personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

güzel bir gün geçirmemiz dileklerimle...günümüz aydın olsun...bişey öğrenen olursa lütfen paylaşsın...pek ummuyorum bugün açıklanabileceğini ama umut en son ölürmüş derler :(

günaydın arkadaşlar moraller nasıl ???

idare ediyor işte, açıklanması yönünde heyecan var az da olsa

herkese günaydın arkadaşlar ben bugün beklemiyorum
pazartersi veya salı büyük olasılıkla........

blackmoney ' Alıntı:
Ogün Güneş ' Alıntı:
Ders notlarınızı paylaşım sitelerine yükleyip linkleri sitede paylaşıma sunabilirsiniz.

ogün bey, etüd odasının gerektiği gibi işlemesi ve ilgisiz kişilerin ilgisiz mesajları konusunda sizinde yardımlarınızı bekliyoruz.. saygılar Blackmoney

Gerek moderatöre bildir linkini tıklayarak gerekse özel mesaj yolu ile sıkıntıları dile getirebilirsiniz.

bencede bugün açıklanmaz boşuna umutlanmayın

Öncelikle herkese SMMM olmayı yüce mevlam hayırlısıyla nasip etsin. Bende geçen dönem hep sabahlıyordum. Açıklandı oldu bitti belgeyi aldık ama gerisi.... ZOR Dilerim hepiniz kazanırsınız meslek Meslekte Standartlara doğru gidiyor. İyi olacak inşallah.

BARTIK BURADA ŞUÇIKIYOR TEK SEBEBLERİ OLSA GEREK SONUÇLARA İTARAZ ETMESİNLER ALLAH AŞKINA ZATEN KAÇ KİŞİ İTİRAZ EDİYORSA VEYA ETTİ DİYELİM ŞUANA KADAR 1 PUAN BİLE EKLENEN OLMUŞMUDUR ACABA O YÜZDEN YAPTIKLARI GERÇEKTEN TAM BİR ******* İKİ AYDA BİR SINAV SONUCU AÇIKLANMAZMI >:(

ben değişme olduğunu pek zannetmiyorum.

Ya arkadaşlar zaten sınava itiraz edilse bile kağıtlar yeniden okunmuyormuş sadece puan toplamada hata varmı ona bakıyorlarmış onuda zaten komisyon hocası stajere baktırıyormuş, bunu kimden duydun diye soracak olursanız Maliyet Muhasebesinden kursa gitmiştim Levent Hoca söylemişti.

Arkadaşlar liseye yeni başlayacak olsaydımız yine bu meslekle ilgili bölüm seçen olurmuydu?

Avukat olmak isterdim. Bizim gibi 50 dalda kendilerini eğitmelerine gerek kalmıyor. Kardeşim ben boşanma davalarına bakıyorum diyor yada ben borçlar hukukuna bakarım diyor. Biz ne yapıyoruz peki mükellefin veraset ve harçlar beyannamesinden tut bağkuruna emlak vergisine kadar işini yapıyoruz yada bütün mevzuatı bilmek zorunda kalıyoruz, sürekli kanunu takip etmek zorunda kalıyoruz.

ilyaskurt ' Alıntı:
Arkadaşlar liseye yeni başlayacak olsaydımız yine bu meslekle ilgili bölüm seçen olurmuydu?

asla ve kat a seçmezdim.

gerçekten de bizim işimiz çok yorucu ve stresli uzaktan bakanlar için biz bütün gün oturuyoruz diye düşünülüyor bizi ancak bizim meslektekiler anlayabiliyor. geriye tekrar dönsem kesinlikle başka bir meslek seçerdim diye düşünüyorum. zaten diğer mesleki sınavlarda bizim gibi 60 gün ve üzeri bekleyen yoktur sanırım. komisyonun yaptığı resmen işkence...

sevcan ' Alıntı:
gerçekten de bizim işimiz çok yorucu ve stresli uzaktan bakanlar için biz bütün gün oturuyoruz diye düşünülüyor bizi ancak bizim meslektekiler anlayabiliyor. geriye tekrar dönsem kesinlikle başka bir meslek seçerdim diye düşünüyorum. zaten diğer mesleki sınavlarda bizim gibi 60 gün ve üzeri bekleyen yoktur sanırım. komisyonun yaptığı resmen işkence...
KPDS BİLE 20 GÜNDE AÇIKLANDI GERÇEKTEN HAYRET BİŞEY 61 GN OLDU DAHA NEKADAR SÜRECEK ÇOK MERAK EDİYORUM 62 63 64 65 ......70?

72 güne kadar uzadığı olduysa şu anda üst sınır bu

emlak vergisi bağkur ödeme değilde mesleğin ;muhasebe sistemi kurmak,vergi ve iş hukuku danışmanlığı yapmak alanlarında çalışmak isterim

buğün tatil arkadaşlar bizi kim düşünecek bu kadar insan bekliyomuş kimin umrunda