personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

abi hangisini yolluyoruz

dilekçeyimi

60+? yı mı

tura ' Alıntı:
abi hangisini yolluyoruz

dilekçeyimi

60+? yı mı

60+? diğerini de yollayabilirsiniz ben onu da yolladım ama 60+? ni herkes yollasın

"60 + ?" yolladım

Times New Roman-200 punto

ben de gönderdim...

Arkadaşlar, biliyorum bu beklemenin yarattığı stres çok fazla ve herkes bir an önce cevabı görmek istiyor (hani nerdeyse sonucu söyleyinde kalsak da olur diyecek duruma geldik) fakat takdir edersinizki bizler Müşavir adayıyız, ve bu sınavların neticesinde göğsümüzü gere gere Müşavirim ben arkadaş senin bahsettiğin kanunları defalarca okudum gibi hoşumuza giden geyikler de yapacağız, ama ben forum da bir birini teskin etmek yerine birbirine gaz veren insanlar görmeye başladım, resmen birbirimizin heyecanını ve stresini artıran sohbetler dönüyor aramızda, lütfen arkadaşlar ben bizlerin bu forumda rahatlamak, gerçekten bir gelişme varsa öğrenmek gibi amaçlarla bir araya geldiğimizi düşünüyorum, fakat bazı arkadaşlar henüz bu seviyeye uzak gibi, çocukların yapıp yine çocukların inanacağı sohbetler oluyor, Ben Tesmer'in Avukatı değilim, tabiki burada bir memnuyetsizlik var ama isterseniz amacımız bunu müşavir olduğumuzda bulunduğumuz odalarda, Türmob da Tesmer de aktif görevler alarak şu an beğenmediğimiz şeyleri değiştirip düzeltmek olsun. Burada oturup bir şeyler yazmak, birilerine hakaret etmek, çamur atmak çok kolay ama belki biz onların durumunda olsak bizde yetiştiremeeceğiz, koşulları bilmeden yorum yapmak yanlış bence.

Bu arada ben bu komisyon üyelerinin isimlerini öğrenmek istedim kim bu insanlar diye fakat net te hiç bir yerde rastlamadım bileniniz var mı ? Kim Bunlar ???

abi birde ulaşabildiklerimize ulaşalım tüm
sınava girmiş olanlara

MUSTİMKM ' Alıntı:
Arkadaşlar, biliyorum bu beklemenin yarattığı stres çok fazla ve herkes bir an önce cevabı görmek istiyor (hani nerdeyse sonucu söyleyinde kalsak da olur diyecek duruma geldik) fakat takdir edersinizki bizler Müşavir adayıyız, ve bu sınavların neticesinde göğsümüzü gere gere Müşavirim ben arkadaş senin bahsettiğin kanunları defalarca okudum gibi hoşumuza giden geyikler de yapacağız, ama ben forum da bir birini teskin etmek yerine birbirine gaz veren insanlar görmeye başladım, resmen birbirimizin heyecanını ve stresini artıran sohbetler dönüyor aramızda, lütfen arkadaşlar ben bizlerin bu forumda rahatlamak, gerçekten bir gelişme varsa öğrenmek gibi amaçlarla bir araya geldiğimizi düşünüyorum, fakat bazı arkadaşlar henüz bu seviyeye uzak gibi, çocukların yapıp yine çocukların inanacağı sohbetler oluyor, Ben Tesmer'in Avukatı değilim, tabiki burada bir memnuyetsizlik var ama isterseniz amacımız bunu müşavir olduğumuzda bulunduğumuz odalarda, Türmob da Tesmer de aktif görevler alarak şu an beğenmediğimiz şeyleri değiştirip düzeltmek olsun. Burada oturup bir şeyler yazmak, birilerine hakaret etmek, çamur atmak çok kolay ama belki biz onların durumunda olsak bizde yetiştiremeeceğiz, koşulları bilmeden yorum yapmak yanlış bence.

Bu arada ben bu komisyon üyelerinin isimlerini öğrenmek istedim kim bu insanlar diye fakat net te hiç bir yerde rastlamadım bileniniz var mı ? Kim Bunlar ???

içimdeki çocuk ruh hep kalacak,müşavir olsam bile ;D ;D

arkadaşlar derdimizi anlatana kadar ,

"60 + ?" (Times New Roman-200 punto)

altına mağduruz diye de ekledim siz de ekleyin

Kendi adınız soyadınızı yazdınız değil mi altına arkadaşlar?

Türkiye Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği?ne

Sayın TÜRMOB üyeleri ve çok değerli Sınav Komisyonu bizler 3568 sayılı yasaya göre Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatı almak için 2008 / 1.dönem sınavına katılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir adaylarıyız.

Bizlere gerek yüksek mesleki standartların oluşturulması ve gerekse mesleği icra ederken kanunlara uyulması gerekliliği hususunda örnek teşkil edecek olan siz değerli Sınav Komisyonu üyelerimizin Mesleğimizin temel kanunu olan 3568 sayılı yasaya uymayarak sınavlarımızı zamanında açıklamamanız ve yüksek mesleki standartlar kavramına bu şekilde ters düşmeniz yolun başında olan bizleri, daha mesleğe başlamadan mağdur durumda bırakmış ve kötü örnek teşkil etmiştir.

Sınav sonuçlarımızın açılanmamış olsa dahi tarafımıza bilgi verilmemesi de ayrı bir mevzuudur.Bilgi edinme hakkımızı kullanarak Tesmer sitesinde sınavların nezaman açıklanacağı hakkında bilgiye ulaşabilmek en doğal hakkımızdır.

Bilgilerinize arz ederiz.

Tüm mağdur SMMM adayları..

gülümse1907 ' Alıntı:
Kendi adınız soyadınızı yazdınız değil mi altına arkadaşlar?

yok yazmadım ;D ;D sen yazdınmı yoksa ;D ;D