Geçmiş Olsun, Şimdi Nasılsınız Zeynep Hn.

Doktor zeynep ten başlasın en iyisi ;D ;D

içimde büyük bir inanç var arkadaşlar sonuçlar bizi üzmeyecek....

deffo ' Alıntı:
içimde büyük bir inanç var arkadaşlar sonuçlar bizi üzmeyecek....

herkesi geçirceklermi diyorsun :)
bazımız üzülcez bazımız burda sevinç çığlıkları atacaz. kazanmışım beni aradılar az önce diyecez, yada vergiden denetimden kalmışım beklemiyordum diyecez. kazanamasakta kaybetmekten çıkaracagım derslerle temmuz a doğru yol alacagız. İnşallah hakedenin , emek verenin sevindigi bir sonuç olur.

herkes geçecekkkkk :D alıcak ruhsatı...bu komisyon şeker gibi komisyon cici komisyon ;) :) ;D ben sorularından anladım zaten misss gbi sorular önüme gelince hahhh tımam dedim kesin herkes kazanıcak

ooof of

komisyon komisyon duy sesimizi
bu sesler smmm adayının çığlık sesleri
komisyon komisyon duy sesimizi
ölmeden birileri duysun bizleriiiiiii

oooof offfffffff

üniversitede okurken sınavlara çalışırken okul hiç bitmicek gibi gelirdi

bi gün bi baktık o bitmicek gibi gelen okul bı gün gelmiş bitmiş

sankı o zamanları hi yaşamamış gibi geliyor belki bu günlerde geçer gider sonra dönüp batığımızda ya ne günlerdi sankı hiç bitmicek gibi geliyordu deriz

böyle avutuyorum kendımı arkadaşlar başka türlü çekilmiyor bu çile ,
çile bülbülüm çile çile bülbülüm çile çileeeeeeeeee

sonunda ben de bi garip oldum ruh gibi dolanıyorum etrafta ya artık ders çalışmakan bıktım ben yaaaa dersın başına oturmamla kalkmam bir oluyor
kaşıntı bile tutuyor ders lafını duyunca

ne zaman biticek bu çilemiz

izmirde yürüyüş falan yapılacak olursa en önde yürürüm valla
istanbulda yürüyüş mü oluyor nereye yürünüyor kim yürüyor
marsa anka kuşunu göndermişler duydunuz mu oraya mı yürüsek acep bilmemki??? ;D

eminem darı koydum ambara
eminem darı koydum ambara
bu sınav anca açıklanır haftaya
:)