personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ben de ilk girişte tek dersi geçtim hukuk. ikinci girişimde 1 hafta çalışabildim 4 ders seçtim 4 ünü de verdim şimdi 3 günlük çalışma denetim ve finansal var

ya arkadaşlar böyle 1 hafta çalışmayla oluyormu bu işler i formülü varsa bana da söyleyin yaaa

evet finansal muhasebe ile denetim
şansın yaver giderse 1 hafta da da oluyor

bu günlük benden bu kadar baya mesai yaptım ;D

bence alo maliye en çok tıklananlar arasında 1.olur kesın
herkese iyigeceler tatlı rüyalar istiareye yatabılen varsa bi zahmet baksın ;D
yarın sabah görüşürüz arkadaşlar

arkadaşlar denetimden gerçekten puanlar biraz bol gönlünüz rahat olsun.Ne yazarsanız puan alırsınız....

yaw sen kesin aldın boşa sıkıntı yapıyorsun ...çünkü muhasebeden herkes geçio sana bişi diyimmi ben kağıdım güzel olsun die t leri bi gzel cetvelle çizdim madeleri de aynen ...zamanım yetmedi ve kapanışları bile zar zor yaptım ne bilanço vardı ne g.t ....maddelerimde de 4 5 tane yanlışım vardı ama geçtim...maddeler ve t ler puan getirio sonuç önemli değil..denetime gelince de dediğim gbi notu bol....evet bi hafta yetio ama hepsini veremion :P sürüne sürüne verion eğer fazla ders vermek istiosan 1 ay garanti sıkı çalışmalısın ve tabi çıkmış sorular da gelmeli ;D ;D ;Dyoksa işin zor...vergi için kasım kekti ama ona hiç bakmamıştım baksaydım son 2 sınava resmen aynı soruları sormuşlardı .....neyse vardır her işte bir hikmet..şimdi de vergiden korkuyorum işte ...bi de maliyet ....bakalım ikisinden birinden kesin kaldım yada ikisinden birden kaldım yada ruhsatı aldım 3 ihtimal var sonuncu da ölmek mi dersin ??? :o ;D ;D ;D

iyigecelerdedim ama sayfalar süper hızlı yarın sabaha merak edıyorum sayfa kaç olucak
bu arada çok komik bi reklam izledim bi deterjan marka adı vermıyım kız dıyokı bak ne gzel elıse yenı mı sence delıkanlı hayır bence değil değil diyor ve yanındakı karşı tarafa soruyor elbısen yenı mı o da hayır dıyor ve ne tesadüf ki kızın çantasından o deterjan cıkıyor harbii komik yaaa

saat:00:50 ve ben inanamıyorum hala bu sitedeyim yakında hepimize bu siteden maaş
bağlıcaklar ;D

arkadaşlar tesmerin sayfası açılıyor mu sizde?

bizim çantada da aynı ruhsatlar çıkacak mı acep ??? ;D :D bi de bu gece işletme mezunu olarak uyuyorum sabaha mali müşavir olarak kalkıyomuşum ne süpper oldu yawwwwww ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

açılıo :D ben de rahat ama blance sen samsundasın ben rizede ...belki yüklüolardır ve birazdan ben de zor girecem o siteye ;D ;D ;D

inşaallah bu sınav sonucu ile hep beraber belgeyi alırız

ya süper olur artıkın ;D
hatta ruhsatı anahtarlık şeklınde tasımayı bıle duşundum şimdi
ufak bı boyutnu yaptırıp...
biraz görgüsüz işi olcek amma ne yapalım öncekı zamanlardakı gibi bol keseden verılmıyor artıkın ;D
ne şansmış geç doğmuşum heralde dusunsenıze mezun oluyosunve belge alıyosun vay be ne kek durummuş...

bu vakitte burda bulunanların belgesi çantadaymış 100.sayfanın uğuru yok bence:)

sadece anahtarlık yaptırmak mı düşüncennnnn oo ben neler düşünüom ruhsatı alınca ;D ;D ;D hayalde sınır yok ;D ;D ne görgüsüzlüğü milletin gözüne sokarım burnum tavan yaparrrrrr be ;D 8) :D heyyy millet bu gördüğün bardakta ki amblem için 3 yılımı artı milyarlarımı verdim uykusuz gecelerim cabası...hey millet şu gördüğün tabaktaki amblem var ya ömrümü yedi :P hey millet şu odadaki m avi ve beyaz boya benim mensubu olduğum mesleğin renkleri ;D :o ::)tabak çanak demlik adet edavat ne varsa smmm kokucak :o ;D :D sonrada ekleyecemmm yaw ben çok zekiyim aslında astronot olucak kızdım da işte burda nasa yok ;D ;D ;D ;D

ruki sen nerdesin il olarak???? ;D ;D ;D ben baya doğudayım mahrumiyet bölgesi rusyayla sınırım yawwww ;D ;D

bizimki de mahrumiyet bölgesi sayılır orta karadeniz :)