personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

addict ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:
rehavete kapılmayalım, aramayanlar bikere arasınlar lütfen. 444 60 60 . nasılsa onlarda alıştı demesinler.

Tv lerdeki okul kampanyasına döndü. neydi onun adı "Haydi kızlar okula"
ben pek dizi izlemem ama bu bir sey diyemiyorum. Belki komisyonun da işi zordur. Şimdiye kadar hep şaka karışık konuştuk ama bu sınavlar klasik bilemiyorum ama okumak da zor oluyor olabilir.

Sn özkan

arkadaşlarla onun hesabı dün ve daha önceki gün yaptık şöyle bi göz atarsan sevinirim tekrar olmaması açısından
Kusura bakma arkadaşım demekki gözden kaçırmışım

addict ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:
rehavete kapılmayalım, aramayanlar bikere arasınlar lütfen. 444 60 60 . nasılsa onlarda alıştı demesinler.

ben pek dizi izlemem ama bu bir sey diyemiyorum. Belki komisyonun da işi zordur. Şimdiye kadar hep şaka karışık konuştuk ama bu sınavlar klasik bilemiyorum ama okumak da zor oluyor olabilir.

Sn özkan

arkadaşlarla onun hesabı dün ve daha önceki gün yaptık şöyle bi göz atarsan sevinirim tekrar olmaması açısından

Ya adamlar tek bu işe bakmıyorlar sanırım o yüzden geç okuyorlar. Nette biraz araştırdım yaptıkları işide kafalarında 40 tilki dolanıyor 40nında kuyruğunu birbirine değdirmemeye çalışıyorlar. Yani tek işleri kağıt okumak değil. Ama bu yasal süreyi geçirecekleri anlamına gelmez tabi.

ALEX_06 ' Alıntı:
SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:

Üstad, bu bir dizi değildi zaten, doğuda okula yollanmayan kız çocukları için bağış kampanyası idi. Komisyonun işine gelince, elbet zor. kolay degil. ozaman tarih versinler açıklama yapılsın , yasal süresin yetiştiremiyoruz şu tarihte açıklanca buna görede bundan sonraki sınavlar şu kadar süre ertelendi. Plan, Program, Organizasyon, İnsana saygı, Bilim insanı olmak vs vs gibi biçok kavram sayabilirim konu ile alakalı ...

bi de hakkaniyet....

yasal süreden bahsediyoruz ama yaptırımı olmayan bir yasal süre

ya ben burada kanun dışı bir şey var diyorum arkadaşlar komisyonun işi ne kadar zor olursa olsun kanunla belirlenmiş 60 günlük bir süre var bu süreyi de o komisyon üyeleri çok iyi biliyorlar ona göre önlemlerini alacaklar ve süresinde okuyacaklar kağıtları

ASLAN35 ' Alıntı:
YİĞİTOĞLU ' Alıntı:
herkese günaydın.nasıl iş buya saçmalığın daniskası resmen.saçmalığın en uç noktası,saçmalığın saçmalığı.daha ötesi yok.ya bu kağıt okumak bu kadar zormu?
6.000 kağıtolsa 60 günde 100 kağıt yapar buda eğer bi kişi okuyacaksa ama bunlar 6-7 kişi var.demek ki san bir iki hafta içinde bakıyorlar bunlar bu kağıtlara.sonrada olan bize oluyor.uzadıkça uzuyor.insanlar gerildikçe geriliyor.

haklısın arkadaş.hesabında mantıklı dediğin gibi bunlar 1,5 ay yatıyor heralde.saçmalığn en alası.sinir bozucu insan sinirinden hiçbir şey yapamıyor.

sonkale ' Alıntı:
ya ben burada kanun dışı bir şey var diyorum arkadaşlar komisyonun işi ne kadar zor olursa olsun kanunla belirlenmiş 60 günlük bir süre var bu süreyi de o komisyon üyeleri çok iyi biliyorlar ona göre önlemlerini alacaklar ve süresinde okuyacaklar kağıtları

Tamam biz onu inkar etmiyoruz zaten:)

sonkale ' Alıntı:

Sınavda daha önce hiç sınavların açıklanma süresiyle ilgili bir soru sormuşlarmı acaba

belli olmayan bir muhattap yani bu kadar belirsizliğin içinde sonuçların açıklanmasının belli olması koskoca bir hayalllll

Bana çıksa öyle bi soru ne yazacağımı bilemem valalhi:)

aaaaa o soru tavsiyesinde de bulunduk zaten forumda bulunmakta

hiçkimse tek bir işe bakmıyor ama zamanında yetiştirmek için deli gibi çalışıyor gerekirse mesai yapıyor yine yetiştiriyoruz oh ne ala yetişmedi beklesinler diye bir şey olamaz hangimiz bir beyannameyi yetiştiremeyip aman banane beklesinler diyebilir. >:(

tabi bu staja başlama sorusu
soru : yeterlilik sınavı nekadar sürede açıklanır.
a;50-55 gün
b;55-60 gün
c;60-65 gün
d;65-70 gün
e; hiç boşuna çırpınmayın canımız ne zaman isterse

forum bugün de tam formunda ;D bravo valla

beraber çalıştığımız bir arkadaşım var.şimdi şimdi staj başlatma sınavı için uğraşıyor.

ona dedim bak kardeş yapma ettme daha gençsin dön bu yollardan.

beraber işe başladığımız bir arkadaşım vardı. aynı fakülte aynı sınıf.

parayı denkleştirip o zaman staj dosyası açtıramamıştı daha sonra birkaç kez daha erteledi.

enson ben kpps ye hazırlanacağım dedi 2 ay çalıştı 76 ile Maliye Bakanlığına atandı sabah 8 akşam 5 diyor 1 yıl sonra kısmetse uzman olacağım diyor.

bide kendime bakıyorum

çok yanlış yapmışım çoook

sevcan ' Alıntı:
hiçkimse tek bir işe bakmıyor ama zamanında yetiştirmek için deli gibi çalışıyor gerekirse mesai yapıyor yine yetiştiriyoruz oh ne ala yetişmedi beklesinler diye bir şey olamaz hangimiz bir beyannameyi yetiştiremeyip aman banane beklesinler diyebilir. >:(

Beyannameyi yetiştirmemenin ağır bir cezai müeyyidesi var artık (eskiden oda problem değildi de) ama bu beyefendilere kimse demiyor gel kardeşim zamanın da okumadın kağıtları sana 1.490 ytl ceza diye ...

bu 10 gün değil 20 gün değil 60 gün arkadaş ya salak birilerine versen okur kağıtları
60 günde

Az öne telefonum çaldı , arayan odanın telefonu tanıdım...Zihnim durmuş bir halde açtım 'Nisbi aidat unutulmuşş' . Niye yani niye bu gün! Gittim geldim sanki bir an...