deeper_blue ' Alıntı:walla vergi de hiç bişey diyemiyorum..... diğerlerinde hep tahmin etmiştim...aokten ' Alıntı:deeper_blue ' Alıntı:2 hakkım daha var...
2 hakta benim var sonuç ne bekliyosun ben büyük ihtimal kalırım,
Var bana baktı ve.blackmoney ' Alıntı:yahu arkadaşlar bu kadar endişe etmeyin... falcı veya fal bilim merkezi mükellefi ve arkadaşı olan yok mu?![]()
ERKAN1974 ' Alıntı:Var bana baktı ve.blackmoney ' Alıntı:yahu arkadaşlar bu kadar endişe etmeyin... falcı veya fal bilim merkezi mükellefi ve arkadaşı olan yok mu?![]()
"yakın zamanda bir haber alıcaksın. 3 günmü desem , 5 günmü desem, 10 günmü desem. " dedi
Mükellef değil. ;D falcı ;D biryerden belgesi varmı bilmiyorum. iyi konuşuyo . Abe diye başlıyo. Atasın bi beşlik diye devam ediyor.ugur_35 ' Alıntı:ERKAN1974 ' Alıntı:Var bana baktı ve.blackmoney ' Alıntı:yahu arkadaşlar bu kadar endişe etmeyin... falcı veya fal bilim merkezi mükellefi ve arkadaşı olan yok mu?![]()
"yakın zamanda bir haber alıcaksın. 3 günmü desem , 5 günmü desem, 10 günmü desem. " dedi
Madem Falcı Mükellefin Var Hocam Hep Merak Etmişimdir
Medyumlar Serbest Meslek Erbabımı Oluyor ?
beyazzafer ' Alıntı:içimde bir his var bugün akşama nete verilir
aokten ' Alıntı:sihirli küremi getirin ..
ugur_35 ' Alıntı:aokten ' Alıntı:sihirli küremi getirin ..
Getirdim Hocam Yorumunu Alayım Hemen Ne Zaman Açıklanıyor Hemen Bakarsan Seviniriz Tüm Stajerler Olarak ;D
ERKAN1974 ' Alıntı:Var bana baktı ve.blackmoney ' Alıntı:yahu arkadaşlar bu kadar endişe etmeyin... falcı veya fal bilim merkezi mükellefi ve arkadaşı olan yok mu?![]()