O
Ogün Güneş
Ziyaretçi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Ben 444 60 60 hiç aramadım, genelde msn ilişkilerim iyidir
) Bakalım online kimler var.
Ben 444 60 60 hiç aramadım, genelde msn ilişkilerim iyidir
ALEX_06 ' Alıntı:Tamer Başkan ' Alıntı:Tamer Başkan ' Alıntı:Tabiki ararım ama, sonuçlar belli oldu kimlik numaranızı rica ederim derse ne diyebilirim.
Dedim ama, sizin yerinize aradım. Çok nazik bir bayan henüz komisyondan sonuçların gelmediğini gelir gelmez hemen internette yayınlanacağını söyledi.
nazik bi bayan ??? yanlış mı çevirdiniz ki?
Ogün Güneş ' Alıntı:Ben 444 60 60 hiç aramadım, genelde msn ilişkilerim iyidir) Bakalım online kimler var.
Allah için konuşmak gerekirse gerçekten nazikler hem beyler hem hanımlar güzel konuşuıyor telefonda biz olsak yada şahsen ben olsam o kadar aramalardan sonra bi fırça atarımALEX_06 ' Alıntı:Tamer Başkan ' Alıntı:Tamer Başkan ' Alıntı:Tabiki ararım ama, sonuçlar belli oldu kimlik numaranızı rica ederim derse ne diyebilirim.
Dedim ama, sizin yerinize aradım. Çok nazik bir bayan henüz komisyondan sonuçların gelmediğini gelir gelmez hemen internette yayınlanacağını söyledi.
nazik bi bayan ??? yanlış mı çevirdiniz ki?
Ogün Güneş ' Alıntı:Oldukça keyifli bir muhabbet ettim izmir tesmer le , cuma günü sonuçların kendilerine geleceği yönünde istihbarat almışlar, perşembe günü telefonla aramalara başlarmısınız dedimkarşılıklı gülüştük, cumartesi pazar belki nete verilir bize geliş tarihi cuma dedi.
Ama yine de ihtiyatlı olmakta yarar var.
Tamamdır Ogün Hocam. Teşekkür ederiz.Ogün Güneş ' Alıntı:Oldukça keyifli bir muhabbet ettim izmir tesmer le , cuma günü sonuçların kendilerine geleceği yönünde istihbarat almışlar, perşembe günü telefonla aramalara başlarmısınız dedimkarşılıklı gülüştük, cumartesi pazar belki nete verilir bize geliş tarihi cuma dedi.
Desenize beklemekten başka çaremiz yok.gülümse1907 ' Alıntı:Ogün Güneş ' Alıntı:Oldukça keyifli bir muhabbet ettim izmir tesmer le , cuma günü sonuçların kendilerine geleceği yönünde istihbarat almışlar, perşembe günü telefonla aramalara başlarmısınız dedimkarşılıklı gülüştük, cumartesi pazar belki nete verilir bize geliş tarihi cuma dedi.
Hafta sonu hiç açıklanmadı sanırım daha önceAma dediğiniz gibi ihtiyatlı olmalıyız.
Bi kaç tanesinin msn adresini bizede verebilir misiniz)
valla bana da 50 yetiyor geçer olsa 35 işimi görür ama nerdeeeekadir murat ' Alıntı:sevgili lily kader arkadasım benım bende de tek analız kaldı 50 yetiyor ne olucak bızım bu halımız..benımde ruyalarıma gırıyor analız...inşallah vermısızdır su dersi..
Bu gün rüyam da gördüm sınav sonuçlarınıdeeper_blue ' Alıntı:valla bana da 50 yetiyor geçer olsa 35 işimi görür ama nerdeeeekadir murat ' Alıntı:sevgili lily kader arkadasım benım bende de tek analız kaldı 50 yetiyor ne olucak bızım bu halımız..benımde ruyalarıma gırıyor analız...inşallah vermısızdır su dersi..![]()
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:Bu gün rüyam da gördüm sınav sonuçlarınıdeeper_blue ' Alıntı:valla bana da 50 yetiyor geçer olsa 35 işimi görür ama nerdeeeekadir murat ' Alıntı:sevgili lily kader arkadasım benım bende de tek analız kaldı 50 yetiyor ne olucak bızım bu halımız..benımde ruyalarıma gırıyor analız...inşallah vermısızdır su dersi..![]()
dede 66 ' Alıntı:zaten bu gidişle sonuçları ancak rüyamızda göreceğiz
Kabusu burada yaşıyoruz zaten. Saolsunlardede 66 ' Alıntı:iyi enazından kabus görmüyorsunuz
Yok canım o kadar da değil ama bayağı sıkıntımız var. ben hergün beş vakit sınav sonuçlarına bakıyorum.gülümse1907 ' Alıntı:Kabusu burada yaşıyoruz zaten. Saolsunlardede 66 ' Alıntı:iyi enazından kabus görmüyorsunuz
inanın göremedim ama bir tane de 50 üzeri vardı.dede 66 ' Alıntı:nasıl bari rüyalarda notları yüksek tutmuşlar mı