personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kamilsonmez ' Alıntı:
ben saygısızlık ettiysem özür dilerim

ama inanın burda yanlış anlaşılmak en son istediğim şey

herkese iyi akşamlar

Bu mesaj için arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum. İşte herkes bunu yapsa ortam hiç gerilmeyecek. Ben buraya gelenlerin (bazı istisnalar hariç) hiç birinin amacının ortamı germek, huzursuzluk çıkarmak olmadığını biliyorum zaten.

Bir kaç gün sonra sonuçlar belli olduktan sonra bu olanlara inanın hepiniz güleceksiniz.

yine gün bitti...ama elde var sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu günde bitti artık yarın
açıklanır açıklanmazsa

ne yapacağız açıklanmazsa

Arkadaşlar az önce görüştüm tesmerle bu hafta kesinlikle kesinlikle açıklanmayacağını söyledi. komisyonla görüştüklerini ve en erken haftaya açıklanacağını söyledi. izmir odası yarın açıklanacağını söylüyor ne diyorsunuz dedim. yanlış söylemişler dedi biz böyle bir bilgi vermedik dedi. Ben 2 gün önce de aramıştım, bana yine haftaya açıklanacağı söylemişlerdir. bu cuma açıklanma olayı nerden çıkıyor anlamıyorum. hafta sonu açıklanıyor mu diye sorduğumda hafta sonu açıklanmayacağını söyledi. pazartesinden bile şüpheliyim.

eğer temmuz sınavını uzatmazlarsa mahkemeye vereceğim arkadaşlar. 60 gün dolmuş durumda her halükarda kazanırım...

allahından bulsunlar......

seyyah100 ' Alıntı:
Arkadaşlar az önce görüştüm tesmerle bu hafta kesinlikle kesinlikle açıklanmayacağını söyledi. komisyonla görüştüklerini ve en erken haftaya açıklanacağını söyledi. izmir odası yarın açıklanacağını söylüyor ne diyorsunuz dedim. yanlış söylemişler dedi biz böyle bir bilgi vermedik dedi. Ben 2 gün önce de aramıştım, bana yine haftaya açıklanacağı söylemişlerdir. bu cuma açıklanma olayı nerden çıkıyor anlamıyorum. hafta sonu açıklanıyor mu diye sorduğumda hafta sonu açıklanmayacağını söyledi. pazartesinden bile şüpheliyim.

eğer temmuz sınavını uzatmazlarsa mahkemeye vereceğim arkadaşlar. 60 gün dolmuş durumda her halükarda kazanırım...

allahından bulsunlar......

İzmir'in dedikleri genelde tutuyor ama

bune saçmalık ya ruh hastası yaptılar resmen

:)yine akşam oldu ...........
bekliyoruz.........

insanı öyle bir hadde getirdiki canım tesmerciğim!!! bundan sonra belge versede almıyorum aq diyesi geliyor...... :)

bence bu hafta da bitti bunlardan bi cacık olmaz açıklayacakları sınavında...

eninde sonunda açıklayacaklar nereye kadar kaçabilirler ki

yok yarın meslek mensubu olduk vede kanunla ters düşen bişey yaptık bunlar acaba bizi cezasız bırakırlarmı bence bu yasada komisyonunda cezai sarta tabi olması gerekmektedir. yoksa bu keyfiyetin sonunu getiremeyiz

eninde sonunda açıklayacaklar zaten de..açıklandığında 40 gün kalmış olacak..temel sorun bu.ama bunu düşünen bir komisyon yok karşımızda..umurlarında bile değil.

Bence bu kadar karamsar olmayın ya..Yarın olmazsa Pazartesi daha fazla uzatacak halleri yok ya.Umarım aranma beklentisinde olanlar yarın aradımdiye yazar Benim aranmam başka bahara :(

bize ders çalışmak için 4 ayda 40 gün veren zihniyet
aynı şekilde sorulan soruların zorluk derecesinide dikkate alacaktır.

umarım soru hazırlarken bulundukları ciddiyetle kağıtları okurken bulundukları ciddiyetle aynı orantılı olur