personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

form ba bs leri bi arkadaş var bizde o hallediyo sağolsun,büroysa işiniz zor

Zelihacım, Ba-Bs'lerin 2008 yılında aylık olarak verileceklerin iptal edilme durumları konuşuluyor..cirosu 500.000'i aşanlar aylık olarak verecek deniyor..odaların çalışmaları varmış, üyelerine bu konuda mail ve mesajlar atıyorlarmış..o yüzden 2008'leri yapmak için 1-2 gün daha bekleyelim derim..ama tabii 2007'lerden kaçış yok :)

noluyor arkadaşlar bi anlayalım.ne açıklanmış
???

DAHA Bİ NUMARA YOK ARKADAŞLAR
CUMA İNŞLH CUMAYI BEKLEYELİM :o

Hoşgeldin Serengeti Nasılsın

slm arkadaşlar, herkese kolay gelsin. 3-4 gündür foruma bakamıyordum yoğunluktan dolayı. son 10 sayfayı falan okudum da, durum baya vahim.. Yakında bu topiği 'Stajyer Sorunları' bölümünden alıp, yeni açacakları 'Sorunlu Stajyerler' bölümüne taşıyabilirler. Benden uyarması :)

iyiyim bugün herkezi moralli gördüm
bahardan herhalde

hepinizer müjde ba bs ler uzayacak emin olun..hatta şimdi yapıyoresanız bırakın yatınn :D

öyle olmuyor ama herşey üst üste sıkıyorlar artık yaaa walla bay geldi bizler büroda çalışan insanlarız mükellef çoksa boğuluyor hiç düşünmüyorlarmı yawww..

İnşallah uzarda bu stresde biter. Bende gelişi güzel birşeyler yaptım ama uzatacakları ihtimalini düşünerek devamını yapmıcam.

Süreyi Uzatacaklarına Neden Kaldırsınlar Bu BA-BS leri Demiyorsunuz Arkadaşlar
Maliyenin Bizim Önümüze Getirdiği Her Angaryayı Yapmak Zorundamıyız Bunu Tartışalım Başka Bir Başlıkta
Mali Müşavirmiyiz Yoksa Angaryacımıyız Mesleğimiz Ne Hale Geldi Haldır Huldur Birşeyleri Yetiştirmeye Çalışıyoruz Nereye Kadar Sağolsun Odalar ve Türmob da Bu Konuda Hiç Yardımcı Olmuyor Bizlere
Halbuki Biraz Kulis Yapsalar Biraz Baskı Yapsalar Belkide Bu BA-BS Saçmalığından Kurtulacağız Ama Nerdeeee