personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

10 ün sonra açıklancak kimse beklemsin sınav sonuçlarını hafta sonu

Beni akşam 6.30 a doğru aramıştı oda başkanı. umudunuzu kaybetmeeyin arkadaşlar. sıkıntınızı biliyorum ve size hak veriyorum. ama beklemekten başka çare yok. inşallah bunca sıkıntının karşılığını alırsınız. hepiniz çalıştığınız derslerden gecersiniz. :D

tuuba ' Alıntı:
Beni akşam 6.30 a doğru aramıştı oda başkanı. umudunuzu kaybetmeeyin arkadaşlar. sıkıntınızı biliyorum ve size hak veriyorum. ama beklemekten başka çare yok. inşallah bunca sıkıntının karşılığını alırsınız. hepiniz çalıştığınız derslerden gecersiniz. :D

İyi dileklerin için teşekkür ederiz...

Lütfen konu ile ilgili yazılar yazalım, karşılıklı sataşma, hakaret, tahrik içeren mesajlar yazmamaya gayret edelim. Bu kaçıncı uyarı.

bu hafta için umutların tükendiği saatler benim için, ama aynı zamanda gelecek hafta için ise yeni umutla dolu bi o kadarda sabırsız günler...ne yaman bi çelişki...

ya son iki sınavdır bu adamlar niye böyle yapıyor biraz önce aradım tesmeri diyor komisyondan gelmedi bu hafta olmayacak ama yinede netten takip edin diyor anlamdım ben bu işi
ve birde şu var adamlar milyarlarca para alıyor sınav komisyonu için diyorum ve koskoca 2 ayda sınavları açıklayamıyorlar
ben şu kanıya vardım adamlar 5000-6000 kağıdı topluyorlar ve 2-3 gün içinde sonuçlandırıyorlar yani 57 gün yat 3 gün çalış

az önce 170.sayfayı okuyorduk nasıl yokoldu anlamadım.

[size=10pt]moderetör arkadaşlara.. bazı sitelerde alomaliye forumun görüntü ve formatı kullanılıyo.. telif hakkını almışmıydınız?[/size]

arkadaşlar

Form Ba-Bs lerin verilmesi süreri uzatıldı....
hazırlamayan varsa....
Bir nebze sevinin..............

hafta sonu açıklanma ihtimali üzerinde duruyorum ama bi yandanda pazartesiden mi devam etsem diorum ,
sınavın açıklanmaması çalışmaya başlamamak için çok geçerli bi sebep oldu bunu bilirim,bunu yaşıyorum..

benim hafta sonundan umudum yok.Önümüzdeki hafta inşallah....

psikoloji,stres,sinir hastalıkları,üzüntü ne ararsan var
sigarayı bıraktım 3 yıl oldu ama bu tesmer sayesinde başlayacam yani

Aman arkadaşım sakin ol.Çok güzel bir girişimde bulunmuşssun sigarayı bırakarak bence artık yaklaşma.60 gün nasıl geçtiyse birkaç gün daha geçer.Sağlık giderse geri gelmez ;D Az kaldı artık.Önemli olan beklediğimiz sonuçları alırız inşallah...

ilk seferde gir smmm sınavına 5 ders ver sonraki iki sınavda 2 dersi vereme ...
yönetim ve organizasyon dersinde Peter.F.Drucker ın bi tezi var 'heriş kendi zamanını doldurur' sanırım bunla alakalı.
Ör:bir mektubu sabah 9 da atman gerekiyosa 8:30 da postanede olursun,beklersin,öğlen atman gerekiyosa uykunu alırsın mükellef bi kahvaltı yaparsın ,öğleye doğru geze geze gidersin postaneye.

arkadaşlar, bence hafta sonunu rahat geçirelim.. sonuçları görünce hayal kırıklığına uğrayıp hafta sonunu berbat etmemk için açıklamadılar sonucu :D

doğru aslında ders çalışmadan geçecek son haftasonumuz.Bu merakla nasıl iyi geçerse ::)

haydi tesmer haydi tesmer haydi... tam zamanı tam zamanı şimdiii...... ;D bari tezahrat yapalımda açıklasınlar artık...

blackmoney ' Alıntı:
arkadaşlar, bence hafta sonunu rahat geçirelim.. sonuçları görünce hayal kırıklığına uğrayıp hafta sonunu berbat etmemk için açıklamadılar sonucu :D

sonuçlar süper olacak... bence bukadar sıkıntı bu yüzden... Hayat ta böyledir... Bi sıkıntı, birahatlık, bi sıkıntı bi rahatlık.. yani rahatlık iki sıkıntının arasındadır..

Artık aramakdan ve mail atmakdan fenalık geldi.Her seferinbe başka bir bilgi veriliyor.
Bende 5 dakikada bir siteye bakmak tik haline geldi.Açıklanınca büyük bir boşluk olacak... :-X