personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

YİĞİTOĞLU ' Alıntı:
herkese günaydın.nasıl iş buya saçmalığın daniskası resmen.saçmalığın en uç noktası,saçmalığın saçmalığı.daha ötesi yok.ya bu kağıt okumak bu kadar zormu?
6.000 kağıtolsa 60 günde 100 kağıt yapar buda eğer bi kişi okuyacaksa ama bunlar 6-7 kişi var.demek ki san bir iki hafta içinde bakıyorlar bunlar bu kağıtlara.sonrada olan bize oluyor.uzadıkça uzuyor.insanlar gerildikçe geriliyor.

haklısın arkadaş.hesabında mantıklı dediğin gibi bunlar 1,5 ay yatıyor heralde.saçmalığn en alası.sinir bozucu insan sinirinden hiçbir şey yapamıyor.

atg arkadaş sen nerden biliyorsun bunları
tesmere uğramak falan
bi söyle Allah aşkına yaaaaaaaa

gkgmi bile dönemsellik ilkesi var.bu ilkeyide belkide bu vatandaşlar sınavlarda soruyorlar.bazı arkadaşlar yanlış veya eksik cevaplıyordur.sonra da bu kişiler bu ilkeyi değerlendirip bize not veriyor.ne kadar komik.dönemsellik mi ?o ne olaki?

cuma açıklanacağına kesinlikle inanmıyorum.açıklanmaz belki haftaya cumaya ayın 13 gibi... >:(

yok,o kadarda değildir artık,,
değildir dimi???

bazı arkadaşlar destek değil köstek oluyor
>:( >:( >:( >:(

sayın yiğitoğlu kızma hepimiz aynı kızgınlığı yaşıyoruz gerçi ama
ilerde bu çalışmayan oda yönetimlerini devirip çalışan oda yönetimlerini desteklersek bizden sonraki meslek mensubu arkadaşlara yardımcı olabiliriz. şu anda sadece nasıl para toplarız düşüncesindeki yönetimleri desteklemezsek sorunlar çözülür umarım zamanla ....

O arkadaşlarıda anlıyorum. Öyle düşünmek istiyorlar ki açıklanınca süpriz yaşasınlar:) Aslında güzel bi yöntem kendini mutlu etmek adına

bence cumaya kalmaz, avrupa şampiyonası da başlıo, bi de bizim sınavlarımızla mı uğraşacaklar, millet tatile çıkacak artık.muhtemelen bitmiştir okumaları, cumayı geçeceğine ihtimal vermiorum.geçen sefer rekor kırıldı ama araya bayram tatili fln girdi.benim de tek dersim var ilk sınavda 6 sını vermiştim.maliyet kaldı ne yazıkki.ancak hiç emin deilim ya, ilk soruyu tam yaptık ikinci soruda denklem kurduk ama tam çözemedik, neler beklio acaba bizi:(

ne kösteği ya.siz bir yere ulaşmak istiyorsunuz ve ben sizi o hedef ulaşmadan alıkoymak istiyorum.öylemi?siz (biz) zaten yaydan çıkmış bi okuz.hedefi vurmamıza az bi mesafe kaldı.ama şu aleyhizde esen rüzgar (komisyon) biraz şiddetli esiyor o kadar.köstek neyin kösteği.bu köstek olsa olsa komisyonun kendisidir.başka biri veya birileri değil.

YİĞİTOĞLU ' Alıntı:
ne kösteği ya.siz bir yere ulaşmak istiyorsunuz ve ben sizi o hedef ulaşmadan alıkoymak istiyorum.öylemi?siz (biz) zaten yaydan çıkmış bi okuz.hedefi vurmamıza az bi mesafe kaldı.ama şu aleyhizde esen rüzgar (komisyon) biraz şiddetli esiyor o kadar.köstek neyin kösteği.bu köstek olsa olsa komisyonun kendisidir.başka biri veya birileri değil.

söylediklerine ve kızgınlığına katılmamak elde deil.düşüncelerimiz aynı.şu 1 haftadır inanılmaz asabiyim bende.

arkadaşlar benim çalıştıgım yere tesmer çokyakın
ankarada olan herkes gidebilir tesmere
kapıları herkese açık

atg ' Alıntı:
kapıları herkese açık

Gideriz gitmesine de zaten sınav sonuçları yada kağıtları ortalıkta gezmiyordur ki yani oradan bi ipucu çıkmaz bence. Kapısı herkese açık olan bi yer böyle bi ipucuyu ortalıkda bırakmaz. Yani sonuçlar gelmiş ve gizli bi odada bölmede olabilir. Ordaki çalışanlarda renk vermez zaten:)

hadi arkadaşlar aransın artık birileri... işlerde birikiyor bakamıyorum aklım fikrim hep burda

kimse aranmıyor bugün aranmayacakta çünkü artık umudum kalmadı komisyon şimdi tatilde güneşleniyodur kesin biz de burda sinirden kendimizi yiyoruz.

gülümse1907 ' Alıntı:
atg ' Alıntı:
kapıları herkese açık

Gideriz gitmesine de zaten sınav sonuçları yada kağıtları ortalıkta gezmiyordur ki yani oradan bi ipucu çıkmaz bence. Kapısı herkese açık olan bi yer böyle bi ipucuyu ortalıkda bırakmaz. Yani sonuçlar gelmiş ve gizli bi odada bölmede olabilir. Ordaki çalışanlarda renk vermez zaten:)
sınav sonuç telaşı belli oluyor ögrenci işlerinde arkadaşlar
geçen dönemden biliyorum
yinede siz bilirsiniz inanmak istediginize inanın
benim 2 ders kaldı
ve hiç umudum yok
bir an açıklansada ders çalışmaya başlasam modundayım

bence türkiye portekiz maçı başlama düdüğüyle açıklanacak iki tane sevinç yaşayacağız :D :D :D

atg ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
atg ' Alıntı:
kapıları herkese açık

sınav sonuç telaşı belli oluyor ögrenci işlerinde arkadaşlar
geçen dönemden biliyorum
yinede siz bilirsiniz inanmak istediginize inanın
benim 2 ders kaldı
ve hiç umudum yok
bir an açıklansada ders çalışmaya başlasam modundayım

Ha telaşları belli oluyorsa ona bişi diyemicem arkadaş haklısın. Ben 5 dersten girdim 2.girişimdi. Ve hangisini geçerim hangisinden kalırım en ufak fikrim yok çünkü adamların sağı solu belli değil. Gerçi kağıdım çok düzenli yazımda çok düzgün hatta kağıdımın köşelerine çiçek felan yaptım adamın canı sıkılmasın diye:)