personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ya bilgisayarım kafayı yedi o bile yetişemedi buranın hızına .öbür bilgisayara geçtim... ;D ;D

valla tesmerin sitesine gayet rahat girebiliyorum .bizi o kadar çok düşünüyolarki gece vardiyasına kalıp daha fazla merak etmememiz için notlarımızı yüklemek için mesai yapıyor veya bilgi işlemcileriyle çalışıyolar çoook komik. iyice sinir olmaya başladım çocuğu uyutum soluğu bilg. başında aldım. yok yok yok offff ki ne offffff

arkadaşlar sanırım artık 3 yıldızım var... ;D ;D

bu sAatten sonra bi hareket olmaz maksat muhabbet takılıoz işte ....yani yüklemezler yada yüklüolarsa da artıkım herkesin araması bitince basarlar butona kimse aranmadan sitede yayınlanmaz bence kanımca yani şahsi fikrim böyle olabilir yani ben böyle düşünüyorum sizi bilemem yani ??? ??? ??? ??? :) :D biri beni durdursun yaw ;D ;D ;D

anam ben de 2 yıldızlıyım artıkımmmm ;D ;D ;D ehehhh keşke tesmer de bi gğzellik yapıp mareşallik verse bize ::) ;D ;D yıldızlarımla mutlu huzurluyum artıkım terfi ettimmmmmm ;D ;D ;D bakın emek =armağan

hayırlı olsun yıldızlarınız üsteğmenim ve yüzbaşım:)

olmamı hergün yağıyor ;D ;D ;D okadar ıslanıom ki güneye gittiğimde çekiom sanırsam boyum kısalıo ;D ;D ;D yoksa buranın boy ortalaması mı kısa bilemem ;D ;D ;D

arkideşler ben çok konuştum ya çenemi toparlayamıom bitürlüüüüü kulaklarıma varmaya ısrarlıııı :o ;D

hep böle ol boşver ağzın kulaklarına varsın
sınav sonucundan sonra da havanı atarsın...

inşallah öyle olur...ama kanımca bir dersim kalır yada 2 ....hayırlısı olsun..ama yarın açıklanacağı gbi bi umut var içimde...bilmiyorum belki de çok istediğimden olsa gerek..çünkü rotamızı çizmemiz lazım artık kazanamadıysak ne yapmamıza karar vermemiz lazım ..hangi derse çalışıcaz nelere bakıcaz zaman kısıtlı

arkadaşlar tesmerden eski sınav notunu baktığımız da altında ki not : daha önceki sınavlar parantez içinde olup yüksek aldığınız puanlar dikkate alınacaktır diomuydu yoksa yeni mi geldi o yazı ..ben sanırım farklı bişey okumuştum altında ....şimdi o yazıyor offff heryerden umut beklioz yawww

ok saol blance :-[ napalım umut işte ...sanırım artık uyusak ii olucak ben deneycem uyumayı iyigeceler yarına görüşmek dileğiyle arkadaşlar

ii geceler sabaha smmm olarak uyanırsın inşaallah