personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar yurdakul çaldal'ın büyük ihtimal yine komisyonda olduğunu
Asmmo-tesmer hocası dolaylı olarak ima etti...

bir an evvel açıklan sa da çalışmaya başlasak... sizlerin yazdıklarını okudukça yalnız olmadığımı görüyorum birşeyler eklemeye dahi gerek olmuyor keşke daha önce yazsaydım bişeyler sizlerle olmak çok güzel uzaktan dahi takip etmek rahatlatıyor ben bişey yazmasam da günlerdir belki herhangi birinize telefon gelir de mutluluğunuza şahit olurum diye bakıyorum foruma.. güzel haberlerinizi bekliyorum ben pek umutlanmıyorum sonrasında düş kırıklığını kaldıracak halim kalmadı. süprizlere hazırlıklı olun kasım sınavında maliyetten kalırım dedim geçtim vergiden en az 80 gelir dedim kaldım günler öncesinden maliyet çalışmaya başlamıştım geçtiğimi görünce gerçekten büyük süpriz oldu böyle güzel süprizler yaşamanızı diliyorum

bir arkadaşımız anket yapmıstı sanırım form da salı enyüksek orandaydı salı da oldu ama halen ses yok odayıaradımcumaya kadar beklemenin daha gerçekçi oldugunu söyledi hayırlısı bakalım

Cuma mı..! Yorulduk beklemekten...Bıktık , usandık...

blackmoney ' Alıntı:
bütün gün işini gücünü bırakıp foruma yazı yazanlar nerede? akşam olunca tv seyretmek ağır mı basıyo? mesai saatleri forum yapmak için daha mı elverişli?

ya açıklansın lütfennnnnnnnnn cidden sabrın son demindeyiz gerçekten arkadaşlar tek ders beklemek çok zorrrrrrrrr hele bu ders vergi oluncaaaaa

Banker Castelli bile intihar etti tesmer den ses yok ,

Myrose58 vergi tek ders mi?

Bu ikinci girişim, forumla ilk tanışmam bu girdiğim sınavdan sonra oldu. İlk açıklanan sınavda fazla hissetmemiştim. Zamanın geçtiğini ama bu sınavda forumdan mı neden olduysa iliklerime kadar hissettim. Ve acayip heyecan yaptı. Sınavdan beklentilerimde tam arafta üç dersim kaldı (maliyet,vergi,fin.tabl) ama hepsinden geçebilirim de kalabilirim de. Bu durumda tesmer yetkilileri veya sınav komisyonu üyeleri bana söylerler mi? kalan 1 ay .... gün (Sınav ne zaman açıklanırsa artık) de bu dersleri ben nasıl yetiştireceğim. Ben derslere ne zaman konsantre olacağım. Arkadaşlar herkese sabırlar diliyorum...
Not:Şu an hiçbir işe konsantre bile olamıyorum.

Arkadaşlar Prof.Dr.Yüksel Koç Yalkın'a mail attım. Sizce cevap gelir mi?

gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar Prof.Dr.Yüksel Koç Yalkın'a mail attım. Sizce cevap gelir mi?
............. mail gitmedi. Kullanılmıyor sanırım o adres:(

Oktay_Eser vergiyi bilemeyeceğim , maliyetin kötü olduğunu okudum. Ama analize ben de girdim ve hala öfkeliyim.rahatlıkla 70 alabileceğim bir dersten acaba diyerek bekliyorum.İnşallah hatalarını telafi ederler. Analizden geçebilecek çoğu arkadaşımız sorudaki eksiklik yüzünden düşük puan alacak...

ben sınav sonucunu unuttum 200.Sayfayı bekliyorum ;)) içimde öyle bir his varki sanki bu sınav sonuçları açıklanmayacak ;)) 200.sayfada benimde yazım olsun istiyorumm.. Bekliyorum o yüzden ;)) İkiyüz İkiyüzzzzzz ikiyüz;))

Ben vergiye sadece kanundan çalışmıştım.Tüm kanunları alıp önemli maddeleri tek tek yazdım.Fazlalıklar çıkınca az bir şey kalıyor zaten.Ama ceza hesaplatmışlar ya pes...

valla o kadar ezber yaptımki inanın hafızamı daha toplayamadım. Ezberledim emsal bedeli tam yazdım hatasız, kesinti yapılacaklarıda yaptım cezayıda ufak hatalarla yaptım ama vergiden çok korkuyorum

İnşallah emeklerin boşa gitmez ve bir iki gün içinde belgeye hak kazanırsın...Ben analiz sınavından ağlayarak çıktım yol boyunca da o halde devam ettim.saatlerce neye uğradığımı anlayamadım.Sadece benim hatam değil deyip durdum.Ve bende çok korkuyorum...Hem açıklansın istiyorum hemde korkuyorum...