personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

balance ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
ymm abdulalh keskin

Pazar 1962 doğumlu, evli ve iki çocukludur.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1985 yılı mezunudur.

Orman Ürünleri Sanayi Genel Müdürlüğünde Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkanı görevlerinde bulunmuş, 04.10.2001 tarihinde Kurul Denetçiliğine 04.10.2004 tarihinde de Başdenetçiliğa atanmıştır.

aa bzim okuldan mezun muşşş ;D

balance kaç mezunusun ?

addict ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
ymm abdulalh keskin

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1985 yılı mezunudur.

Orman Ürünleri Sanayi Genel Müdürlüğünde Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkanı görevlerinde bulunmuş, 04.10.2001 tarihinde Kurul Denetçiliğine 04.10.2004 tarihinde de Başdenetçiliğa atanmıştır.

balance kaç mezunusun ?

2004 maliye

Prof. Dr. Feryal ORHON BASIK

1952 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta tahsilini İstanbul'da tamamladı. 1969 yılında girdiği İ.Ü. İşletme Fakültesi'nden 1973 yılında mezun olduktan sonra aynı fakültede akademik kariyere başladı. 1976 yılında A.B.D. 'de staj yapmaya gitti.

1978 yılında İşletme Doktoru oldu.
1980 yılında İngiltere'de Manchester Business School'da düzenlenen International Teachers Programme'a katıldı ve sertifika aldı.

1981'de Hamburg Üniversitesi İşletme Enstitüsü'nde misafir öğretim elemanı olarak araştırma yaptı.

1982'de Yardımcı Doçent, 1984'de Doçent, 1992'de Profesör oldu.

1989 yılında geçtiği Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde, 1993 yılında İşletme Bölüm Başkanlığı ile Prof. Dr. Feryal ORHON BASIK

1952 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta tahsilini İstanbul'da tamamladı. 1969 yılında girdiği İ.Ü. İşletme Fakültesi'nden 1973 yılında mezun olduktan sonra aynı fakültede akademik kariyere başladı. 1976 yılında A.B.D. 'de staj yapmaya gitti.

1978 yılında İşletme Doktoru oldu.
1980 yılında İngiltere'de Manchester Business School'da düzenlenen International Teachers Programme'a katıldı ve sertifika aldı.

1981'de Hamburg Üniversitesi İşletme Enstitüsü'nde misafir öğretim elemanı olarak araştırma yaptı.

1982'de Yardımcı Doçent, 1984'de Doçent, 1992'de Profesör oldu.

1989 yılında geçtiği Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde, 1993 yılında İşletme Bölüm Başkanlığı ile Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerine atandı.

1994 yılındaki kısa bir ara dışında bugüne kadar sürdürdüğü bu görevlerinin yanı sıra 1998 yılında Dekan olarak atandı.

ve Finansman Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerine atandı.

1994 yılındaki kısa bir ara dışında bugüne kadar sürdürdüğü bu görevlerinin yanı sıra 1998 yılında Dekan olarak atandı.

balance ' Alıntı:
addict ' Alıntı:
balance ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
ymm abdulalh keskin

balance kaç mezunusun ?

2004 maliye

98 de oradaydım hey gidi günler hey

tamam kariyerlerine diyecek bişey yok
ama iş disiplinleri(eğer gecikme onlardan kaynaklanıyorsa) koskoca bir sıfır

dede 66 ' Alıntı:
tamam kariyerlerine diyecek bişey yok
ama iş disiplinleri(eğer gecikme onlardan kaynaklanıyorsa) koskoca bir sıfır

bence bukadar çabuk harcama.Gecikmenin nedenini bilmiyoruz.Bu hocalar gerçekten alanında üstad elleri öpülecek kişiler.disiplin olmadan kariyer olmaz.

parantezi görmedin sanıyorum arkadaşım
hem bu kadar iyi kariyere sahip insanların komisyonda ne işleri var
acaba komisyon atama ile mi yoksa istek üzerine mi seçiliyor

bugün de bittiii işte ......ve yine sonuçlar yok..ve yarın da olmuycak................Allaha havele ediyorum onları hepinize iyi akşamlar arkadaşlar Rabbim cümlemize sabır versin

aaaaaa olurmu herşey gizli saklı kalacak artık sonuçlarda geceyarısı operasyonu ile verilir

yok merak ediyorum teknoloji bu kadar gelişmeseydi tesmerin yada odaların kapısında yatıp sonuçların ilanlara asılmasını bekliycektik yada postacıyı tartaklardık sinirimizi ondan alırdık herhalde

dede 66 ' Alıntı:
yok merak ediyorum teknoloji bu kadar gelişmeseydi tesmerin yada odaların kapısında yatıp sonuçların ilanlara asılmasını bekliycektik yada postacıyı tartaklardık sinirimizi ondan alırdık herhalde

:))) ağlancak halime gülüyorum

bi yeni üye daha bakalım nedir problemi

Yalan yaaaa inanmayın akşam akşam aramamı olur Sallayın gitsin

MALİYE BAŞ MÜF.MEHMET ARABACI

1978 YILINDA FRANSA'DA DÜNYAYA GELDİ. İLKÖĞRENİMİNİ ÇAMLIK İLKÖĞRETİM OKULU'NDA, ORTAOKULU ÇAMLIK ORTAOKULU'NDA LİSEYİ DE KONYA'DA MUHİDDİN GÜZELKILIÇ LİSESİ'NDE TAMAMLADI. LİSEDEN MEZUN OLDUĞU YIL, ANKARA ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ MALİYE BÖLÜMÜ'NÜ KAZANAN MEHMET ARABACI BURADAN MEZUN OLDU. 2001 YILINDA MALİYE BAKANLIĞI HESAP UZMANLARI KURULU'NDA GÖREVE BAŞLADI. İSTANBUL VE ANKARA'DA HESAP UZMANLARI KURULU GRUP BAŞKANLIKLARI'NDA GÖREV YAPTI. HALEN MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI'NDA İNSAN KAYNAKLARI GRUP BAŞKANI OLARAK GÖREVİNE DEVAM ETMEKTEDİR.

orası kesinde senin mesajın eksik herhalde
smmm oldum çünkü sınavım çok iyi geçti
yada daha önceki sınavlarda geçmiştim gibi