personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

sinav sonuclari mng kargo ile komisyon tarafindan tesmere iletilecek.MNG kargo ankarada tanidigi olan varsa burdanda bilgi edilinebilir

bariss ' Alıntı:
sinav sonuclari mng kargo ile komisyon tarafindan tesmere iletilecek.MNG kargo ankarada tanidigi olan varsa burdanda bilgi edilinebilir

Tanıdık var, öğrenip döneyim size

bi saçmalık daha var ki, avukat olmak için 25 yaşında olmak gerekmio.veya doktor olmak için.sanki bizim mesleğimiz daha kaliteli de böle yaş haddi yüksek oluo.23 yaşında olucam die tahmin ederdim hep ama sonuçları bekleyene kadar sanırım 24 e giricem

KAPDAN ' Alıntı:
bi saçmalık daha var ki, avukat olmak için 25 yaşında olmak gerekmio.veya doktor olmak için.sanki bizim mesleğimiz daha kaliteli de böle yaş haddi yüksek oluo.23 yaşında olucam die tahmin ederdim hep ama sonuçları bekleyene kadar sanırım 24 e giricem

Sınav dönemleri, sonuç araları o kadar uzun ki ömür bitiyo valla. Bende en genç mali müşavir olma hayalindeydim bir zamanlar ama 30 a yaklaştım yaw:)

e biz dede olduk bize ne demeli

ya gerçekten çok büyük saçmalık.30 yaşında mesleğe adım atsan nolur, ne zaman gelişim sağlayacaksın, ne zaman ekonomik karşılığını alacaksın.yani en erken 25-26 sanırım, daha gencine tanık olmadım.ben yaşımı söleyince hayret ediolar.ama 23 yaş da az deil ki, millet avukat oluo, bürosunu bile açıo bu yaşta.biz hala bişiler olmaya çalışıoruz.gerçekten çok garip ya

yaşım 35 s.m.m.m. olunca bundan sonra ne olacağım oda meçhul??

ben 27 yaşındayım 2 sene geç kalıdm ama olsun....

bence pozitif olun yani sonuçta herkesin karşısına birden fazla şans çıkıyor. Önemli olan bunları değerlendirmek. Biz ki bu sinir harbiyle başedip buralara geldik bundan sonrası daha kolay olur.

yemin ederim yaşlandım ben bu sonuçları beklerken.adamı kahreder beklemek sonuç ortada yokken ders çalışmak ta ızdırap hedefi bilmeden koşmak gibi....ne yapsak bilmemmkiiii

yurt disinda mali müşavirlik cok önemli bir meslek olarak kabul gorup saygin kisiler olarak lanse edilir.USA de ruhsat sahibi kimselere iyi bir ingilizce sahip olmasi halinde hicbir sart aranmadan vatandaşlik hakkı veriliyor.5000 dolarla işe başlanip aylik 6 ay icinde 35.000 $ olabiliyor.bizim en buyuk eksigimiz dogru bilgiye ulasamamak kurumlar arasinda organizasyon eksikliği ve adayin eğitimi.sinav oncesi kaynak arayisi icinde olan kisi odaya sordugunda unideki kitaplariniz diyor ben iktisat okudum maliyet muhasebesi gormedim.22 tane maliyet kitabi inceledim 3 bilinmeyenli denklem icin bazı kitaplarda uygulamarda kullanilmaktadir ibaresi var

KAPDAN ' Alıntı:
ya gerçekten çok büyük saçmalık.30 yaşında mesleğe adım atsan nolur, ne zaman gelişim sağlayacaksın, ne zaman ekonomik karşılığını alacaksın.yani en erken 25-26 sanırım, daha gencine tanık olmadım.ben yaşımı söleyince hayret ediolar.ama 23 yaş da az deil ki, millet avukat oluo, bürosunu bile açıo bu yaşta.biz hala bişiler olmaya çalışıoruz.gerçekten çok garip ya
kardeşim sizin ne kadar iyi bizim yaş 30 oldu

yani umarım hükümet bu duruma bi dur der artık.sınavın essaları belli olsun, bizi yıllarca süründürmesinler.21-22 yaşında bu mesleği yapmaya hak kazanalım.kendi yolumuzu çizebilelim.mesleği yapamıyorsak bırakıp başka bi alana yönelebilelim.sınavları çok zor olsun, mesleğin taşıdığı önem kadar olsun ama kriterler belli olsun.2,5 ayda sınavlar okunmasın.bi sürü hak tanınmasın.objektif kriterler eşliğinde mesleğe adım atabilelim.çok başlılık kalksın.daha mali müşavirimiz dediğimiz zaman, anlamayan o kadar çok insan var ki.mesleğimiz anlatılsın, sınırları çizilsin.yazık ya, hala bunları tartışıo olmamız elem verici.daha 16.yy da avrupa denetim vardı.biz o kadar çok amatörüz ki.avrupalılara mali müşaviriz deyince, şöle bi duruolar, bizde pek takan yok ne yazıkki.zor olsun,güç olsun ama olcaksa da geç olmasın.biz de yolumuza bakalım, sürünmeyelim belirsizlikler için de.daha sayılamayacak o kadar çok şey var ki

komisyon onun için zorlanıyor kendi hazırladıkları sorunun cevaplarını veremiyorlar ki puanlama yapsınlar. cevabını bilmediğin soruyu niye sorarsınki hatalı sorularsa bence skandal başka adı yok yani 4 soruda 1 veya 2 sinin hatalı olması

yaş 33 oldu mart 2008 ilk sınavımdı Yıl sonuna kadar belgeyi alabilirsem yıl sonu büroyu birine devredecem bu sınavdan sonra

aman işimiz hükümete kaldıysa yandık aman hükümete bildirmeyin sonra bizim sınav harclarına belge ücretlerine de zam yapar.

ya bu statükocu yapıyı sadece bu hükümet düzeltebilir en azından ortadan kaldırabilir.varsın kötü sonuçlansın ama bu yapı kalksın.gerçekten demokrasi isitoruz, başka tarifi yok bunun.bu meslekte demokrasi die bişi asla yok

şimdi aklıma geldi daha bu komisyon 19.7 sınavının sorularınıda hazırlıyacak dimi ? bu kadar kısa sürede soruları hazırlarlarsa gene yandıkki yandık sınavın son on dk sorular yanlışmıs cevaplamıyın derlerse artık şaşırmamak lazım ???