personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

blackmoney ' Alıntı:
YETERBEY ' Alıntı:
idari yargıda en güzel dilekçe derdinizi tam ve anlaşılabilir bir dille anlatmaktır bu dava türünde belirgin bir dilekçe örneği yok her duruma göre değişir bu neden bir şablonu da yok ama beraberce yazabiliriz sonuçlar açıklandıktan sonra

özelden bana telefonunu veya mail adresini mail atarsan haberleşriz..

arkadaşlar ben sık sık burayı kullanmıyorum sadece haber aldığım zamanlarda bunu paylaşıyorum o kadar dava açma ile ilgili olrak kimseye bir dediğim yok sadece bir ışık dilekçeye gelince idari yargıda açılan davalar boşanma davası gibi bir şablona dayalı değil her durumda değişen bir yanı var burda verdiğim bilgi ile kamu oyu nasıl oluşabilir ki kaç kişi ile kamu oyu oluşturulur aristoyu okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim 5000 kişi girmiş olsa bu formda 45 kişi olsa bunların 15 i belgesini alsa kalan 30 ve kamu oyu mu

özelden yazmayı bilmiyorum mail adresini siz yazsanız

arkadaşım 4 şubatta sınav açıklanıyor.Siz de 5 şubatta ben de belgeyi aldım maliyetten de geçtim diye yukarıda eklediğim mesajı yolluyorsunuz.bu akşamda ben dava açtım 15 lik kağıdım 65 oldu diyosunuz.4.şubatta dava açıp 5 şubatta davadan sonuç mu aldınız.?Anlıyorum tabiki birlikten kuvvet doğar birlikte mücadele bizi sonuca daha çabuk yaklaştırır.benin anlatmaya çalıştığım bu değil.sadce bu yazdıklarınızla eski yazdıklarınızı bağdaştıramıyorum.Kasım sınavında ben de burdaydım.Birlikte paylaştık hatta sizi de sınav açıklandığı gün tebrik ettik

bu forumda gereksiz yere tartışmalardan sıkıldım.. YETERBEY seni tebirk ederim. ruhsatını güle güle kullan.. darısı başımıza arkadaşım..

ismimin üzerine tıkla blackmoney yazan yere odadan özel mesaj at kısmı var yaz gönder.. altta biyerde mesaj yazmak için gereken link.

sayın blackmoney biri bişey yazdığında doğrumudur diye referans olarak kişinin yazmış olduğu mesajlara bakıyorum.Ve ortada çok da baris olan bir tutarsızlık var ben tartışmıyorum.bu platformu kullanıyorsam bunu sormaya hakkım var.Hepimiz heyecanlıyız ve stresliyiz ama bu duygularımızın alet edilmesini de kabul edemem.Amacım tatışmak değil.

bende daha önce yazılanların değil.. bundan sonra olacakların doğruluğunu konuşalım demek istedim.. kırdıysam kusura bakmayın.. ben meslektaşlarım veya meslektaş adaylarımla tartışmamaya özen gösteriyorum... ortada bi sorun varsa birimizin sorunu hepimizindir diye düşünüyorum.. yanlış oalbilir. bu benim fikrim. tüm yazılanlar yalanda olabilir uyurmada.. olsun.. geleceğe bakım... geleceğe bakalım...

size gönderdim ve elimden geldiğince açıkladım durumu dilekçenizi verdikten yaklaşık bir on beş gün sonra size karar tebliğ ediliyor bu dönemde okullar açık olmadığı için mahkeme hızlı karar veriyor itirazda harcayacağınız kadar para ve zaman kaybedip en azından sonucunda huzurlu oluyorsunuz aklınıza başkaca şüpheler girmiyor beni komisyonla mahkemenin önüne atsalar ben mahkemeyi tarcih ederim birinde aç bir arslan diğerinde ise adalet mülkün temelidir diyen bir anlayış egemen

inasının morali bozuluyor önce bir arkadaş uzun bir aradan sonra komsiyondan haber aldım diye yazıyor ve ben kasım ayında bu arkadaşla çok şey paylaştığımızdan güveniyorum ve tüm samimiyetimle inanıyorum.ama yazılanların devamına bakınca ve daha öncekilerle karşılaştırınca üzülüyorum doğal olarak.yoksa amacım kesinlikle gerginlik yaratmak değil aksine gerginliği önlemek ama kimsenin boş yerede bişeylere inanıp umutlanmasını istemiyorum.
yoksa abimiz madem ki hukuçu bize vereceği tavsiyelere herzaman ihtiyacımız var.Ama bunu ifade etmenin yolu bu olmamalı.Dürüstlük benim için herzaman erdemdir.Kusura bakmayın eğerki bu gerginliğe neden olduysa ben özürdiliyorum

adalet mülkün temelidir.. K.Atatürk.

Meslektaşlar arasında gerginlik olmaz Balance, olsa olsa bazı dalgalanmalar olabilir.. :)

sayın yeterbey hukuksal açıdan bize verdiğiniz bilgiler için size de teşekkür.ruhsatınızı tekrar tebrik ederim.Benim anlatmaya çalıştığım çok farklıydı.Bize tavsiyede bulunmak için kendi başınızdan geçmiş gibi kurgulamanıza gerek yok.

hepinize hayırlı ve mutlu yarınlar.. Allah hepimize Sağlık, Rahatlık, mutluluk, bereket, başarı ve huzur versin...

sizlere de hayırlı geceler ve iyi yarınlar dilerim

SOnuçların açıklanmasına bişey kalmadı artık.. ama bu kadar bekledikten sonra bende heyecan da kalmadı.