personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

saol blance...bekleyelim o halde onlara göre 60 günü :P bize göre doldu da onlar 71. günü 60 gün belliyor heralde ;D 8) ;) nesse az kaldı her halükarda.......sabır hepimize

henüz 60 gün dolmadı. sınav tarihini hesaba katma.sınav bittikten sonra saymaya başlamak lazım.

tesmer telefona cevapvermiyor arkadaşlar..........

forum su gibi akıp gidiyor
yetişemiyorum

martta ilk sınavına giren var mı arkadaşlar???

5 dersten sınava girdim sizce 5 inden de geçmeyi ummak delilik mi??
eğer 5 inden de geçmişsem horoz kesicem

;D ;D ;D

Bende martta ilk sınavıma girdim tabiki hedef 7/7 ama vergi sınavında hüsrana uğradım o hüsranla girdiğim hukuk sınavında da başarı sağlayamadığımı düşünüyorum tek umudum diğer 5 dersi vermiş olmak kalp atışlarım gün geçtikçe daha hızlı atmaya başladı heyecandan ölmek üzereyim:)

finasal,denetim,hukuk geçerim diye düşünüyorum.
Maliyetden 1soru doğru 40 puanlık,kalırım galiba,Vergide 1 tam 2 yarım soruyla kalırım ,meslek kesin kalırım fazla çalışmamıştım ona
analizde o malum gerginlikle saçmaladım (eniyiderslerimden biriydi)
yani ilk sınav heyecanı ve sınavın zorluğundan dolayı pek parlak değil durumum... neyse Temmuzda temizleriz artık.....

icinar ' Alıntı:
finasal,denetim,hukuk geçerim diye düşünüyorum.
Maliyetden 1soru doğru 40 puanlık,kalırım galiba,Vergide 1 tam 2 yarım soruyla kalırım ,meslek kesin kalırım fazla çalışmamıştım ona
analizde o malum gerginlikle saçmaladım (eniyiderslerimden biriydi)
yani ilk sınav heyecanı ve sınavın zorluğundan dolayı pek parlak değil durumum... neyse Temmuzda temizleriz artık.....

Forumdaki geçmiş yazılanları iyi okuyun. Bazı yazılanlar içler acısıdır.
% 100 geçerim 80 den fazla not bekleyip kalanlar olmasıyla beraber.
Geçemeyeceği düşünen ve kalıcağına emin olup 7/7 yapanlar var.

Son günler yaklaştıkça eskiler dökülmeye başlıyor

Bir arkadaşın tesmerdeki güvenlikle arası iyi idi soylumuydu o belgeyi aldı herhalde

Buralarda olsada bir konuşsa güvenlikle

analizden ben de bişey anlamadım

aslında salonda herkes konuşmaya başladı kimse motive olamadı sınava.. bence analizde puanlamada biraz esnek olurlar gibi geliyor ancak vergiyi
bilemiyorum hemen hemen çoğumuz bişeyler yazdık ancak soruların cevaplarını aynen maddedekı gıbı yazan var mı merak edıyorum temmuzda inceleme sorusu gelebılır deniyor yıne bı şaşırtmaca soru gelebılır...

meslek hukuku bıle zorlaştı napıp edıp temmuzda temızlemek lazım derslerı gıtgıde zorlaşıyor...

erin senın zamanında sınava gırmış olmayı tercıh ederdım elbette zormuştur da en azından bır ıkı ders ortlama yapma dersıymış şimdi baksana ıyıce zorlaştırdılar bi oku üfle belki faydası dokunur bızım sınavlara :D

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Son günler yaklaştıkça eskiler dökülmeye başlıyor

Bir arkadaşın tesmerdeki güvenlikle arası iyi idi soylumuydu o belgeyi aldı herhalde

Buralarda olsada bir konuşsa güvenlikle
Sık sık gidip güvenlikle kavga ediyordu. Hatta ben en sonunda onun kavgaları yüzünden sonuçları açıklamıyorlar diye düşünmeye başlamıştım.

inşallah hepsinden geçeriz...
gerçi ben eleme yapıp hepsıne çalışmamıştım denetım ve maliyete bakamadım

vergiye ağırlık vermiştım ama o da bı garip geçti...

malıyet ve denetıme çalışıyorum şimdi ama motıve olamıyorum sonuçlar açıklansa en azından bılıcez durmumuzu
ona gore akımız karamız bellı olucak belirsizlik ne zor bişey yaaaaaaaaa

temmuz için hazırlanamıyoruz bile

arkadaşlar şaka maka az zaman kaldı :'( :'( ders çalışmaya başlayan var mı içiniz de yoksa herkesı benım gıbı kaşıntı mı tutuyor sınav alerjisi oldum heralde

ama sonuçlar açıklandıktan sonra bu moddan çıkmamız lazım 8) temmuzda bitirelim artık bu işi yaaaa

belgeyı alıp kutlama yapalım hatta gelenler gelsın parti vericem valla

belgeyi alan gelsin temmuz sonuçları ne zaman açıklanır ???

eylul ortaları desek havalar hala guzel olur izmire beklıyoruz butun arkadaşları sokaklara falan dokulelım geçtik diye yürüyüş yapalım bariiii ;D ;D ;D

hatta belge logolu bayrak yaptıralım onları sallayalım süper olur ama yaaaa ;D ;D ;D

bende başlamadım çalışmaya...Mart sınavında ençok vergi çalştım.
en çokda ona üzülücem kalırsam.

evet o arkadaş camdan bakıyodu kargo geldimi diye enteresandı