personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

En kötüsüde ne komisyon ne tesmer kanun falan tanımıyor ben yaptım oldu mantığıyla ne zaman keyifleri gelirse o zaman açıklıyorlar ve bizim bu konuda kuzu gibi beklemekten başka çaremiz yok..sinir hastası olucam bu yüzden..

baktık tesmer den bi sonuç çıkmadı .........aynı dertten müzdarip arkadaşlarla sorunlarımızı paylaşıp kendimizi oyalıyoruz.

arkadaşlar aslında bu pazar herkes kendi bulunduğu odayı gidip protesto edecek. tabii bir kaç yerel ve görsel basın.. bu pazar saat bilmem kaçta bütün odalarda aynı aynda başlasa..sizce!!!!!

deffo ' Alıntı:
arkadaşlar aslında bu pazar herkes kendi bulunduğu odayı gidip protesto edecek. tabii bir kaç yerel ve görsel basın.. bu pazar saat bilmem kaçta bütün odalarda aynı aynda başlasa..sizce!!!!!

Pazar günleri oda açık mı?

Kendimizi yıprattığımızla kalırız...Yaptırım gücümüz yok!!

Pazar günü psikolojik tedavi alcam ben. Doluyum yani:)

deffo ' Alıntı:

hoşlarına gider :), inanın kendimizi üzmekle kalıyoruz. umursamayın diyecem olmuyor biliyorum. en azından sakin olun. yapılacak tek şey yeni neslin bu düzeni değiştirmek için meslek içine girince birlik olmasıdır. bundan başka her çaba beyhude çırpınıştır.

Defo iyi fikir ama ben katılım olacağına inanmıyorum
En azından 60+ faxlarını çekmeye devam edelim arkadaşlar

rukivverh ' Alıntı:
uyu uyu yat yat uyu
bu da tarih öncesi fişlere döndü :)
sonkale ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Yatcez kalkcez yatcez kalkcez dedik cuma yaptık ama sonuç sıfır:)

Biz bu gidişle daha çoooook yatar uyuruz, kalkar uyuruz.
ü:)

Valla ben bugün gayet umutlu kalktım.Artık yatcak kalkcak halimde kalmaz bugünde açıklanmazsa

Bu arada izinsiz protesto yüzünden güvenlik güçleriyle çıkabilecek problemler de cabası .Pazartesiyi nezarette karşılama ihtimali yüksek...

kasım sınavı 72 günde açıklanmıştı yanılmıyorsam bugün kaçıncı gün 68.gün rekor kıracağımıza göre önümüzdeki cumaya açıklanır. öncede yazmıştım bu hafta veya önümüzdeki hafta cumadan önce açıklanırsa bana göre süpriz olur. ne tesmer biliyor nede izmir tesmer herkes sallıyor kendi düşüncesini söylüyor. bazılarının dduyumuna göre olsaydı şimdiye çoktan açıklanırdı kendimizi kandırıp sitrese girmeyelim dediğim gibi öncesi süpriz olur.

Birileri arandım desin artık yaa lütfen .Gerçi bugün öğlene kadar umut var bence

ne yazık boş boş bekliyoruz elde var sıfırrrrrrrrr

arkadaşlar pasiflora diye bir yatıştırıcı var

şurup doktor yatıştırıcı faydası olur diye verdi içince daha çabuk sinirlenmeye başladım daha ağır bişey mi kullansan acaba

yaa arkadaşlar benim umudum felan kalmadı tükendim bittim ben ya hepinize kolay gelsin ben gidiyorum artık bu formada tesmerin sitesinede artık girmeyeceğim. Allahta onların umudunu hevesleerini umutlarını kırsın nedim başka

Ankarada 250-300 yeni nesil meslek mensubu bir araya gelse değiştirmek isteseler bir çok şeyin değişmesine başlangıç olabilirler. Ama öyle olmuyor işte, belge alınca herşey unutuluyor. Meslekte farklı mantıktaki insanların elinde yönetiliyor. Değişim için çaba sarfetmek şarttır arkadaşlar. Meslek mensubu olan yeni nesil bir araya gelip örgütlenmek zorunda. Aksi takdirde hep dedigim gibi bizden sonrakiler bizim yaşadıklarımızın daha beterini yaşayacakalar.

addict ' Alıntı:
arkadaşlar pasiflora diye bir yatıştırıcı var

şurup doktor yatıştırıcı faydası olur diye verdi içince daha çabuk sinirlenmeye başladım daha ağır bişey mi kullansan acaba
İç bişey olmaz bitkisel esaslıdır. ha bu beni kesmez diyosan...atarax, ve insidon tavsiye ederim....tesmer yansa umrunda olmaz :)

ben zaten tesmerin sitesini denemiyorum artık
forumdan takip ediyorum sadece.......