personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

idari yargı uzun bir süreç, bilgi mahiyetinde söyledim bunu... gereken gerektiğinde yapılır...yaparız da...

yeni ve komik bir bilgi sınav kagıtlarını kimlerin okuduğunu biliyormusunuz asistanlar bile değil nerdeyse sınav kagıtları tutanın elinde kalıyormuş komisyon üyeleri yerine kagıtları asistanlar türmoba yakın sm ler smmm ler okuyormuş bunu da yeni öğrendim arkadaşlar mahkemeden çekinmeyin örnek sınav kagıdı üzerinden inceleme yapılır ve komisyona olumlu yönde yeniden okunmasını mahkeme söyler yoksa bunlar vicdanla alakalı davranmıyorlarmış

ben bu bilgiyi yaklaşık yarım saat önce aldım idari yargı sınav işlerinde uzun bir süreç değil ben hukuk mezunuyum bu davalar öncelikli davalardır yürütmeyi durmayı gerektirmeyip 14 ay içinde kara bağlanır

vicdan denen şey, kul hakkına dikkat eden insanlarda olur.. :)

ben bu süreci 1 ay ile 24 ay arası olarak biliyorum.. yaşanmış bir iki olay var. bu yüzden..

benim eşimde sınava girdi sonuçları bekliyoruz vahim bir kaza sonucu bende bu mesleğe şöyle kenarından bir bulaştım bende ruhsatımı aldım ve ben yargı kararı ile aldım ruhsatımı maliyet muhasebesi için dava açmıştım kasım döneminde

eger istanbuldaysanız yenibosnada 4, idare mahkemesi sadece bu işlere bakar ve bu mahkeme yeni kuruldu talebi karşılayamadıkları için bir sonraki sınav yaklaşık iki ay sonra olduğu için dava oldukça seri görülür

evet istanbuldayım... anadolu yakasındayım ama yeni bosnayıda 4.idare mahkemesinide iyi biliyorum.. eğer değişmediyse.. oradaki mağazaların arasında bi binaydı.. bana dilekçe ve örneğini gönderirmisin?

yeterbey kusura bakmayın ama dava konusundaki bukadar ısrarlarınız sanki dava açan bir çoğunluk oluşturma yönünde bir kışkırtma gibi geliyor bana.Bu sadce benim düşüncem kusura bakmayın...

bende kasım sınavında gayet iyi kagıt verdim hukuk mezunu olduğum için hukuk derslerinde son derece emindim ama maliyet için yogun çalışmıştım kagıdım 100 lük değildi ama 50 alması gerekli idi mahkeme ile 65 aldım oysa komisyon bana 15 vermişti hukuk derslerine gelince örneğin mali hukukta ben yüksek lisans yaptım bana 54 vermişlerdi çok adil davranıyorlar evet

balance arkadaşım... hak verilmez alınır.. ayırca birlikten kuvvet doğar..

yeterbey hala dilekçe örneği bekliyorum... lazım olmaz umarım ama olmasa da arşivimde bulunsun..

dava açmak bir haktır kullanıp kullanmamak sizin tercihinizdir ayrıca açtığınız dava kendinizden başka kimseye bir yarar getirmez benim açtığım davanın faydasını ben gördüm bunu başkasına zorla yaptıracak değilim sadece itiraz edeceksiniz sonuç değişmeyecek ve 15 gün kaybetmiş olacaksınız sonunu görerek uçuruma koşmak isteyene hayır demek mantıksızlıktır ben bir deneyim paylaştım yoksa aman aman dava açın demiyorum sadece en işe yarayan yöntem bu diyorum bildiğiniz başka bir ytol varsa denersiniz

YETERBEY ' Alıntı:
tüm arkadaşlara merhabalar nasıl olduysa maliyetten de geçmişim mart ayında tüm sorun yaşayan arkadaşlar inşallah bu sorunun altından kalkacaklarını temenni ediyorum hiç heyecanlanmadım kalmaya çok alıştırmıştım kendimi

kusura bakmayın yazdıkların daha önceki yazdıklarınız ile çok tutarsız 5 şubatta geçmişim diye yazmışssınız şimdi mahkeme ile geçtim diyorsunuz.Lütfen daha samimi olalım..

idari yargıda en güzel dilekçe derdinizi tam ve anlaşılabilir bir dille anlatmaktır bu dava türünde belirgin bir dilekçe örneği yok her duruma göre değişir bu neden bir şablonu da yok ama beraberce yazabiliriz sonuçlar açıklandıktan sonra

YETERBEY ' Alıntı:
idari yargıda en güzel dilekçe derdinizi tam ve anlaşılabilir bir dille anlatmaktır bu dava türünde belirgin bir dilekçe örneği yok her duruma göre değişir bu neden bir şablonu da yok ama beraberce yazabiliriz sonuçlar açıklandıktan sonra

özelden bana telefonunu veya mail adresini mail atarsan haberleşriz..

5 şubat mı ne alaka anlayamadım kasımda sınava girdiğimi ve kasım dönemindeki sınavla ruhsat aldım dedim ama 5 şubatı siz zikrediyorsunuz sorun benim 15 şubatta ruhsat almış olmamla aşılacaksa :) buyur arkadaşlar ipteki cambazla zaman harcamayın ben varsay ki 16 haziranda aldım ne farkeder