personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bende bı sıfır insafsızlığını anlamıyorum bir yandan da acaba kimlik bilgileri falan yazılmadı diye mi hiç okumadan sıfırı basıyorlar diye de süphe ediyorum olmazki kardeşim sınav salonuna girmenin hatrına sıfır verilmez yaa.

dede 66 ' Alıntı:
ya size puanlama ile ilgili bir örnek vereyim maliyet 2 soru iki kişi de sorulara yanlış cevaplar veriyor yaklaşık aynı tip cevaplar biri 0 alıyor diğeri 25 yorum sizin 0 alan itiraz ediyor tabi kızgınlıkla niye 0 diye yakın bir arkadaştı son hakkı bu sınavdı umarım sınavı iyi geçmiştir

Garip karşılamamak lazım. Çünkü böyle örnekler çok fazla

bunun için diyoruz ya biraz şeffaflık olsa tabi bizi takan yok başkada umarım bizden sonraki devrelerde bu olur

feratin ' Alıntı:
yahu şimdi telefon bekleniyor da kalan arkadaş ya maliyetten kalmıştır yada vergiden eğer bunlardan geçtiyse aranacak.Eeee durum böyle olunca bu dönem aranacak fazla arkadaşta olmayacak sorular malum.Onun için Tesmeri mi beklemek lazım.

tek dersi denetim olan garanti geçerim diyen biri yok mu o aransa da bizde rahatlasak... :)

ben varım ama garanti geçerim diyemiyorum

ya arkadaşlar herkes sınav stresi olmuş ben de dahil farkındayım ama niye kadınlara sardınız bu aralar? kadınlar olmasa bu hayat çekılmez ;D

baksanıza sınav stresınde bile fıkralarda gulduruyorlar

anlaşılmayacak bişey yok kadın ilgi ve sevgi ister

ah sınav ah senin yüzünden nerelere geldi konular

not:erkek ve kadın ayrımı yapmadan insanları anlamak zor desek ya şuna
mesela şu sınav sistemi test değil de neden klasık oluyor diye sorsak ya

en azından sözel dersler test olsa daha objektif bir puanlama olabilirdi ve sonuçlar için 60 gün beklemek zorunda kalmazdık :'(

bu konuda bi yürüüş yapsak çok mu gülerler az mı? ;D

ya da tencere tava çalsak,ışık kapatma eylemi yapsak bişey yapalım işte niye aukatlara sınav yapılmıyor bizim başımız kelmi? ;D

ya da bu kadar mı çaresiz ve zavallı duruyoruz uzaktan herkesin gücü bize yetiyor neden mi???

çünkü sesimiz çıkmıyooooooo :-[
çıksa da işe yaramıyor

gulsevdam ' Alıntı:
feratin ' Alıntı:
yahu şimdi telefon bekleniyor da kalan arkadaş ya maliyetten kalmıştır yada vergiden eğer bunlardan geçtiyse aranacak.Eeee durum böyle olunca bu dönem aranacak fazla arkadaşta olmayacak sorular malum.Onun için Tesmeri mi beklemek lazım.

TEK DERSİ DENETİM OLAN GARANTİ GEÇERİM DİYEN BİRİ YOK MU O ARANSADA BİZDE RAHATLASAK... :)

Bende varım ve bi süpriz olmazsa geçmeyi umut ediyorum ???

Ayrıca serengeti sen kesinlikle geçeceksin bence

star ' Alıntı:
gulsevdam ' Alıntı:
feratin ' Alıntı:

TEK DERSİ DENETİM OLAN GARANTİ GEÇERİM DİYEN BİRİ YOK MU O ARANSADA BİZDE RAHATLASAK... :)

hayırlısı hakkınızda arkadaşlar... denetim, vergiye oranla daha kolaydı güzel haberlerinizi alırız inşaallah...

benimde tek ders denetim. ama ben tekirdağ odasına kayıtlıyım.ewet kesin geçerim.ama tekirdağ odası arar mı bilmem? ???

muhtemelen tesmeri bekleyeceğiz.tekirdağ odası aramaz gibi geliyor.

feratin ' Alıntı:
İlk aranan tatlıları alır derim şimdi aransada yazmaz onun için 2.aranan tatlıyı alır ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İstediğin Tatlı Olsun Yeterki Geçelim Şu Sınavdan Arkadaşım ;D

YİĞİTOĞLU ' Alıntı:
muhtemelen tesmeri bekleyeceğiz.tekirdağ odası aramaz gibi geliyor.

siz odayı ararsınız... geçen sefer nette geç yayınlandı ama odaların elinde sonuçlar vardı... biz arayıp öğrenmiştik arkadaşımızınkini...

gulsevdam ' Alıntı:
star ' Alıntı:
gulsevdam ' Alıntı:
feratin ' Alıntı:

hayırlısı hakkınızda arkadaşlar... denetim, vergiye oranla daha kolaydı güzel haberlerinizi alırız inşaallah...

[/quote

İnşalalhhh hepbirlikte alırız güzel haberleri

artık heyecan dorukta inşallah bu stresi yaşadığımıza değer

feratin ' Alıntı:
Arkadaş kendinden o kadar emin ki tatlıyı bile hazırlamış ;D ;D ;D inşallah değer sonuçların bu tatlıya ;)

İnşallah Sonuçlar Hepimizin Gönlüne Göre Olur Hocam ;)

arkadaşlar tesmeri arayanınız yok mu ? ben aradım tele bakan yok:( yine 60 gün mü diyolar yoksa bugün yarın açıklanır mı diyolar.....sınav günü dahil edildiğinde bugün 60 gün dolmuş oluyor yawww....arayan varsa paylaşsın teşekkürler

zeynepyaroglu ' Alıntı:
arkadaşlar tesmeri arayanınız yok mu ? ben aradım tele bakan yok:( yine 60 gün mü diyolar yoksa bugün yarın açıklanır mı diyolar.....sınav günü dahil edildiğinde bugün 60 gün dolmuş oluyor yawww....arayan varsa paylaşsın teşekkürler

60 gün diyorlar zeynep...