personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar maliyetten inşallah ilk soruyu yapan geçer. çünkü ikinci soruyu yapan kaç kişi vardır şöle bi saysak 50,100 kişiyi geçmez

Bildiğim kadarıyla 3 bilinmeyenli matematiksel dağıtım kağıt ortamında yapılamıyor. Dolayısıyla bu şekilde sorulan sorunun çözümü zor yada imkansız.Yine de 2 sınav hakkın daha var ve denemen gerek diye düşünüyorum. 2b ye gelince yine yanılmıyorsam Türkiye de kullanılmıyor bile ... Eh hayret ve şeşkınlıkla izliyoruz :)

adamlar tabi bu ara insiyatif kullanacaklar loto gibi şu kadar kişi kalsın şu kadar kısmı geçsin diyecekler. Aallah vicdan merhamet versin.

Bu arada düşünmeden duramıyorum ,bu gidişle o kadar çok yığılma olacak ki şimdi 65 güne yatişmiyorsa o zaman geldiğinde 3 ayı bulur kağıtların okunması...Ne olacak o zaman ?

bir arkadaş vardı kursta ,temel hukuk tek dersiymiş ve son hakkı 48 le bırakmışlar 2 sene beklemiş tekrar sıfırdan başlıyodu ,
büroda şefimiz vardı çalıştı çalıştı tek ders son hakkı denetim kaldı veremedi şu an hala bekliyor,
şirkette bi arkadaş vergi dersi kalmış son hakkında ,akşam 8 de yatıp sabah 4 de kalkıp çalışmış 2 ay fakat başarılı olmuş,sorulardan bi tanesi o dönem:serbest bölgelerde kdv uygulaması ,epey zormuş sınav,

arkadaşlar kaderimizi komisyonun eline bırakırsak vay halimize diyorum ,,,

aokten...dedin ve yüreğime indirdin...Benim de tek ders , ortalamayı da geçtim ...Korktum şimdi vallahi.

ya kağıtların geç okunması da politik akılları sıra yargı yolunu kapatıyorlar çünkü yargıya giden şahıs sınava giremiyor sanıyorum

bu komisyondakilerin vicdanına kaldıysak vay halimize

son hakkın olmasında ,bunlar gerçek hayattan paylaşmak istedim
vergiden bende ellerindeyim şu an hamur gibi yuğurmaktalar beni de ,,çünkü sorunun cevabını değil bildiklerimi yazdım.

biz bağış yada yardım istemiyoruz ki bugüne kadar hep sorular 50/50 olmuş eğer kağıtta belirtilmemişse hakkımızı istiyoruz.

Olurmu öyle şey. Yargıya gidersin fakat sıradaki sınava da başvurunu yaparsın.Sonuca göre ya girersin ya girmezsin.Eğer süre açısından bahsediyorsan böyle .Yok yargıya gideni sınava almama gibi bir şey var diyorsan...O zaman da kişilerin yine yasadan doğan hak ve hürriyetlerinin kısıtlanması söz konusu oluyor ki bu da mümkün değil.

sen zannediyormusun ki yasalara uyuyorlar uysalar sonuclar zamanında acıklanırdı yargıya başvur sınava gir sıfırı basarlar kağıda sonrada hak hukuk derken bakmışsın elinde kocaman bir sıfır

tesmer acaba bizim sınav kağıtlarını sümer altındamı unuttu arkadaşlar ne dersiniz. yada unutup tatilemi gittiler nasıl olsa bunlar alışkındır diyorlardır.

WÖBER ' Alıntı:
tesmer acaba bizim sınav kağıtlarını sümer altındamı unuttu arkadaşlar ne dersiniz. yada unutup tatilemi gittiler nasıl olsa bunlar alışkındır diyorlardır.

:))) Alıştık artık dert çekmeye alıştık artık biz herşeyeee:)

Yok son hakkım değil.Bir de bizlerin komisyona dair duyduğumuz herşey kulaktan kulağa yayılan söylentiler şeklinde...Çoğu akademisyen , ben adaletli olmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Açıkcası durumumuz zor ve herşeyden etkileniyoruz.

o kadar çok şey yazılıyoki sınavlar hakkında benim tek inandığım fiili durum neyse o ,beklenen veya standartlar la ilgilenmiyorum

250. sayfada yer almak isteyenler isimlerini yazdırsın şimdiden:)

aslında hemen hemen hepimizin problemleri benzer bir önceki sınavda da aynı problemler vardı ancak hiçbirşey düzelmedi herhalde biz hakkımızı pek arayamıyoruz

ya arkadaşlar sayfa rekoruda bu dönemde sanırım :D