personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Teşekkür ederim. Çoğu kişinin hatalı soru yüzünden zaten çok olumlu bir sonuç beklemediğini düşünüyorum. Ayrıca sınavın iptali halinde o hakkı kullanılmamış kabul edilir sanırım.

Bence analizden herkese güzel not vercekler. Boş kağıt verenlere hariç tabi:)

gülümse1907 ' Alıntı:
Bence analizden herkese güzel not vercekler. Boş kağıt verenlere hariç tabi:)
[/quotbence çok iyi niyetlisin inşallah senin dediğin gibi olur ama sanmam

Doğrusu sadece analizden girdim ama maliyetten girenleri düşündükçe içim sıkılıyor...

ben Maliyet muhasebesini Temmuza bırakmıştım. Ama ona da çalışamıyorum

İçime doğdu arkadaşlar analizden bence dediğim gibi olcak. Hislerimde pek yanılmıyorum.

Çok sıkı çalışamıyorsan bile en azından her 3 dağıtımdan da günde birer örnek yap. Kurallarını oku...(kademelinin) yani sıkı bir çalışma olmasa da işe yarıyor.

Kadınların 6. hissi yüksek olur derler en azından test etme imkanı bulacağız

arkadaşlar bence maliyet muhasebesi ikinci soru güzel bir soruydu biz muhasebeci adayların birazda matematik bilgisi olması gerekiyor bence.. üç bilinmeyenli denklem kurmayı bilmeliyiz.. Gerçi bende tam yapamadım bu soruyu iki bilinmeyenli denklemi kurdum hep üç bilinmeyenli çıkmaz diye çalışmamıştım ama yapmak lazım bence...

analizden korkmayın bence vergi var paşalar gibi

gülümse1907 ' Alıntı:
İçime doğdu arkadaşlar analizden bence dediğim gibi olcak. Hislerimde pek yanılmıyorum.

HİSLERİN UMARIM ÇOK ÇOK KUVVETLİDİR.

Ben Gülümse 1907'ye cevap olarak yollamıştım. Benim hislerime güvenirseniz yandınız.

İyi ama 3 bilinmeyenli denklemler kağıt üzerinde çözülemiyor ki (yanılmıyorsam) yada oldukça ciddi matematik bilgisi gerekiyor.Fen fakültesi mezunu değiliz ki bizler.

myrose58 ' Alıntı:
vergi varken analizden korkulurmu demi
ben korkmadım kasım sınavında ve kaldım arkadaşlar :):):):)

yanlışım varsa düzeltin,...eğer kazananlar bir gün önceden aranıyorsa ve bugün hiç aranan yoksa yarını beklemek doru mudur?

Daha gün bitmedi .Akşama dek aranan olmazsa o zaman unuturuz yarını...

Lily ' Alıntı:
İyi ama 3 bilinmeyenli denklemler kağıt üzerinde çözülemiyor ki (yanılmıyorsam) yada oldukça ciddi matematik bilgisi gerekiyor.Fen fakültesi mezunu değiliz ki bizler.

Merhaba,
Benim en sevdiğim yöntem matematiksel yöntemdi. Ben sınava girdiğimde da maliyet sorusu matematiksel yöntemi sormuşlardı. Mantığını kavradıktan sonra aslında çok kolay. Öyle çok fazla matematik bilgisi gerekmiyor aslında. Temel olarak denklemleri biliyorsan bir kaç güzel örneği incelerseniz çok kolay çözebilirsiniz.

canım arkadaşlarım :) kusura bakmayın, haddimi aşıyorsam özür dilerim ama daha iki sayfa önce hepimiz bilendik faks çekicez diye, şimdi yine 3. soru 2. şıkka döndük, biri buraya dilekçe yazmazsa da kimse yollamayacak..armut piş ağzıma düşçülük yapmayalım, yapacaklarımızı unutmayalım, ancak biri önden giderse peşinden giden olmayalım...
ben yazıcam ama beynim durdu şu an yazamıyorum... :)

boyut35 ' Alıntı:
myrose58 ' Alıntı:
vergi varken analizden korkulurmu demi
ben korkmadım kasım sınavında ve kaldım arkadaşlar :):):):)

:)) ilk sınavda analiz benimde cepteydi. Ama 35 geldi. Ama bu sınavda eminimki hepimiz geçeceğiz arkadaşlar.

merihs12 ' Alıntı:
yanlışım varsa düzeltin,...eğer kazananlar bir gün önceden aranıyorsa ve bugün hiç aranan yoksa yarını beklemek doru mudur?

hayır aramalar sabah oluyor akşam da nette yayınlanıyor. yani yarın için hala umudumuz var ;D