Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Lütfen bu konuda şaka yapmayın. Burada herkes yeteri kadar stres yaşıyor zaten. Bakın ben yaşlı bir adamım bu sarsıntılara kalbim dayanmayabilir. Sonra vebalim sizde kalır.
arkadaşlar böyle yazmakla olmuyor bu iş. iyi bir dilekçe yazan arkadaşımız bir format hazırlasın. bugün hepimiz tesmeri faks yağmuruna tutalım. nerde hareket orda bereket!!! değerli olan şeyler oturarak kazanılmaz...eğer mesleğimizin gelecekte daha iyi bir değerde olmasını istiyorsak aynı duygu ve düşüncelerle birlik olmamız lazım. Ancak o zaman belki bir takım şeyler değişir.
arkadaşım sayfayı değiştirdim bide ne göreyim.arandımmmm diye bi kelime işte o kelimeyi görmemle kalbim boğazımda attı.amam ne devamını okuyunca..ne kadar kötüsünüz arkadaşlar böyle insanları heyecanlandıracak şakalar yapmayalım.sizi kınıyorum.
bugün 65. gün yanılmıyorsam.eğer rekor 72 gün ise ve yani bi rekor kırılmayacaksa en geç haftaya salı 72. gün olacak...ozaman en geç haftaya salı açıklanmalı...değil mi?.yada bu hafta içinde açıklanır.