personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ya size bişey anlatayım akşam maliyet notlarına bi bakayım dedim duruyormu
biraz göz gezdirdim gözüm matematiksel dağıtıma takıldı yanında büyük harflerle bir not
ÖNEMLİ: 3 LÜ DENKLEM ÇIKMAZ nasıl

Allah razı alsun dede kardeş,

şu an şu form stress atmaktan başka bi işe yaramıyor, ne bilem dedim can sıkınmtısı işte psikoloji sağlam kalmıyor ki adamda son demeye 1 kalmış sınava 40 gün kalmış sınavlar açıklanmamış mış muşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ALEX_06 ' Alıntı:
arkadaşlar öğlen arasından sonra hepimiz bi kere arasak en azından bizim burda oldugumuzu hatırlarlar. üstümüzdeki baskıyı biraz hissetsinler. herkez bi kere sorsa sınav sonucunu yeter zaten. hadi hepberaber.

ben varım, hatta bugün akşama kadar durup durup aramaya dahi varım :)

ALEX_06 ' Alıntı:
arkadaşlar öğlen arasından sonra hepimiz bi kere arasak en azından bizim burda oldugumuzu hatırlarlar. üstümüzdeki baskıyı biraz hissetsinler. herkez bi kere sorsa sınav sonucunu yeter zaten. hadi hepberaber.

adamlara direk formun adresini verelim okuyup haklarında ne düşündüğümüzü öğrenirler belki

LÜTFEN ! herkes bir kere arasın ve sorsun. bir kere arakadaşlar ...

umutburcak ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:

ben varım, hatta bugün akşama kadar durup durup aramaya dahi varım :)

Telefon konusuna destek veriyorum En azından bişey yapmış oluruz arkadaşlar Rahat bırakmayalım gelecek sınavlar için belki daha hassas davranırlar

nguroy ' Alıntı:
Bahsi geçen dizide kullanılan başkanım lafı terör örgütünün sözüdür. Burda kullanılması bence doğru değildir.

Kurtlar Vadisi adlı diziyi seyretmediğim için anlamını bilmiyordum. Teessüf ederim. Şaka tabiki o anlamda kullanmadığınızı biliyorum elbette. :)

arkadaslar benımde tek dersım var analız..bende yarı notlardan yarı b.sayardan calıstım..b.sayardakı notları sağdan soldan topladım..isteyen arkdasım bana mailini verirse forward edebilirim hemde seve seve..yeterkı herkes su derslerı verıp belgesını alsın..

Tamer Başkan ' Alıntı:
nguroy ' Alıntı:
Bahsi geçen dizide kullanılan başkanım lafı terör örgütünün sözüdür. Burda kullanılması bence doğru değildir.

Kurtlar Vadisi adlı diziyi seyretmediğim için anlamını bilmiyordum. Teessüf ederim. Şaka tabiki o anlamda kullanmadığınızı biliyorum elbette. :)

Tamer Başkanım rica etsem sizde bikere ararmısınız . Numara 444 60 60.

3 dersim kalmıştı. maliyet, analiz ve meslek.. sanki analizle mesleği veririm gibi geliyor. ama maliyet sadece 1.soruyu yaptım.2.soruyu ellemedim bile... haktan hayırlısı olsun hepimiz için.. söylenecek birşey bunlara. değil 250 sayfa 2500 sayfada yazılsa anlamayanlar için boş....

hadi arkadaşlar tesmerin hatlarını kilitleyelim

Tamer Başkan ' Alıntı:
Tabiki ararım ama, sonuçlar belli oldu kimlik numaranızı rica ederim derse ne diyebilirim.

Dedim ama, sizin yerinize aradım. Çok nazik bir bayan henüz komisyondan sonuçların gelmediğini gelir gelmez hemen internette yayınlanacağını söyledi.

Tamer Başkan ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:
Tamer Başkanım rica etsem sizde bikere ararmısınız . Numara 444 60 60.

Tabiki ararım ama, sonuçlar belli oldu kimlik numaranızı rica ederim derse ne diyebilirim.

Başkanım, onca zamandır dirsekbirliği yaptık burda, arkadaşlarım adına arıyorum derseniz daha bi gururlanırız. Ayrıca Tesmer açıklandı der ve TC kimlik numarası isterse ben mesleği bırakırım. Namus sözü.

Tamer Başkan ' Alıntı:
Tamer Başkan ' Alıntı:

Dedim ama, sizin yerinize aradım. Çok nazik bir bayan henüz komisyondan sonuçların gelmediğini gelir gelmez hemen internette yayınlanacağını söyledi.

nazik bi bayan ??? yanlış mı çevirdiniz ki?

Ben analiz için İslam Çankaya , Yurdakul Çaldağ , Nalan Akdoğan-Nejat Tenker in kitaplarını açıp üçünün birleştirilmiş özetini çıkardım...Yada çıkarmaya çalıştım diyeyim . Bir de artık uykumda bile yatay ,dikey ve trend analizi yapabiliyorum . Rüyama giriyor vallahi.. Sadece rasyo analizde sıkıntım var.

Ogün Güneş ' Alıntı:

Zahmet olmassa Ogün Hocam , bide siz arasanız. Birlikten güç doğar hani. 444 60 60. Hatta sizin izmir oda ile ilişkileriniz iyi , direk orayı bi arasanız.