personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

az önce tesmeri aradım arkadaşlar bugün kesinlikle açıklanmayacakmış çıkan hanımefendiye söylemediğim şey kalmadı doğal olarak haklılığımızı kabul ediyorlar ve bir şey diyemiyorlar Samimi olarak söylemesini istedim kendisinden ne zaman açıklanır diye

Bugün : Kesinlikle olmaz

Pazartesi : Yüksek ihtimal ama bilemiyorum

Salı : Kesin

dedi ....

Ama ne kadar doğrudur bilemiyorum

hababam sınıfında pis pis gülen bi küçük çocuk vardıya, bizimde işyerinde buna benzer bi arkadaş var her sabah
- abi ne oldu? ne zormuş smmm olmak deyip pis pis gülüyo.
resmen rezillik ya.elaleme rezil rüsva olduk.dalga konusu olduk.bizi bu hale düşürenler utansın.

deeper_blue ' Alıntı:
addict ' Alıntı:
arkadaşlar pasiflora diye bir yatıştırıcı var

şurup doktor yatıştırıcı faydası olur diye verdi içince daha çabuk sinirlenmeye başladım daha ağır bişey mi kullansan acaba
İç bişey olmaz bitkisel esaslıdır. ha bu beni kesmez diyosan...atarax, ve insidon tavsiye ederim....tesmer yansa umrunda olmaz :)

Teşekkür deeper

bu gün açıklanmazsa atarax yapacağım

namluda bir adımlık barut var

sınava kalmış 40 gün

kalırsam yan ağla dön ağla
2 yıldır bıkkınlık geldi

izmir yanlış bilgi mi vermiş yani

bizim bürodada damat ferit gibi birisi var.sizin sınav açıklanmaz diyor benle alay ediyor..çok yazık meslek ayaklar altında....

Neresi doğru bilgi veriyor ki??

bende az önce birde istanbul odasını arayım dedim oradaki kadın da internetten takip edin bir bilgi verilse herkes duyar dedi yani istanbula göre izmir ve adananın verdiği bilgi doğru değil
bıktırdılar bizi hayattan bizi düşürdükleri bu durumdan beter olsunlar

günaydın arkadaşlar,artık ev halkı da,arkadaşlarımda açıklanmadığına inanmıyor...
sen kazanamadın bize yalan söylüyorsun diyorlar....çıldırmak üzereyim....

engin_41 ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar,artık ev halkı da,arkadaşlarımda açıklanmadığına inanmıyor...
sen kazanamadın bize yalan söylüyorsun diyorlar....çıldırmak üzereyim....

:)

Arkadaşlar,

Şu kara günde sizlere çok çabuk alıştım ve sevdim. Sıkıntılarımızı beraber paylaşma fırsatı buldum. İçimdeki son ümidide az önce tükettim.

Gördüm ki beklemeler naçar beni birisi telefonla arayana kadar tesmer ve form sayfasına girmeyecegim.

Hepinizi hürmetle selamlar hayırlı haberlere hep beraber kavuşmayı dilerim.

Sonuçlar açıklandıktan sonra görüşmek üzere

Saygılarımla,

Addict

Ben daha uyanmadan annem sabahın köründe tesmerin sayfasına bakıp gözümü açar açmaz 'açıklanmamış' diyor :)

Bence bişeyler oldu komisyoda onun için süre aşımı oldu....tembellikten filan değildir. hepsi konusunda aşmış insanlar....

iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, sınav sorularının zorluğu ve isyanı (özellikle kasım ayı) üzerine bu sınavda da aynı şeyler duhul olunca sınavları dikkatli okuyup bol kepçe puan vermeye çalışıyorlardır. Yani bizim menfaatimize....

Diye düşünmek istiyorum ......

hep böyle avuutuk kendimizi ama gördük ki geçen dönemlerde durum hep aleyhimize....
bu sefer inşallah....dediğin gibi olur

bende akşam aileme yarın geçtiğim dersler için beni arayıp tebrik etmeyi unutmayın dedim.annem aradı azönce tebrik etmek için.rezalet herkese rezil olduk...

ne zaman geç açıklansa kim vurduya gidiyoruz ben çok korkuyorum

boşa geçen her dakika aleyhimize işliyor ..

çok yazık.

Bu sınavlarda hakikaten göz ardı edilemeyecek hatalar vardı...Bilemiyorum belki bunları dikkate alıp 2. bir değerlendirme yapıyorlardır.Bir ümit işte...