personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

icinar ' Alıntı:

şimdi sorulara nasıl cevap verileceği çok önemli arkadaşlar örneğin size sorasa kurumlar vergisine tabi şirketler;sayarsın;sermaye şirketleri,koop,ikt.kamu kur.,dernek ve vak.ait ikt.işletmelr,iş ortaklıkları cevap tam dersin kalırsın oturur ağlarsın niye niye ;

sermaye şirketleri deyip alt başlık açıp;

a.Anonim Şirketler
b.limited Şirket
c.Sermayesi Paylara Bölünmüş komandit Şirketler
d.Sermaye piyasası kurulunun düzenleme ve denetimine tabi fonlar

yazmadın diye.

Felicity ' Alıntı:
Az önce izmir tesmeri aradım sonuçlar bu hafta değil haftaya açıklanacak dediler..

İzmir hep öyle diyor açıklandığı gün bile 10 sonra diyorlardı

bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz sanırım. Bunlar yığılmayı kolay sorarak yada bol not vererek yapmıyor ki bu sığamadığız anfilerde dosya yakabilecek düzeyde o kadar çok insan varki gittiğim kurslarda bir sürü dosya yakıp gelmiş veya yakmak üzere olan insan biliyorum.Azalma dosya yakanlarla oluyor yığılmanın onlar için hiiiiiiç önemli olmadığını düşünüyorum.Soruların bu kadar çapraşık olmasıda yanan yansın azalsın mantığıyla hazırlanmış bence. erkan çok güzel bir tespit yapmış arkadaşım kasım da giren çok olmasına rağmen ruhsat sayısını sorduğumda 447 dediler kolay sorup yada bol not verip bu sayıyı yükseltmezler. Ve her dönem ne kadar oluyor değimde bir tek temmuz/2007 de 500 ün üstüne çıkmış diğer dönemler 450 altında varın siz düşünün.

yoklamaya yetkililer diyor bizde sayıyoruz
1. Vergi dairesi müdürleri;
2. Yoklama memurları;
3. Yetkili makamlar tarafından yoklama işi ile görevlendirilenler;
4. Vergi incelemesine yetkili olanlar;
5. Gelir uzmanları;

diyoruz yine kalıyoruz itiraz edecem diye yıkıyoruz ortalığı ,yanlış çünkü 10 puansa bu cevapla size gelecek 3 puan asıl cevap 4 .maddenin altında belirteceksin
4. Vergi incelemesine yetkili olanlar;
a)Maliye Müfettişleri,
b)Maliye Müfettiş Muavinleri,
c)Gelirler Kontrolörleri ve
d)Stajyer Gelirler Kontrolörleri,
e)Gelirler Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatında müdür kadrolarında görev yapanlar her hal ve takdirde vergi inceleme yetkisini haizdir.

ERIN_BROCKOVICH ' Alıntı:
bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz sanırım. Bunlar yığılmayı kolay sorarak yada bol not vererek yapmıyor ki bu sığamadığız anfilerde dosya yakabilecek düzeyde o kadar çok insan varki gittiğim kurslarda bir sürü dosya yakıp gelmiş veya yakmak üzere olan insan biliyorum.Azalma dosya yakanlarla oluyor yığılmanın onlar için hiiiiiiç önemli olmadığını düşünüyorum.Soruların bu kadar çapraşık olmasıda yanan yansın azalsın mantığıyla hazırlanmış bence. erkan çok güzel bir tespit yapmış arkadaşım kasım da giren çok olmasına rağmen ruhsat sayısını sorduğumda 447 dediler kolay sorup yada bol not verip bu sayıyı yükseltmezler. Ve her dönem ne kadar oluyor değimde bir tek temmuz/2007 de 500 ün üstüne çıkmış diğer dönemler 450 altında varın siz düşünün.

her dönem bi dersten yakıyolar tezine ne dersin

bu arada bahsettiğim şeyler prof.S.Ateş Oktar dan ,kendisi 10 seneden fazla dır tesmer eğitmeni

Az önce TESMER'i aradım sınav sonuçları bu hafta açıklanmayacakmış

iyide bu hafta olmadığını bilen tam gününü de bilir .. onu söylediler mi?

Ya dalgamı geçiyorlar. Hem bu hafta açıklanacak diyorlar hemde bu hafta açıklanmaz diyorlar. Bu ne demek yaaa >:(

tesmer anakarada.. izmirde sadece oda vardır..

staskiran ' Alıntı:
çevirdiler şaşkına
başlarım senin aşkına
içimden hiçbir şey gelmiyor....

diye bir şarkı vardı. ne kadar anlamlıymış meğersem.tam benim duygularım şu anki. :)

Seden Gürel ;D

cuma gününe kadar burası 250 sayfayı bulurr.kasım sınavındaki rekoru geçeriz bence

beyazzafer ' Alıntı:
arkadaşlar sonuçlar en geç cuma açıklanır sıkıntıya girmeyelim boşuna

Bugün umudu bittimi?????? ???