personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

İMREN ' Alıntı:
star ' Alıntı:
imren kaçıncı girişin senin
mart 2.girişimdi.kasımda iyi hazırlanamadım.2 ders verebildim.martta iyi hazırlandığımı sanıyordum.5 indende girdim.ama olumlu beklediğim sadece maliyet,analiz belki,vergi kötü diğerleri kritik.yani 2 ders versem sevinicem sanırım.

Ben ilk girişimde 3 dersten ikinci girişimde 2 dersten 3. girişimde 1 dersten geçtim.İstatistiki olarak bu sınavda noktayı koymam gerekiyor artık:))

star ' Alıntı:
İMREN ' Alıntı:
star ' Alıntı:
imren kaçıncı girişin senin
mart 2.girişimdi.kasımda iyi hazırlanamadım.2 ders verebildim.martta iyi hazırlandığımı sanıyordum.5 indende girdim.ama olumlu beklediğim sadece maliyet,analiz belki,vergi kötü diğerleri kritik.yani 2 ders versem sevinicem sanırım.

Ben ilk girişimde 3 dersten ikinci girişimde 2 dersten 3. girişimde 1 dersten geçtim.İstatistiki olarak bu sınavda noktayı koymam gerekiyor artık:))
evet sanırım sizin stresinizin daha çok olmasını daha iyi anladım.nekadar çok çalışsanda son hakka giriyor olma düşüncesi bile stres yaratıyor.umarım son hakka kalmayız hiçbirimiz.en çok 4.hakta bitmeli..yada 4.hakkımıza girerken en kötü tek ders kalmış olmalı.

arkadaşlar bir rivayate göre tesmer sonuçları 06.06.2008 cuma açıklıcam diyormuş artık.Ama ben aramadım.duydum dilerseniz arayabilirsiniz

ama hala geçeçeğim diyemiyorum bi açıklansa

zaten tek ders vergiyi vereyim mesleği yapmayacağım bu ne yaa. 10 sene sonra YMM için kastırıp duracağız...yok arkadaş bu belgeyi erçeveletip odama asacam...inadına çarşı....

offf tesmeri aradım ...bugün beklemiyoruz dedilerrr bana :-X

aokten ' Alıntı:
4.girişinse dersten geçemicen demektir

O da bir alternatif tabi ama.her sınavda başarıya biraz daha yaklaşıyorum diyede düşünüleblir biraz olumlu bakınca:)

bugün çok zor zaten.Odaya bile gelmemiş daha sonuçlar.

tesmeri arıyorum telefonu açan yok şimdide, adamlar artık telefonlara da bakmıyo...

Tesmer veya daha yüksek bi makamıda arasanız sonuç değişmez arkadaşlar... tesmer ne zaman isterse ozaman açıklanır. herhalde farkındasınız.

Bu güne kadar telefon ederek kim öğrenebilmiş ki?

arasak ne olacakki herkes rahat bizden başka

ben aradım tesmeri bugün çok zor dediler...beklemiyoruz dediler :-X

tesmere inanıyomusunuz hala zeynep hanım

ben oda ile görüştüm. sınav sonuçları kendilerine gelmeden tesmer sitesinde açıklanabilirmiş. hatta kendilerinin özel tesmer bölümünde bile herhangi bir bilgi yok. o yüzden arkadaşlar her an açıklayabilirler.önceden aranma olayı sanıyorum bu sefer olmayacak.. inşallah hepimizin üzerindeki yük sıfırlanır...

Arkadaşlar izmir tesmeri aradım
bora beyle görüştüm
ankaraya resmi kanaldan bir yazı gönderemezmisiniz dedim
yönetimle bu konuyu görüşebilirsiniz dedi
direkt gelin yüzyüze görüşün dedi
tesmer yaknlarında olan arkadaşlar varsa
bilginize...
not:bu hafta açıklanabilir acak resmi bir bilgi değil benim kanaatimce dedi...

Arkadaşlar geçen sınavda ben sınav sonuçları açıklanmadan deli gibi maliyet çalıştım. Malum sınav geç açıklandı bir de baktım ki geçmişim:))))