personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bende kasıma bırakmayı düşünüyorum...3 dersim vardı maliyet+meslek+analiz
meslek ve analizden umutluyumda maliyetin sadece 1.sorusunu yaptım..

sınavi kazanip rahatlarsam maliyet ile ilgili kapsamli bir arastirma yapip sitede aciklayacam.umarim dersi olanlara yarcimci olabilirim.su anda istedigim biraz huzur beni benimle birak giderken.

Yada tesmer yeni numaraları susmadığı için kaldırmış da olabilir yeni telefon numaraları duyurusunu(bizden kaçıyolar heralde ???)

deniro ' Alıntı:
Lily ' Alıntı:
Star sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün....

kazanan anlamında aranan demek istedi sanırım. ;)

Tamam işte bende kazanan anlamında söyledim.Biz bu saatlerde hala aynı stresi yaşıyorsak onlar kazandı:)

star ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
star ' Alıntı:
YAZEE ' Alıntı:
Herkes tek dersmi ki bu kadar rahat anlamadım ben ya !!!!! Vergi bile tek başına yetişmez, HEY MİLLET uyanın ya nasıl yetişecek Sınav ertelenmesi için birlik lütfen ?????? Artık açıklansa bile çok gec fak var öncekilerden şimdi mesafe çozk az ??????????????*

Evet vergiden tek dersi olanların işi zor.Ne ara çalışacak insanlar o kadar şeye.Ben 3 ay vergi çalışıp anca 51 almıştım
3 ay 51 ise 1.3 ay max. 22.10 alıyoruz....eee burumda çalışmıyoruz...bi sonraki sınava...kim ne der se desin ha hade hadeeeeeee

Bence çalışın tabide 2008/Kasım sınavına hazırlık için.Bunlar temmuz sınavınıda 2 hafta önce falan açıklayabilirler bu gidişle.Hazırlıklı olur insan enazından strese sokmaz kendini ne zaman çalışacam diye:)

ben kasımda girmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım..ama temmuzda da kolay sordular genelde..düşünsel dualizm içindeyim..ne yapacağımı şaşırdım.

temmuzda sinavinda sozel dersler kolay gelecek sayisallarda herkesi dokerler..

star ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
Lily ' Alıntı:
Star sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün....

kazanan anlamında aranan demek istedi sanırım. ;)

Tamam işte bende kazanan anlamında söyledim.Biz bu saatlerde hala aynı stresi yaşıyorsak onlar kazandı:)

Kazanan taraf bukadar rahat olabilir ancak.

deniro ' Alıntı:
star ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
star ' Alıntı:
YAZEE ' Alıntı:
Herkes tek dersmi ki bu kadar rahat anlamadım ben ya !!!!! Vergi bile tek başına yetişmez, HEY MİLLET uyanın ya nasıl yetişecek Sınav ertelenmesi için birlik lütfen ?????? Artık açıklansa bile çok gec fak var öncekilerden şimdi mesafe çozk az ??????????????*

Evet vergiden tek dersi olanların işi zor.Ne ara çalışacak insanlar o kadar şeye.Ben 3 ay vergi çalışıp anca 51 almıştım
3 ay 51 ise 1.3 ay max. 22.10 alıyoruz....eee burumda çalışmıyoruz...bi sonraki sınava...kim ne der se desin ha hade hadeeeeeee

Bence çalışın tabide 2008/Kasım sınavına hazırlık için.Bunlar temmuz sınavınıda 2 hafta önce falan açıklayabilirler bu gidişle.Hazırlıklı olur insan enazından strese sokmaz kendini ne zaman çalışacam diye:)

ben kasımda girmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım..ama temmuzda da kolay sordular genelde..düşünsel dualizm içindeyim..ne yapacağımı şaşırdım.

Hakkın varsa sorun yok ama vergi tek dersi olup tatemmuz sınavında 2 yılı dolduranlar ne yapacak

arkadaslar size ufak bir tuyo anasayfaya bakmayin sinav sonuclarindan smmm tiklayip bakin..

star ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
star ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
star ' Alıntı:
YAZEE ' Alıntı:

Hakkın varsa sorun yok ama vergi tek dersi olup tatemmuz sınavında 2 yılı dolduranlar ne yapacak

çok zor bir durum son hakkı kalanlar içiin.allah yardımcıları olsun demekten başka bişi gelmiyor elden.

bariss ' Alıntı:
arkadaslar size ufak bir tuyo anasayfaya bakmayin sinav sonuclarindan smmm tiklayip bakin..

Eğer öyle bişey varsa şuanda sınav sonuçlarını yüklüyorlarsa bu daha kötü.Bukadar bekledik ama hiçbirimiz ruhsata hak kazanamadık demektir.Aranan olmadı çünkü içimizdennnn

star ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

Eğer öyle bişey varsa şuanda sınav sonuçlarını yüklüyorlarsa bu daha kötü.Bukadar bekledik ama hiçbirimiz ruhsata hak kazanamadık demektir.Aranan olmadı çünkü içimizdennnn

hehehe öyle bişey olurmuş aslında odalar kazananları aramış ama bizim haberimiz yokmuş:)))Facia resmenn :P

artık insanlar bundan sonra beddua ederken ''allah seni smmm stajyeri yapsın ''diyecek ya...

nguroy ' Alıntı:
Şimdi bu bayan bayan değil veya gs fb muhabbeti bence yakışmadı. Çünkü sinirler gergin. Bu sefer istenmeyen sözler kaçıverecek ağızdan.
arada iyi geliyor müdürüm

bariss ' Alıntı:

zaten hep öyle bakıyoruz hatta eski sonuçlara bakıyoruz dönüp dönüp. rahatlatıyor.

İMREN ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:

zaten hep öyle bakıyoruz hatta eski sonuçlara bakıyoruz dönüp dönüp. rahatlatıyor.
hatta birkaç arladaşımız kendini aşıp formüller keşfetti.kasım sınavına tıklayıp adres çubuğundaki dönemi 57 yapıp bakıyoruz..

değişiklik olmaz olur mu tesmerin yeni tel noları vardı onun üstünde nisan sınavının sonuçları vardı falan felan . Bi açılma olmuş o sayfada ;) artık takip ederken ezberledik şekilleri yazıları valla ne hallere düştük ya allah hepimize yardım etsin.......