ALEX_06 ' Alıntı:a4 kagıdını tamamen kaplayacak puntolarla " 60+? " yazıp fax çekelim
ALEX_06 ' Alıntı:a4 kagıdını tamamen kaplayacak puntolarla " 60+? " yazıp fax çekelim
tura ' Alıntı:tamam başka kurumlarda oluyor ama bu kadarıda olmaz artık ya
stres yapma diyorlar nasıl stres yapma yaaaaaaaa
abi bu hafta sanki 10 yıl geçmiyor
iyi güzelde ne zaman açıklanacak cuma da geçerse
haftaya kaldı demektir
fax ta çekelim ama aynı fomat aynı olsun
ALEX_06 ' Alıntı:tura ' Alıntı:tamam başka kurumlarda oluyor ama bu kadarıda olmaz artık ya
stres yapma diyorlar nasıl stres yapma yaaaaaaaa
abi bu hafta sanki 10 yıl geçmiyor
iyi güzelde ne zaman açıklanacak cuma da geçerse
haftaya kaldı demektir
fax ta çekelim ama aynı fomat aynı olsun
format : 60 + ? (Times New Roman - punto 200)
umutburcak ' Alıntı:canım arkadaşlarımkusura bakmayın, haddimi aşıyorsam özür dilerim ama daha iki sayfa önce hepimiz bilendik faks çekicez diye, şimdi yine 3. soru 2. şıkka döndük, biri buraya dilekçe yazmazsa da kimse yollamayacak..armut piş ağzıma düşçülük yapmayalım, yapacaklarımızı unutmayalım, ancak biri önden giderse peşinden giden olmayalım...
ben yazıcam ama beynim durdu şu an yazamıyorum...![]()
agusta ' Alıntı:umutburcak ' Alıntı:canım arkadaşlarımkusura bakmayın, haddimi aşıyorsam özür dilerim ama daha iki sayfa önce hepimiz bilendik faks çekicez diye, şimdi yine 3. soru 2. şıkka döndük, biri buraya dilekçe yazmazsa da kimse yollamayacak..armut piş ağzıma düşçülük yapmayalım, yapacaklarımızı unutmayalım, ancak biri önden giderse peşinden giden olmayalım...
ben yazıcam ama beynim durdu şu an yazamıyorum...![]()
TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER
VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ
ANKARA
29-30 Mart 2008 tarihinde yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yeterlilik sınavlarının sonuçları (bugün itibari ile) 65 gün olmasına rağmen açıklanmamıştır. Sınav sonuçlarının açıklanmasında yasal süre geçilmiş olup, Temmuz ayındaki sınavlara da çok az zaman (43 gün) kalmaktır.
Bu hususların gözönüne alınıp, sınav sonuçlarının açıklanma zamanının bir duyuru ile bildirilmesini rica ederim.
İyi çalışmalar dileğiyle,
janset16 ' Alıntı:60+ iyi fikir
birde kanunun ilgili maddesini ekleyelim başka bişey yazmaya gerek yok zaten
ozankeskin ' Alıntı:bence hiç gerek yok zaten açıklancak sonuçlar pazartesiye kadar.hiç faydası olmaz boşuna uğraşmayın