yok bence moreller gayet iyi geldi banatura ' Alıntı:şuan tansiyon doruk noktasında sanırım
herkes çok kötü durumda herkesin eli ayağı titrediğinden kesinlikle eminim
ufak bir kıvılcım bir anda alev oluyor............
aokten ' Alıntı:benimde tek ders vergi ,
kağıtta belirttinmi
;D ;Dbeyazzafer ' Alıntı:Üniversitede okuyan bir ögrenci yil sonu sinavlarina girmis ve arkadasina: - Ben memleketime gidiyorum, sinavlar belli olduktan sonra bana sonuçlari bildir, ancak telefona ben çikarsam bana söylersin. - Telefona annem çikarsa zayifim olmaz da eger bir tane olursa Ebubekirin selâmi var, dersin. - Iki zayif imkansiz da eger olursa Ebubekirin Ömerin selâmi var, dersin. - Üç zayif hiç olmaz da eger olursa Ebubekirin, Ömerin, Osmanin selâmi var dersin. - Dört zayif imkansiz da eger olursa, Ebubekirin, Ömerin, Osmanin, Alinin selâmi var dersin, seklinde konusup memleketine gelir. Bir zaman sonra sinavlar belli olur, arkadasi sinav sonuçlarini bildirmek için telefona sarilir, telefona ögrencinin annesi çikar. -"Teyze, oglunuza söyleyin Ümmet-i Muhammedin selâmi var"
muhasebebg ' Alıntı:tünayın arkadaşlar
ya yemeğe mi gittiniz hepiniz
arkadaşlar finansal tablolarda puanlama nasıl olur acaba formüllerim doğru iptal edilen soruda net satışlar olmalıdır ve formul şudur diye yazmıştım
tablolar sınavının sonucunu cok merak edıyorum tabiivergiyi de 5 derse girmiştim geriye temmuzda da maliyet ve denetime giricem bazı arkadaşlar denetim zor olur diyorlar artıkkolay soru beklememek lazım zaten
vergıde de puanlama nasıl olur merak edıyorum yani soruların birebir kanuni dille mi yazılmış olması lazım ben madde madde değil de genel olarak bildiklerimi yazdım aralarda eksik cumle olabılır ancak sınav kağıdımı okuyan konuları bıldığımı anlar en azından o bir ümit benim için ancak tahmin bile yapamıyorum ya çok bunaldım ben yaaaa of offf
beyazzafer ' Alıntı:Üniversitede okuyan bir ögrenci yil sonu sinavlarina girmis ve arkadasina: - Ben memleketime gidiyorum, sinavlar belli olduktan sonra bana sonuçlari bildir, ancak telefona ben çikarsam bana söylersin. - Telefona annem çikarsa zayifim olmaz da eger bir tane olursa Ebubekirin selâmi var, dersin. - Iki zayif imkansiz da eger olursa Ebubekirin Ömerin selâmi var, dersin. - Üç zayif hiç olmaz da eger olursa Ebubekirin, Ömerin, Osmanin selâmi var dersin. - Dört zayif imkansiz da eger olursa, Ebubekirin, Ömerin, Osmanin, Alinin selâmi var dersin, seklinde konusup memleketine gelir. Bir zaman sonra sinavlar belli olur, arkadasi sinav sonuçlarini bildirmek için telefona sarilir, telefona ögrencinin annesi çikar. -"Teyze, oglunuza söyleyin Ümmet-i Muhammedin selâmi var"