personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Yetkililere naçizane bir tavsiyem var. Kanuna yada staj sınav yönetmeliğine lütfen şu ibareyide koyunuz. ''7 ders ve staj notu ortalaması 60 olan adayların akıl sağlıklarını koruduklarına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak belgeyi ibraz etmeleri halinde kendilerine ruhsat verilir.'' Çünkü artık bu kanun tanımaz bu sonuç açıklama periyodu bizleri bozmaya başladı.

abi ders çalışmaya başlayacağım ama nasıl çalışayım en azından hangisinden kaldım
hangisinden geçtim bilsem ona göre çaılışacağım ama yooookkkkkkkk kardeşim
böyle bi kurum da yok afrika ülkeleri bile daha hızlıdır

cober ' Alıntı:
Yetkililere naçizane bir tavsiyem var. Kanuna yada staj sınav yönetmeliğine lütfen şu ibareyide koyunuz. ''7 ders ve staj notu ortalaması 60 olan adayların akıl sağlıklarını koruduklarına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak belgeyi ibraz etmeleri halinde kendilerine ruhsat verilir.'' Çünkü artık bu kanun tanımaz bu sonuç açıklama periyodu bizleri bozmaya başladı.

Kesinlikle haklısın

Arkadaşlar bu faks mail felan güzelde davulun tokmağı bu adamların elinde biz gerildikçe tokmak daha iyi ses çıkarır.
Benim şahsi kanaatim bu iş 30 mart itibariyle bitti. İnfaz saatini tevekkül içinde beklemek daha iyi olmaz mı?

Vakti belli olsa bekleyelimde.... Ne zaman bir bilsekk :(

addict ' Alıntı:
Arkadaşlar bu faks mail felan güzelde davulun tokmağı bu adamların elinde biz gerildikçe tokmak daha iyi ses çıkarır.
Benim şahsi kanaatim bu iş 30 mart itibariyle bitti. İnfaz saatini tevekkül içinde beklemek daha iyi olmaz mı?

katılıyor gibiyim.Tabiki toplu hareketten birlik doğar ama kasım sınavında da burda olanlar bilir ozaman daha fazla beklemiştik.Mail ve faks çektiğimiz yer kalmamıştı.Meclis başkanına kadar düşünün.Ama sonuç alamadık.Kasımdan sonra bu sınavında gecikebileceği ihtimalini hep düşündüm.İnşallah girişimleriniz bu kez de sonuçsuz kalmaz.Geçen sfer bunalımı arttırmaktan başka faydası olmadı.

Ya katılımın fazla olması lazım. Yani 3-5 arkadaşımızın çekeceği faxla olmaz bu iş sanki

arkadaşlar bırakalım stres yapmayı biz ne desek booooş. kendi kendimize zarar veriyoruz. bitince açıklayacaklar nasılsa? bence bırakalım bu yorum işlerini bugün açıklanacak yok yarın yok haftaya bilmem kimden bilgi aldım falan filan hepsi hikaye.bizimle dalga geçiyorlar. relax yaniiii ::)

ARKADAŞLAR
hakkımızı aramaktan korktuğumuz sürece hep aynı şeyleri yaşayacağız

yapmayın böyle sonuçta en az 50 kişi olmamız lazım

Arkadaşlar bişey sorcam. Komisyon hocalarının isimlerini bilen varmı? Olaki tanıdık bulurum belki onları tanıyan

Neden 19-20 Temmuza aldıkları belli oldu sınavları 07-08 Temmuzdu geçen sene,,

Komisyon üyelerinin isimleri forum arşivlerinde mevcut, arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Kimi kime şikayet edeceksinz istedikleri gibi at koşturuyorlar tesmer-türmob hikaye bu iş anca maliye bakanından halledilir...o da dikkate alırsa bunların da karar almaları çokkkk zorrr bi mali teşkilat reformunu bile halledemediler tabi ucu belli kesimlerin aleyhine dokununca işler yürümüyor.........

Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum. Herkes çok gergin ve bunda da haklılar. Fakat dilekçe ile yada birlikte faks çekmekle sonuç alınamayacağını düşünüyorum ,yanılıyor olabilirim. Yargı yolunu seçmek kesin bir sonuç sağlamaz mı? Bence haklı sebeblere dayandırılan bir hukuki girişim daha olumlu sonuçlanacaktır.

5000 kişi yürüyüş yap tesmeri yık kıllarını kıpırdatırlarsa varya gelin yanıma oda genel kurulları yapılıyor birlik genel kurulu yapılıyor kim dile getirmiş bu olayı herkes yeme peşinde senin benim gibi sıfatsız insanlarımı dikkate alacaklar. bence boş iş bunlar. varsa cesur yürekli bir kişi tesmer başkanının numarasını bulalım onunla konuşalım. bu bile boş insanlar bizimle dalga geçiyolar. ankaradaki bilgilendirme toplantısına katılan varsa bilirler. vergi den son 4 yılın soruları çıkacak dediler çıktımı bilen varmı? o kişi tesmer yönetim kurulundan biriydi? bizim sınavımıza bizim meslek mensuplarının sözü geçmiyo yani anlayacağınız. bırakın stresi bari arttırmayın sakin sakin bekleyelim.

Son dönem bu forumda birlikte öğrenmiştik komisyon üyelerini yoğun çalışmalar sonucu, bizim o dönem aldığımız cevaptan sonra aynı seviyede resmi başka bir cevap alan olmadı, yada ben hatırlamıyorum, bizim aldığımız resmi cevabı doğru kabul edebilirsiniz. Komisyon üyeleri yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl için seçilirler biz 2005 yılında öğrenmiştik sanırım. Aynı kanaldan komisyon üyelerinin öğrenimi için başvurulara 2007 yılında cevap vermediler.

GORGULU ' Alıntı:
5000 kişi yürüyüş yap tesmeri yık kıllarını kıpırdatırlarsa varya gelin yanıma oda genel kurulları yapılıyor birlik genel kurulu yapılıyor kim dile getirmiş bu olayı herkes yeme peşinde senin benim gibi sıfatsız insanlarımı dikkate alacaklar. bence boş iş bunlar. varsa cesur yürekli bir kişi tesmer başkanının numarasını bulalım onunla konuşalım. bu bile boş insanlar bizimle dalga geçiyolar. ankaradaki bilgilendirme toplantısına katılan varsa bilirler. vergi den son 4 yılın soruları çıkacak dediler çıktımı bilen varmı? o kişi tesmer yönetim kurulundan biriydi? bizim sınavımıza bizim meslek mensuplarının sözü geçmiyo yani anlayacağınız. bırakın stresi bari arttırmayın sakin sakin bekleyelim.

Evet bilgilendirme toplantısına katıldım. Ve çok yanılttılar bizi. Bilmiyosunuz bari susun hepsine çalışalım değil mi?

Ogün Güneş ' Alıntı:
Son dönem bu forumda birlikte öğrenmiştik komisyon üyelerini yoğun çalışmalar sonucu, bizim o dönem aldığımız cevaptan sonra aynı seviyede resmi başka bir cevap alan olmadı, yada ben hatırlamıyorum, bizim aldığımız resmi cevabı doğru kabul edebilirsiniz. Komisyon üyeleri yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl için seçilirler biz 2005 yılında öğrenmiştik sanırım. Aynı kanaldan komisyon üyelerinin öğrenimi için başvurulara 2007 yılında cevap vermediler.

Arama motoruna ne yazarsam bulabilirim.Daha fazla vakit kaybetmeden bulayım diyorum. Dedimya bi tanıdık bulabilirim belki yardımcı olun bana bi tanesinin ismi olsa yeter