personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

HATALI SORULAN SORUNUN CEVABI DOĞRU SAYILMALI MUHABBETİ FAZLA İLGİ GÖRMEDİ.TESMERİ ARADIĞIMDA DİĞER ŞIKLARA EŞİT OLARAK DAĞITILACAĞINI SÖYLEMİŞTİ AMA EĞER DANIŞTAYIN BÖYLE Bİ KARARI VARSA İPTAL EDİLEN SORUYU DOĞRU SAYMALARI VE AÇIKLAMA YAPMALARI GEREKMEZMİ.SANIRIM ONLARINDA BU KONUDA BİLGİSİ YOK.PEKİ SINAV SONRASINDA İTİRAZ ETSEK NEYE YARICAK VEYA NEKADAR SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK.KEŞKE ÖNCEDEN BU DANIŞTAY KARARI İLE İLGİLİ BİLGİMİZ OLSAYDIDA GEREKLİ YERLERE MÜRACAT ETSEYDİK.

Not: Mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır. Forum Kurallarını Okuyunuz.

ARKADAŞLAR HATALI SORULAN TABLOLAR ANALİZİ SORUSU İLE İLGİLİ 1 AY ÖNCE TESMERE DANIŞTAY KARARINI GÖNDERDİM VE CEVAP GELDİ SINAV KOMSİYONUNA İLETİLMİŞTİR DİYE

Not: Mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır

Forum Kuralları

nihatserbest ' Alıntı:
ARKADAŞLAR HATALI SORULAN TABLOLAR ANALİZİ SORUSU İLE İLGİLİ 1 AY ÖNCE TESMERE DANIŞTAY KARARINI GÖNDERDİM VE CEVAP GELDİ SINAV KOMSİYONUNA İLETİLMİŞTİR DİYE

Not: Mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır

Forum Kuralları

süper o zaman.onlarında haberi var.sanırım o soruyu doğru kabul ederler o zaman.yada fazlamı iyimserim.

benim bir hatam bunu forumda çok önceden duyursaydım 1 ay önce herkes yüklenirdi benden başka danıştay kararı gönderen oldu mu acaba

umarım işe yarar bütün uğraşlarımız :-*

bi daha olmasın bu seferlik affedildin:))

temmuz sınavına 45 gün kaldı nasıl hazırlanacaz millet bilmiyorum.cevapları 66 günde açıklayamadılar.komisyona sesleniyorum alooooooo

sınav sonucu açıklandıktan sonra çok dersi kalanlar için gerçekten çokk zorr..

arkadaşlar 8 martta yapılan staja başlama sınavıyla ilgili tesmer sitesinde bir yazı vardı hatırlıyormusunuz bilmiyorum yanlış sorulan 2 soru vardı ve bu sorular doğru olarak kabul edilip not verildi. bizim sınavda böyle olabilir belkiiii ??? ???

hadi artık tesmer

arkadaşlar anlaşıldı buğünde beklemeyelim bi b............k yok artık çok sinir oldum...

komisyon aloooooooooooooooooooooooooooooo.ordamısınız....alooooooooooooooooooooo.hadi artık plan program yapcaz daha..45 gün kaldı...alooooooooooooooooooooooooooooooo

deniro ' Alıntı:
komisyon aloooooooooooooooooooooooooooooo.ordamısınız....alooooooooooooooooooooo.hadi artık plan program yapcaz daha..45 gün kaldı...alooooooooooooooooooooooooooooooo

:) :) komisyona burdan seslenmenin yanı sıra 60+? şeklindeki faksımızı yollamaya devam edelim arkadaşlar..burayı okuduklarını sanmam

heyyyyyyyyyyy tesmer yetti be yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii