personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

o halde pazartesi 2-3 gün den kasıt.....yarın olmayacak boşa beklemeyinnnn bu gün için ve yarından sonra ki ilk mesai saati içinde açıklanıcak ...yani pazartesi .........ve inanın daha fazla sabrımız sınanmaz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok da kayda alınacak bir cevap değil.Elbetteki artık bu saatten sonra 2-3 gün içinde açıklanacak.Asıl sorun sonuçların bukadar uzamış olması.Hepimizin planları var.Önemli olan bu kurumun bizleri dikkate almaması ve yolunacak kaz olarak görmeye devam etmesi.Oysaki kendi koltukları tehlikeye düşünce cumhurbaşkanına kadar mektup yazdılar.Oysa kendisi bukudar büyük bir stajyer yani aday meslek mensubu kitlesini göz ardı ediyor önemsemiyor.Nezamanki bizler oy sahibi meslek mensubu oluyoruz ozaman oy almak için peşimizde dolanmaya bürolara ziyaretlere başlıyolar.Bize değer verdiklerinden değil koltuklarını sevdiklerinden....

balance ii yazmışsın be.
yine bu gece nöbeti sana mı kitlemişler :)

ya aslında nöbetçi değilim ben çavuşum devriye atıyorum. ;D

az kaldı ellam askerliğin bitmesine:) bi vukaat olmasa bari askerliğin uzamasın ;D

kaçıncı dönemsin ne zaman terhis oluyorsun tesmerden:) tarihi belli mi :P

arkadaş lar iyi geceler iyi nöbetler nasılsınız? balance kardeşim ordamısın?

ben sınava ilk kez girmiş biri olarak kısa dönem askerlik düşünüyorum Allah Nasip ederse :)

blackmoney ' Alıntı:
ben sınava ilk kez girmiş biri olarak kısa dönem askerlik düşünüyorum Allah Nasip ederse :)

antiramanlı oldunuz eminim askerde günler sınav sonucu beklemekten daha kolay geçer :)

Ben hayatta hiç bişeyi kafasına takmayan biri olarak askerlik te çok kolaydı... gün saymadım... bitmeden 15 gün önce haberim oldu.. haberim olduğu günün ertesi günü terhis oldum :)

ii geceler blackmoney 1-3 nöbetini devralmaya geldin galiba gerçi nöbetinde senin olduğunun farkında değildirsin ama çünkü sen kafana hiçbir şeyi takmıyorsun gamsızsın ;D

tavsiye ederim kafana takman gereklenleri tak ama takmaman gerekenleri takma (mesela sınavların nezaman açıklanacağı) hiç açıklanmayan sınav olmamış şimdiye kadar kendimizi teselli etmek gerekirse. :)

sesimi duyan varmı .... hey smmm adayları sesimi duyan var mı...????

blackmoney ' Alıntı:

senmiydin o bağıran blackmoney..duymamak mümkün değil.eminim komisyon bile duymuştur.uykularından korkarak kalkmışlardır.

gulsevdam ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

var... var... :)
deniro ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

senmiydin o bağıran blackmoney..duymamak mümkün değil.eminim komisyon bile duymuştur.uykularından korkarak kalkmışlardır.

vur vur iinlesin.. komisyon artık sonuçları versin ;D

peki blackmoney eğer gereksiz şeyleri kafamıza taktıysak çıkarmak için tavsiyelerin var mı? ;D

var tabiki en sevdiğiniz şeyi yapın.. veya yapmak istediğiniz şeyin hayalini kurun, hırslanın... her gün güzeldir, o günü bizlerin çirkinleştirdiğini veya dahada güzelleştirdiğini düşünün... eğlenmeye gidin... çok çalışın vs vs ;D