personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ortaklık tabiki. ama nerde çokluk orda maraz...

öce ilk aşama olan ruhsatı almak gerek.. sonra ortaklık düşünülebilir...

Üniversitede okuyan bir ögrenci yil sonu sinavlarina girmis ve arkadasina: - Ben memleketime gidiyorum, sinavlar belli olduktan sonra bana sonuçlari bildir, ancak telefona ben çikarsam bana söylersin. - Telefona annem çikarsa zayifim olmaz da eger bir tane olursa Ebubekirin selâmi var, dersin. - Iki zayif imkansiz da eger olursa Ebubekirin Ömerin selâmi var, dersin. - Üç zayif hiç olmaz da eger olursa Ebubekirin, Ömerin, Osmanin selâmi var dersin. - Dört zayif imkansiz da eger olursa, Ebubekirin, Ömerin, Osmanin, Alinin selâmi var dersin, seklinde konusup memleketine gelir. Bir zaman sonra sinavlar belli olur, arkadasi sinav sonuçlarini bildirmek için telefona sarilir, telefona ögrencinin annesi çikar. -"Teyze, oglunuza söyleyin Ümmet-i Muhammedin selâmi var"

günaydınlar arkadaşlar....bir umut dolu mesai saatine daha girmiş bulunmaktayız....yaw cuma diye odaklandık biz sonuçların açıklanması olayına ...ama temmuz 2007 sınavı 6 eylül perşembe günü açıklanmış..ve gecesinde de sitede yayınlanmış....yani bugün de olabilir..bugün olmazsa yarın hiç olmaz pazartesine kalır gbi gelio bana .....eğer ki pazartesine kalırsa iyice zıvanadan çıkacaz gibime geliyor.....kasımda tamam vakit vardı diğer sınava 2.5 ay kadar...şimdi ise 1 ay bile kalmayacak nerdeyse 1 ay 13 gün var bugün itibariyle gerçekten ayıp ediyorlar demekten başka bişey bulamıyorum......yani 4 derstten birden kalacak olanlar da olabilir...bu hiç adil değil lütfen artık açıklansın kimsede tahammül kalmadı ......belgeyi alan kurtulacak ama ya alamayanların akıbeti ....ben artık bukadarına pessssssssssssssssssss diyorum...umarım bugün bekleyişin son günü olur aksi olursa yarın içinde umut kalmayacak içimde .....ve bi hafta sonu daha zehir gbi geçicek........bir bilgi alan arkadaşlar lütfen paylaşın bizle bizde sevincinize ortak olalım .........saygılar

Herkese günaydın, odadan telefon alan olursa haber etsin lütfen, (Bizde yarın açıklanacağını anlayalım)

günaydın arkadaşlar
akşam 5:30 gibi aradım tesmeri yine aynı hikaye komisyondan gelmedi 1 hafta içerisinde bekliyoruz. dedi
nasıl yani 1 hafta daha mı bekliyeceğiz.

bu arada tesmeri aradım ....siteden takip edin diolar :'( yani bugün de açıklanmıycak ....henüz bilgi gelmedi diolar :-X

bugünde bence bi hareket olmaz cumada yoğunlaşıcam yarın ola hayrola

günaydın arkadaşlar
bırakın sınavı kendinizi haftaya şartlayın.daha rahat oluyor önce açıklanırsa süpriz olur daha güzel olur. kimsenin umrunda değiliz.bizimde umrumuzda olmasınlar.boşverin yaşamaya bakalım. ::)

günaydın kervanına katılabilrmiyim yoksa geçmi kaldım ;)

günaydın arkadaşlar
artık tesmerin sitesinden önce buraya giriyorum
ümit kalmadı...