gülümse1907 ' Alıntı:deniro ' Alıntı:ozankeskin ' Alıntı:geçen donem bi acaipti zaten ben 70 beklerken 32 aldım
bende 20 beklerken 34 geldi..
) 20 nasıl bekliyosun arkadaşım nasıl hesapladın
Mesela sen demi arkadaşımozankeskin ' Alıntı:cuma belli olacak bişey kalmadı artık tek dersi olanlar cuma gunu aranmaslarsa hiç bakasınlar nete ders çalışsınlar
deniro ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:deniro ' Alıntı:ozankeskin ' Alıntı:geçen donem bi acaipti zaten ben 70 beklerken 32 aldım
bende 20 beklerken 34 geldi..
) 20 nasıl bekliyosun arkadaşım nasıl hesapladın
biraz mevzuat diliye yazmaya çalıştım.3 sorunun 3 üde çeyrekti.yarım bile değildi.ondan 20 bekliyordum.34 geldi.
endoplazmikretikulum ' Alıntı:Herkese merhaba.Foruma yeni katıldım.Benimde sınava 2.girişim.Mart sınavına 4 dersten girdim.Bilmiyorum 254 sayfanın tamamını okuyamadım.Belkide farkden olmuştur mart dönemindeki sınavda finansal tablolar analizi soru kağıdında sorulara kaynak olan bilanço örneğinde aktif pasif tutmuyordu yani muhasbebin en temel kuralına bile dikkat edilmemişti.Komisyon falan hepsi hikaye bu zihniyet nasıl olurda bizi sınava tabi tutar aklım almıyor
endoplazmikretikulum ' Alıntı:Herkese merhaba.Foruma yeni katıldım.Benimde sınava 2.girişim.Mart sınavına 4 dersten girdim.Bilmiyorum 254 sayfanın tamamını okuyamadım.Belkide farkden olmuştur mart dönemindeki sınavda finansal tablolar analizi soru kağıdında sorulara kaynak olan bilanço örneğinde aktif pasif tutmuyordu yani muhasbebin en temel kuralına bile dikkat edilmemişti.Komisyon falan hepsi hikaye bu zihniyet nasıl olurda bizi sınava tabi tutar aklım almıyor
ALEX_06 ' Alıntı:endoplazmikretikulum ' Alıntı:Herkese merhaba.Foruma yeni katıldım.Benimde sınava 2.girişim.Mart sınavına 4 dersten girdim.Bilmiyorum 254 sayfanın tamamını okuyamadım.Belkide farkden olmuştur mart dönemindeki sınavda finansal tablolar analizi soru kağıdında sorulara kaynak olan bilanço örneğinde aktif pasif tutmuyordu yani muhasbebin en temel kuralına bile dikkat edilmemişti.Komisyon falan hepsi hikaye bu zihniyet nasıl olurda bizi sınava tabi tutar aklım almıyor
ustad senin nick name ini görünce ben sınavdan felan geçtim. bi an saygı duydum .....
şaka bi yana hoşgeldin ...
melikem ' Alıntı:endoplazmikretikulum ' Alıntı:Herkese merhaba.Foruma yeni katıldım.Benimde sınava 2.girişim.Mart sınavına 4 dersten girdim.Bilmiyorum 254 sayfanın tamamını okuyamadım.Belkide farkden olmuştur mart dönemindeki sınavda finansal tablolar analizi soru kağıdında sorulara kaynak olan bilanço örneğinde aktif pasif tutmuyordu yani muhasbebin en temel kuralına bile dikkat edilmemişti.Komisyon falan hepsi hikaye bu zihniyet nasıl olurda bizi sınava tabi tutar aklım almıyor
Hosgeldin haklısın... 254 sayfanın cogu senin yazdigin seyler.. Okumana gerek yok..
Yalniz nickini tek kerede okuyabilene helal olsun...
Tamer Başkan ' Alıntı:Arkadaşımız biyolojiye meraklıymış son anda mali müşavir olmaya karar vermiş galiba.![]()
![]()
ALEX_06 ' Alıntı:Tamer Başkan ' Alıntı:Arkadaşımız biyolojiye meraklıymış son anda mali müşavir olmaya karar vermiş galiba.![]()
![]()
Başkanım siz bikere daha arasanız şu tesmeri ? isim soyisminizden etkilenirler belki. 444 60 60