personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

gülümse1907 ' Alıntı:
Herkese günaydın. Şafak 1 başka yok:)) Yarın açıklancak arkadaşlar yani aramalar olcak

Hatta bugün bile aramalar olabilir.Yarında siteye verirler.Geçen sınavdada açıklanacağı günün sabahı ben tesmeri aramıştım haftaya demişti ama aynı gün açıklandı sonuçlar

İMREN ' Alıntı:
ozgezer35 ' Alıntı:
gnydn...
ben hala önümüzdeki h.içi açıklanırda ısrarcıyım ama yarın diyenlerde bayaa iyi yerlerden duyum aldıklarını söylemişlerdi.
hadi bakalım diyoruz ve bekliyoruz :)

günaydınlar..dün yazmıştım ama tekrar edeyim okumayanlar için kaynak çok güvenilir diyorki:en iyi ihtimalle hafta sonu.yani hafta sonuna yetişmesi bile iyi ihtimal olarak değerlendiriyor.yani yetişmeme olasılığı var o yüzden bence bugün için hiiiç umutlanmayın derim.

inşallah imren açıklanır bir an önce

boyut35 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
boyut35 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Herkese günaydın. Şafak 1 başka yok:)) Yarın açıklancak arkadaşlar yani aramalar olcak
askerlik özleminde gördüm seni ;)

Ben bayanım:))))))

:))) tahmin ediyordum olsun bayanlarda asker olmak ister belki :)))

:)) Yok kalsın almayalım biz

bayanların üzerinde o kadar yük varki askerlik kalsın bariiii

gülümse1907 ' Alıntı:
boyut35 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
boyut35 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
askerlik özleminde gördüm seni ;)

Ben bayanım:))))))

:))) tahmin ediyordum olsun bayanlarda asker olmak ister belki :)))

:)) Yok kalsın almayalım biz

bencede almayın ben olsam bende almazdım almak zorunda kaldık malesef ama

Sayın komisyon sabir taşı olsa çatlardı, hadi ama

arkadaşlar hafta sonu da zor gibi
hayırlıs olsun ne diyelim

bunlara aslında okkalı güsel özlü sözlü sevgi beyanları yazıp yollomak lazım ama hadi sevgisizlik bizde kalsın..

yeter artık yaaaaaaaa.bu düzene bir dur denilsinnnnnnnnnnnn...

yarın açıklansın artık.herkeste sabırtaşı çatladı...

yıllardır bozulmayan düzeni bizmi bozacağız

böyle koyun gibi güdülmeye mahkum oluruz o zaman......

sınav kağıtları ne zaman okunmaya başlanıyor bunu sorgulamak gerekli son dakikaya sıkıştırılır mı ya!ben bu saatten sonra puanlamanın adil yapıldığından kusku duyuyorum

sınav sonuçlarının yasal süresinde açıklanmaması sebebiyle bir sonraki sınava gereken şekilde çalışılamayacak. bir önceki sınavda bu sınavda aynı sebepten dava edilebilir ve sınavlar geçersiz sayılırmı ? Bu işi damdaki okkabaz gibi burdan bağırarak halledemeyecez arkadaşlar. Bir çok kişinin Yasal yollara başvuracagına dava yoluna gideceğine eminim. YETER ! Aptal yerine koymayın insanları. kasım sınavının geç açıklanması sebebiyle mart sınavına giren ve başarısız olan aynı şekilde mart sınavında başarısız olan arkadaşlarımızın hakkını mahkemelerde mutlak alacagına eminim. konuyu araştırıp tekrardan bilgi vericem. Ama Lütfen Birlik olalım, bir hareket edelim. bu forum o forum ankara çorum istanbul antalya vs vs. Bir hareket etmessek daha çok hakkımız yenecek.

bu saatten sonra verilen puanlara ayar çekiliyor diye düşünüyorum ben zaten....

bürokrasi dedikleri bu olsa gerek."biz yaptık oldu" kimse bişi diemez.niye şeffaf olamıoruz ki, şu sınavları şeffafça açıksalar.ben inanıorum ki dünyanın hiçbir yerinde böle bişi yoktur.70 günde sınav nasıl açıklanır merak konusu gerçekten.yetersiz sayıda komisyon üyesi varsa, bunun da çaresi bulunabilir.7 se 14 e yükseltilir, bu kadar basit yani