personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Önceki dönemlerde öğretim üyelerine bir kaç arkadaş mail göndermişti ancak cevap gelmemişti. Belki bu dönem gelir. Ancak çok bir şey beklememkte yarar var.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Önceki dönemlerde öğretim üyelerine bir kaç arkadaş mail göndermişti ancak cevap gelmemişti. Belki bu dönem gelir. Ancak çok bir şey beklememkte yarar var.

Sadece "tesmere yolladınız mı sonuçları" diye soru sordum. İnşallah gelir cevap.

valla lily dedimya hem açıklansın istiyorum hemde çok korkuyorummmmmmm hayırlısı

buğündemi yalan oldu yoksa....................

Arkadaşlar benimde 2.girişim 2 dersim var analiz ve denetim. analizin 2.sorunu hatırlayan varmı?finansal tabloların niteliksel özellikleri.Ben O soruya Güvenililirlik, Anlamlı, Anlaşılabilir,Karşılaştırılabilir,zamanında hazırlanmış ve ihtiyaca uygun yazdım bıraktım.
sizce 20 puanlık sorudan kaç puan verirler.Tahminen

Bende o dediklerini yazdım. Ama cevap o değil sanırım. Ama o cevapta doğru bana göre. 5 puan verseler razıyım

gülümse1907 ' Alıntı:
Bende o dediklerini yazdım. Ama cevap o değil sanırım. Ama o cevapta doğru bana göre. 5 puan verseler razıyım

seninki tahminmi yoksa cevapları bi yerden kontrol ettinmi

çalışamıyorum ya arkadaşlar....
sizde durum ne?

ASLAN35 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:

seninki tahminmi yoksa cevapları bi yerden kontrol ettinmi

Evet sınavdan çıkınca bakmıştım. Cevap başka bişeydi. Hatırlayan arkadaşlar varsa söyleyebilirler. Ama şu an kitap yanımda değil yardımcı olamayacağım. Ama bende senin yazdıklarını yazdım ve doğru sanıyordum.

aslan bence tam puan alırsın
cavep doğru

muhasebebg ' Alıntı:
cavep doğru

Arkadaşım eminmisin. Kitapdan bi bak derim bence. Umarım dediğin gibidir. Ama sınavdan çıkar çıkmaz baktım ve üzülmüştüm. İnşallah senin dediğin gibidir. Ama pek umut yok

Çaycı, getir, ilâç kokulu çaydan!

Dakika düşelim, senelik paydan!

Zindanda dakika farksız aydan

Karıştır çayını zaman erisin;

Köpük köpük, duman duman erisin!

Peykeler, duvara mıhlı peykeler;

Duvarda, başlardan, yağlı lekeler,

Gömülmüş duvara, baş baş gölgeler...

Duvar, katil duvar, yolumu biçtin!

Kanla dolu sünger... Beynimi içtin!

muhasebebg ' Alıntı:
cavep doğru

Bende Öyle düşünüyorum ama Yİnede Güvenemiyorum.

Bide Bi hatam olmuş artık ne kadar puan verirler bilmem özkaynaklar değişim oranını soruyodu sanırım %40 çıkıyodu sonuç ben hesap makinesinde hesaplayıp Mutlak fark ........Ytl Oransal Fark %40 diye cevapladım.Soru kağıdında küçük harflerle hesaplamanın gösterilmesi halinde 10 puan diye yazıyomuş.çıktıktan sonra fark ettim.Bu sorudan puan verirlermi acaba???

arkadaşlar

sonuçlar açıklandıktan sonra yine buradamıyız.

sonuçları degerlendirmek adına

addict ' Alıntı:
arkadaşlar

sonuçlar açıklandıktan sonra yine buradamıyız.

sonuçları degerlendirmek adına

Geçenkinde burda olmak istedim ama geçici vergi yıllık gelir kurumlar derken giremedim pek fazla. Ama sanırım bu sefer burdayım derslere ara verdikçe katılacağım. Çünkü yaza girdik B formlarıda uzatıldı yani yoğun değilim:)

geliriz tabi tek sonuçlar açıklansın

Merhaba,

arkadaşlar daha önceki sınavlar kaç günde açıklanmıştı, bu konuda bilgisi olan varmı ?

yaaa açıklansın artık yaaaa

balance mrb.
daha önce maliyetten kitap ismi vermiştin.kemal b. mirza.daha incelemedim ama mart /2008 sınavındaki üçlü dağıtım kitapta varmış.doğru mu?bugun sordurdum kitabı 2008 baskısı varmış.almamı tavsiye edermisin?
tek derse takıldık kaldık.temmuz için hazırlanmaya başladım bile.hayırlısı bakalım. seninde maliyet vardı sanırım.umarım vermişsindir maliyeti.