personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

pazartesi nefeslerimizi tutup beklicez benimde tek dersim kaldı..kasımda 6 tanesini verdim..finansal analizden tek kaldım..inşallah geçmişimdir...hayırlısı artık bekleyip görcez...

ilk defa hafta sonunun çabuk geçmesini istiyorum,pazartesi sonuç olur diye

kadir murat ' Alıntı:
pazartesi nefeslerimizi tutup beklicez benimde tek dersim kaldı..kasımda 6 tanesini verdim..finansal analizden tek kaldım..inşallah geçmişimdir...hayırlısı artık bekleyip görcez...

geçersin kadir geçersin.. Allah bizede senin ilk sınavda aldığın gibi veya daha iyilerini nasip etsin İnşallah...

bana kalırsa sonuçlar çarşamba sabahı internete görülür durumda olacak.. salı günü de "aramıza hoşgeldin" aramaları yapılacak odalar tarafından... Allah gönlümüze göre verir inşallah. AMİN

ne güzel bi kurumumuz var.. insanları önce heyecanlandırıp sonra heyecandan bile vazgeçirebiliyolar.. ;D

acaba hiç pazar açıklandığı olmuşmu

bence olmamıştır.. veya pazartesi bayram filan olurda tatil ilan edilirse ozman belki diyorum..

ben artık hiç uyuyamıyorum galiba.. dün gece forumdan çıktım.. yattığımda sabah saat 6:22'ydi..

Kardeşim bizden bir hafta sonra Açıköğretim sınavına girdi,sonuçlar belli oldu,ders çalıştı,bu hafta tekrar sınava girdi.....Biz hala sonuç bekliyoruz... ::)

bu gidişle o mezun olacak üniversiteden :D

Herkes nerde.. uyuyormu, tv mi seyrediyor başka sitelerdemi dolaşıyorsunuz..

herkese iyi pazarlar.. ben bir süre daha buradayım.. sonra gideceğim.. burası akşam saatlerinde çok sıkıcı oluyo.. kendi sesimi dinliyorum...

yine hareketlenmiş burası nöbetçiler burda ;D

arkadaşlar sınavın ne zaman açıklanacağından ziyade oldukça sağlam bir kaynaktan sonuçların çokta iyi olmadığını malesef öğrendim özellikle maliyet,denetim ve vergi liste başı yapmış bilgiyi bana veren arkadaş sonuçların belli olduğunu son düzenlemelerin yapıldığını ve bu sınavda başarı oranının oldukça düşük olduğunu belirtti bence sonuçlar açıklandığında idari yargıda hakkınızı arayınız ortada ciddi bir hukuksuzluk var itiraz etmek maddi doğruluk tesbitinden öteye gitmez ama yargı yoluyla hakkınızı savunmanızı öneririm yine de inşallah herkesin gönlündeki gibi olur komisyon üzerine düşen kısmın büyük kısmını tamamlamış herkesin hakkında en hayırlısını temenni ederim

YETERBEY ' Alıntı:
arkadaşlar sınavın ne zaman açıklanacağından ziyade oldukça sağlam bir kaynaktan sonuçların çokta iyi olmadığını malesef öğrendim özellikle maliyet,denetim ve vergi liste başı yapmış bilgiyi bana veren arkadaş sonuçların belli olduğunu son düzenlemelerin yapıldığını ve bu sınavda başarı oranının oldukça düşük olduğunu belirtti bence sonuçlar açıklandığında idari yargıda hakkınızı arayınız ortada ciddi bir hukuksuzluk var itiraz etmek maddi doğruluk tesbitinden öteye gitmez ama yargı yoluyla hakkınızı savunmanızı öneririm yine de inşallah herkesin gönlündeki gibi olur komisyon üzerine düşen kısmın büyük kısmını tamamlamış herkesin hakkında en hayırlısını temenni ederim

arkdaşım kaynağının kim olduğu veya nerede çalıştığı hatta komisyn üyesi olup olmaması beni ilgilendirmez bunu önceden söyleyeyim.. yalnız kendi adıma söylüyorum, zaten bahsi geçen dersler her dönemde zaten favori.. yani sınav hakları hep bu derslerden tekrar tekrar kullanılıyor. yasal hak aramaya gelince. tabiki gerekeni yapalım ancak bu bizi çalışmamıza engel değil.. bunuda unutmamalıyız..

sayın yeterbey ben yazdıkalarınızda samimiyetinize inanıyorum.Ama gerçekten bu durumda sonuçlar diğer dönemlerden pek te şaşırtıcı gelmicek gibi.Madem ki kaynağınız sağlam öyleyse bu hafta açıklanır artık.Sanırım başından beri yazılanlar içinde en kayde değer bişey buydu sonuçlar hakkında...

ayrıca senin saglam kaynak olarak nitelendirdiğin kişi yada kişiler bilinenin dışında bişey söylememişler. zaten 60 gün doldu, zaten 7 ders var sınava girilen ve en zorları bunlar (vergi maliyet denetim) .. vs vs.. bu lafları seni yalanlamak veya tartışma çıkarmak için söylemedim.. kaynak yada kaynaklarına ve yazdıklarına saygım sonzuz..

finansal muhasebeden kalırsanız şaşırmayın demek istedim elbetteki bu dersler her dönem için zor ve en çok eledikleri dersler ama bunların dışında da iyimser davranmamışlar sağlam kaynak kısmı ise iki farklı kaynak biri komisyon üyesinin asistanı diğeri de türmob delegesi bu hafta açıklanır pazartesi akşamdan sonra her an açıklanır dediler benim tavsiyem en azından bir nebze geçebilme ümidi olan arkadaşlar itirazla zaman harcamayıp doğrudan idari yargıya başvursunlar boşuna bir de itiraz parası vermesinler özellikle mali analiz için yargıya gitmek demek nerdeyse o dersi geçmek demektir