blackmoney
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
kimse yok herhalde... herkese iyi geceler. mutlu yarınlar.
kimse yok herhalde... herkese iyi geceler. mutlu yarınlar.
sayın kara para ben burtadayımblackmoney ' Alıntı:kimse yok herhalde... herkese iyi geceler. mutlu yarınlar.
ses mi lazım? bağırsam duyulur mu? Tabi miilet yoruldu. Yılmaz Erdoganı izliyor millet.blackmoney ' Alıntı:ses yok arkadaşım
rica ederimsami ' Alıntı:bende buradayım buyrun efenim
Buyurmak haddimize değil. Sizler emredinSMMM-ÖZKAN ' Alıntı:rica ederimsami ' Alıntı:bende buradayım buyrun efenim
yazdık bir şeyler. Ufak tefek eksikliker var ama ins. verirlerblackmoney ' Alıntı:herkes sınavda yaptıklarından eminmi?
ben MAliyet muhasebesini sona bırakmıştım yani temmuz ayı. ben de aynı durumdayım yazım kötü ama iyi yazmaya dikkat ettim ama son karar yüce komisyonunblackmoney ' Alıntı:mesela şahsı adına konuşuyorum.. yazımın kötü olması dışında tüm derslerden iki tam soru yaptım diye biliyorum. maliyette ikinci soruda denklemi falan kurdum ama sonuç birz farklı çıktı tabiki o yüzden maliyet ve bir dersten emin değilim
Tabiki itiraz hakkınız var. Olur ya belki sansına bir kaç puan fazla gelir.blackmoney ' Alıntı:eğer sonuçlar beklediğim gibi olmazsa, mahkeme yolunu denemeyi düşünüyorum?
Onu bilemiyorum kardesimblackmoney ' Alıntı:ben tesmere itarazdan bahsemiyorum.. idare mahkemesine müracattan bahsediyorum..
Siz daha iyisini bilirsiniz ama daha kaç puan alacağın belirsiz. Kolay değil binlerce insanın sınavını okuyorlar. geç olsun hayırlısı olsun. O kadar gerilmeye mahal yok bence.blackmoney ' Alıntı:tabi böyle olsun istemiyorum.. sadece denerim diyorum...
nrcn ' Alıntı:myrose58 ' Alıntı:dehaya baktm üye oldum ama hala aktivasyon için mail alamadım oyüzden bakamyorum ama cidden çok merak ettim
ismmmo nın sitesinde son sınav soruları var, analizi görebilirsiniz
önceki yılları ise, deha dışındaki sitelerden de alabilirsiniz
teşeküür ederim ama ben de 2000- 2008 yılları arasındaki sınav soruları var ve lazım olur diye ABC grubundan indirdiklerim olmuştu.