ASLAN35 ' Alıntı:arkadaşlar dünde sordum ama bi cevap alamadım.bu saatten sonrada alamam heralde ama deniyeyim bidaha finansal tabloların niteliksel özelliklerine neler yazdınız.??
ASLAN35 ' Alıntı:ASLAN35 ' Alıntı:arkadaşlar dünde sordum ama bi cevap alamadım.bu saatten sonrada alamam heralde ama deniyeyim bidaha finansal tabloların niteliksel özelliklerine neler yazdınız.??
hatırlayan yok heralde..
Lily ' Alıntı:Finansal tabloların niteliksel özellikleri:
1-Anlaşılabilirlik
2-İhtiyaca uygun olma
3-Güvenilirlik
4-Karşılaştırılabilirlik
olması gerekiyor .Ben o panikte sadece 1ve 4 ü yazdım başka şeylerde yazmıştım ama tam hatırlayamıyorum .
ozgezer35 ' Alıntı:bu soruya ne yazarsak yazalım, sorunun hatalı olması sınav sırasında iptal edilme süreci falan ve bu sorunun diğer sorulara dağıtılmasıyla bence kimseyi bırakmamaları gerekio
Lily ' Alıntı:İhtiyaca uygun olma;
a-Geri besleme değeri
b-zamanlılık
Güvenilirlik;
a-Tarafsızlık
b-Kanıtlanabilirlik
c-Temsilde doğruluk
şeklinde ayrıca sıralanıyor.
ASLAN35 ' Alıntı:Lily ' Alıntı:İhtiyaca uygun olma;
a-Geri besleme değeri
b-zamanlılık
Güvenilirlik;
a-Tarafsızlık
b-Kanıtlanabilirlik
c-Temsilde doğruluk
işte onları yazmadım benimde korkum o 20 puanlık sorudan şimd kalkıp 10 puan verirlerse hiç şaşırmam.
gülümse1907 ' Alıntı:ASLAN35 ' Alıntı:Lily ' Alıntı:İhtiyaca uygun olma;
a-Geri besleme değeri
b-zamanlılık
Güvenilirlik;
a-Tarafsızlık
b-Kanıtlanabilirlik
c-Temsilde doğruluk
işte onları yazmadım benimde korkum o 20 puanlık sorudan şimd kalkıp 10 puan verirlerse hiç şaşırmam.
Kırarlar puan kesin
ASLAN35 ' Alıntı:ozgezer35 ' Alıntı:bu soruya ne yazarsak yazalım, sorunun hatalı olması sınav sırasında iptal edilme süreci falan ve bu sorunun diğer sorulara dağıtılmasıyla bence kimseyi bırakmamaları gerekio
o kadar iyi niyetli olacaklarını zannetmiyorum.normalde o iptal edilen soru dışındada sınavın çok güzel geçtiğini düşünüyorum benim için.ancak hala 40 veya 45 puanla kalma korkusu var allah korusun.normalde en kötü ihtimalle 60 almam gerek ama böyle bol puan dağıtacaklarını sanmıyorum.
gülümse1907 ' Alıntı:Yorumlardan puan alırsın belki umutsuzluğa kapılma
ASLAN35 ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:Yorumlardan puan alırsın belki umutsuzluğa kapılma
bilgiden puan kıran adam yorumdan nasıl puan versin.bilgi yazdığım halde böyle umutsuzum yorumda puan kırması veya hiç vermemesi daha kolay.o yüzden karamsarım bu konuda
Lily ' Alıntı:Şöyle de düşünülebilir ; eğer veriler eksik olmasaydı 1. sorunun ilk iki şıkkından 40 toplam puan alınabilecekti ve 3.şıkkıda cevaplayan en azından 50 puanı garantilemiş olacaktı...Şimdi 2. şıkka ait 20 puan dağıtılacakmış.İyi de ya sonraki şıkları cevaplamadıysak.Eksiklik yüzünden kendi hatamız dışında alamadığımız 20 puanın bir kısmından hiç faydalanamayacağız.Ayrıca Yanılmıyorsam İzmir salonlarından birinde 2. ve 3. şıkların yapılmayacağı söylenmiş.Buna dayanarak 3. şıkkı yapmayanlar vardır mutlaka ,bu durumda nasıl sadece tek şık iptal edilebilir ki? Eğer sınav dava konusu yapılırsa bu durumda analiz sınavının iptali söz konusu olmaz mı? Aramızda o sınavda 5. Hakkını kullanmış olanlar dahi vardır.
gülümse1907 ' Alıntı:ASLAN35 ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:Yorumlardan puan alırsın belki umutsuzluğa kapılma
bilgiden puan kıran adam yorumdan nasıl puan versin.bilgi yazdığım halde böyle umutsuzum yorumda puan kırması veya hiç vermemesi daha kolay.o yüzden karamsarım bu konuda
Analizde yorum daha önemli diye biliyorum