personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sıkma canını ders çalışmak zorunda kalmadığımız, ruhsatı aldığımızı öğrendiğimiz zamandaki boşluğu düşün birde ;D

Öyle tabide.İlk başladığımdaki hevesde kalmadıki.İlk sınav bu kadar sın av tüketince uzun süre ders çalışmak zorunda kalmam umarım..

arkadaşlar olumsuz sonuç alanların bir an önce toparlanıp ders çalışmaya başlamaları lazım,
o yüzden erken açıklanması psikolojik olarak kendimizi ,kafamızı toparlamamız için çok önemli

vergi hukukundan 4 soruda çalışmadığım yerden gelince ne yapacağımı şaşırdım ne kadar kendime engel olsamda neden yapamadım,basitti,1.soru için ezber gerekmezdi,3 sene koll.şti muhasebesi tutuldu büroda yapamadım..,diye 15 gün muhakeme ile geçti..bu aşamaları bir an önce geçmemiz için sonuç gerekli,gidişat hiç bi zaman önemli olmadı bu canım memleketimde zaten...

icinar ' Alıntı:
Artık aramakdan ve mail atmakdan fenalık geldi.Her seferinbe başka bir bilgi veriliyor.
Bende 5 dakikada bir siteye bakmak tik haline geldi.Açıklanınca büyük bir boşluk olacak... :-X
bende de tik oldu

Aslında kafa karıştıran herkesin çelişkili notlar alması.Normal sınavlarda 4 soruda 3 soru yaptığında 50 den fazla not alırsın.Bizim sınavda belli değilki.Ya geçersem diyorsun ve ders çalışamıyorsun.Siz başlayabildiniz mi Aokten

icinar ' Alıntı:
Aslında kafa karıştıran herkesin çelişkili notlar alması.Normal sınavlarda 4 soruda 3 soru yaptığında 50 den fazla not alırsın.Bizim sınavda belli değilki.Ya geçersem diyorsun ve ders çalışamıyorsun.Siz başlayabildiniz mi Aokten

tüm dökümanları hazırladım ama nafile...
ama geçmiş soruları okuyorum son 3 senenin

YMM sonucu geçen hafta bu saatlerde açıklanmıştı..Süpriz olurmu sizce
Gerçi aramalarda olmadı ama ..Bir umut

odanın yarın arama ihtimali veya tesmerin nete verme ihtimali varmı oda aramadan

Bilmiyorum İlk kez sonuç bekliyorum.Dün Tesmer dediki komisyondan gelmedi.Gelince kısa sürede siteye yükleniyor..
Bugünde söylenen 60 günlük süre 01.06.08 de doluyormuş...

herkonuda dakik olan tesmer bu konudada dakik yani ;D

ben sanmıyorum pazar günü açıklasınlar, çünki koltuk sevdalıları (icinar arkadaşım konuyu biliyor :) ) mutlu haberi verek için taş koyarlar açıklamalarına ...ama çıkmadık candan umut kesilmez..

aklıma ne geldi arkadaşlar: askerde yarın terhis olacaklar koğuşta şafak doğan güneş diye bağırıp dururlardı..veya 001 nizamiye ...

ben hiç bağırmadım... ben bilmiyodrdum son 30 gün hangi gün gideceğimi.. ve 10 gün sonra askerliğim bitti ;D

:) anladım. evet çıkmadık candan umut kesilmez...
Buarada forumda ders notu paylaşımı yok.böyle bir kısım oluştursak bilgi paylaşımı için iyi olmazmı?(Gerçi foruma uygun mudur bilmem ::)
Özelden mail atmak yerine daha iyi olmazmı.Hepimize farklı kaynaklar olur..

Ders notlarınızı paylaşım sitelerine yükleyip linkleri sitede paylaşıma sunabilirsiniz.

icinar arkadaşım sonuçlar açıklansın bi yerde beraber çalışırız.. diğer arkadaşlarla hep beraber..

daha önceki dönemlerde bi paylaşım sitesi vardı herkes oraya atıyordu notları almak isteyen alıyordu.

yarın ola hayrola ,

sonuçlardan sonra eğer olumsuz bi sonuç olursa, strateji belirliyelim kendimize ve forumunda bi sayfa açıp orada hep beraber ders çalışalım.. hep yazmış hemde okumuş oluruz konuları madde madde olurmu sizce..