personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Sınav salonunda söylenenler ile komisyonun açıklaması aynı doğrultudaysa sorun yok.ama her durumda en azından gelecek bilgiyi beklerken süre kaybettik ve bu telafi EDİLMEDİ. Analiz sınavı dava konusu olmalıdır diye düşünüyorum.Haksızmıyım?

herkese günaydın umutsuz bekleyiş devam ediyor sanırım neyse A B sınavlarını da açıklamışlar biraz rahatlattılar bizi enazından boş oturmuyorlar

Pardon...3 bilinmeyenli maliyet sınavının hakkını yemeyelim , o ayrı bir muamma :)

bu sınav komisyon çuvalladı kabul etmek lazım
bir vicdan azabı felsefesi ile puanlara yansırmı ne dersiniz

Lily ' Alıntı:
Sınav salonunda söylenenler ile komisyonun açıklaması aynı doğrultudaysa sorun yok.ama her durumda en azından gelecek bilgiyi beklerken süre kaybettik ve bu telafi EDİLMEDİ. Analiz sınavı dava konusu olmalıdır diye düşünüyorum.Haksızmıyım?

dava konusundan ziyade sanırım ilk söylediğin daha iyi puanlamada bonkör olmaları lazım.davalık oldumu bide öyle süründürürler..

Puanlamada daha ılımlı olmaları tabiki hepimize derin bir soluk aldırabilir.Fakat son hakkı olanlardan 2 sene beklemeye kalacaklar varsa yargı onlar için son şans olacaktır.

arkadaşlar bende uzun zamandır bu işi yapıyorum tek dersim var bundan başka iki hakkım daha ama inanın olaki veremezsem bu sınavı ne iki sene beklerim nede bidaha uğraşırım belgede onların olsun ünvanda bu kadar emekle illaki başka bir işkolu bulup çalışırız

dede 66 hangi ders?

maliyet ilkinde 6/7 vermiştim iki sınavdır da maliyet le cebelleşiyorum gerçi geçen sınav kendi hatamla hesaplama hatasıydı bundanda ya 40 alacağım yada ikinci sorudan insaflı bir puanla 50 artık top onlarda ne çıkarsa bahtımıza

bizi o kadar çok yıprattılarki bu kafayla nasıl hesap yapalım. nasıl işlemleri takip edelim kendileri rahatlar tabi.

bende beklerim bende
forum açık şu an önümde
sonuca kavuşmak isterim
tık yok tesmerin sitesinde

Bence pes etme ...40ı 50 yi boşver kalmışsın gibi çalış sen... Yaparsın. Yine de dilerim 50 yi alırsın.

görünen oki maliyetten %90 aynı durumdayız ya %90 lık kesim verecek bu dersi yada söylemek bile istemiyorum bu sıcaklarda maliyet hiç çekilmez gerçektende

arkadaşım çalışacak bi şey yokki sizde biliyorsunuz topu topu 5 yada 6 konu var ama komisyon her sınav kendini aşıyor allah aşkına 3 lü denklem gördünüzmü 1997 ye kadar yok öncesini bilmem yada 7b den safha sordular bir öncekinde

Hayatın yollarında
Güneşin ışıkları da vardır, yağmur da
Güller de vardır, dikenler de..
Kahkaha da, sancı da
Kilometrelerce yürürken
Çok sert dağlar da çıkar önüne,
Çöller ve çok derin vadiler de.
Bazen çok hoştur yürüyüş.
Bazen fırtınalar eser..
O fırtınalı yollarda
Mucizeler de vardır, korkular da.
Sevgiyle coşarsın hep
Bazen göz yaşların damlar.
Bazen eğilirsin, bazen geriye düşer.
Hatalar yapılmak içindir,
Dersler öğrenmek için.
Ama istiyorum ki hiç unutma..
İstiyorum ki hep bil..
Asla yalnız yürümeyeceksin.
İnandığın sürece!.."

şu sınav sonuçlarını beklemek adamı yaşlandırıyor
çok kötü hissediyor insan kendini
çıldırmamak elde değil
şu var herkes ne yazdığını bilmediği için
rast gele birşeyer yazıyor