İMREN ' Alıntı:bariss ' Alıntı:arkadaslar size ufak bir tuyo anasayfaya bakmayin sinav sonuclarindan smmm tiklayip bakin..
zaten hep öyle bakıyoruz hatta eski sonuçlara bakıyoruz dönüp dönüp. rahatlatıyor.
evet evet haklısın dahili noları kaldırmışlar.yer açıyorlar herhalde bizim sınav sonuçları içi.efeılgaz ' Alıntı:değişiklik olmaz olur mu tesmerin yeni tel noları vardı onun üstünde nisan sınavının sonuçları vardı falan felan . Bi açılma olmuş o sayfadaartık takip ederken ezberledik şekilleri yazıları valla ne hallere düştük ya allah hepimize yardım etsin.......
rukivverh ' Alıntı:**************
efeılgaz ' Alıntı:Bayanların olduğu üstelik belli bir eğitim seviyesindeki insanların birarada bulunduğu bir yerde hiç yakışık almamış bu sözler....Bir bayan olarak utandım ....
cümle alem söker gözünüzü (ondan sonra daha hiç okuyamazlar sınavlarıda bizde bizlerde merak içinde kalmayız okumayacagını bildiğimiz için) içiniz fesat sa ben ne yapayım noktayı ne tarafa çekersen o tarafa giderefeılgaz ' Alıntı:nokta koyduğun yerlere seviyeli bişeyler yaz da utandır bizi hadi çok ayıp çok .....
rukivverh ' Alıntı:cümle alem söker gözünüzü (ondan sonra daha hiç okuyamazlar sınavlarıda bizde bizlerde merak içinde kalmayız okumayacagını bildiğimiz için) içiniz fesat sa ben ne yapayım noktayı ne tarafa çekersen o tarafa giderefeılgaz ' Alıntı:nokta koyduğun yerlere seviyeli bişeyler yaz da utandır bizi hadi çok ayıp çok .....
rukivverh ' Alıntı:cümle alem söker gözünüzü (ondan sonra daha hiç okuyamazlar sınavlarıda bizde bizlerde merak içinde kalmayız okumayacagını bildiğimiz için) içiniz fesat sa ben ne yapayım noktayı ne tarafa çekersen o tarafa giderefeılgaz ' Alıntı:nokta koyduğun yerlere seviyeli bişeyler yaz da utandır bizi hadi çok ayıp çok .....
ben doğrusunu yazdım sen nerelerdeydin kardeştuncaycelik2001 ' Alıntı:Sevsin Gözünüzü yazarsa toparlanır sanırsam...![]()