personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

MUSTİMKM ' Alıntı:
Merhaba,

arkadaşlar daha önceki sınavlar kaç günde açıklanmıştı, bu konuda bilgisi olan varmı ?
genelde 60 gün geçildi iki seneden beri
65,68,hatta 70 günüde
ben 2006 kasımdan beri giriyorum

Bugüne dair umutlarda azalıyor yavaş yavaş :'(

serengeti ' Alıntı:
MUSTİMKM ' Alıntı:
Merhaba,

arkadaşlar daha önceki sınavlar kaç günde açıklanmıştı, bu konuda bilgisi olan varmı ?
genelde 60 gün geçildi iki seneden beri
65,68,hatta 70 günüde
ben 2006 kasımdan beri giriyorum

Benim patron gülüyo 60 gün bile çok diyo çok eskiden bu kadar beklenmeden açıklanırmış demekki çok katılan var diyo

Ciddi ciddi cumaya kaldı sanırım bu sınav sonuçları.Geleneği bozmayıp yine cuma günü açıklayacaklar.Benim ilk tahminim doğru çıkacak galiba ::)

Yaa ben anlamıyorum ki bu kadar insana bu eziyet niye ........ Siteyi takip edin demekten başka bir bilgi yok. Bu kadar zormu açıklanacağı tarihi öğrenmek ve o meşhur tesmerin sitesinde SMMM Yeterlilik Sınav sonuçları şu tarihte açıklanacaktır demek! Tamam 60 gün süre var ama 60 günü geçince en azından şu tarihte diye bir açıklamayı haketmiyormuyuz?

bence de cuma dan önce açıklanmaz,içimde öyle bi his var...!!!

serengeti ' Alıntı:

Hoşbulduk serengeti.Kader arkadaşım benim.Nasılsın, heyecan durumları nasıl bakalım

içim hiç istemiyo ama bencede
cumadan sonra herhalde

bence ayın 5'inde açıklanır gibi geliyor bana ama sadece tahmin en azından öyle olsun istiyorum ::)

çok zevksizim heyecan pek yok ama bezmiş durumdayım

canım iş yapmak istemiyor öyle ekrana bakıyorum sadece aklım hep burda ya açıklanırsa diye. bu sıcakta bu kadar stres fazla yaaaaa... :-\

sevcan ' Alıntı:
bence ayın 5'inde açıklanır gibi geliyor bana ama sadece tahmin en azından öyle olsun istiyorum ::)

Benin içimden geçen cuma akşamı hepimiz sınav sonuçlarımızı öğrenmiş olacaz.Dayanın arkadaşlar cumaya ne kaldı şurda bugün bitecek, yarın bitecek, öbür günde bitecek sonra cumaaaaaa.Sayılı gün çabuk geçermiş.64 gün saydık 3 daha sayarız elbet:)

tesmeri açıp eski sınav sonuçlarına bakın
iyi geliyo

1517 ' Alıntı:
balance mrb.
daha önce maliyetten kitap ismi vermiştin.kemal b. mirza.daha incelemedim ama mart /2008 sınavındaki üçlü dağıtım kitapta varmış.doğru mu?bugun sordurdum kitabı 2008 baskısı varmış.almamı tavsiye edermisin?
tek derse takıldık kaldık.temmuz için hazırlanmaya başladım bile.hayırlısı bakalım. seninde maliyet vardı sanırım.umarım vermişsindir maliyeti.

evet tavsiye ederim.Üçlü dağıtım kitapta var bu arada. hatta birkaç farklı yol ile çözümü...

arkadaşlar odayı aradım şimdi hala sonuçlarla ilgili bilgi yokkkkk.

bu arada 180 inci mesajım oldu 20 mesaj sonra 3 yıldız olacam
teselli
naapalım böyle şeyler buluyoz

addict ' Alıntı:
arkadaşlar

sonuçlar açıklandıktan sonra yine buradamıyız.

sonuçları degerlendirmek adına
sınavdan sonra bence temmuz sınavlarına kalanlar burda olur.ruhsatı alıp kalan bi erin hnm vardı oda gitti.bizde temmuz sınavlarında hangi sorular çıkar onların derdine düşeriz.ben vergiden kalcağım için kesin burdayım.

serengeti ' Alıntı:
tesmeri açıp eski sınav sonuçlarına bakın
iyi geliyo

O sonuçları öğrenmek içinde böyle stres çektik bekledik ama sonuçta bir şekilde öğrendik diye teselli buluyor insan değilmi :)

galiba bugünde hüsran.artık benimde inancım cumadan önce olmaz gibi..nasıl bişeyse ....ümidimi yitirdim bu hafta açıklanır diye.