Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya tamam biz ne zaman ders çalışacağız kardeşim
açıklayın artık şunuda herkes işine baksın
hangisinden kaldık hangisinden geçtik bilmiyoruz onu bırak bu stres te
ders te çalışılmıyor
Bırakın açıklamasınlar bunların varya topu ......... insanların ne emeğine saygıları var ne zamanlarına. yazıklar olsun kafayı yiyecem valla. arkadaşlar boşuna beklemeyin onların keyfi ne zaman çatarsa o zaman açıklanır. bence yazmayalım artık. burda millet yazdıkça sinir oluyorum. boş boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyoruz. en azında bırakalım bir hafta bişey yazmayalım. nasıl sa sınavdan önce açıklanmayacakmı?
herkese merhaba,
tesmeri aradım cvp yok, odayı aradım durum oradada aynı...
bana da sanki önümüzdeki hafta içi açıklanacak gibi geliyor ama bakalım.. bekliyoruz..
arkadaşlar boşuna yormayalım kendimizi tesmeride aradım odayıda her zaman söyledikleri aynı "bekliyoruz bizde sizin gibiyiz". bizi izlemeye devam edin diyolar pardon internetten takip edin diyolar.
bizim sınavlar o kadar zor demekki zor açıklanıyor ne hikmetse masus yaptıklarını düşünüyorum artık.zaten şurda diğer sınava ne kaldı kim ne çalışacak bilmiyo, sonra son 1 ayda ne ye çalışacaksın hangi sınava eli ayağı dolanıyor insanın yazık diyorum başka bişey demiyorum.resmen maddi manevi sömürüyorlar