personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

kader diyemeyiz kendimiz ettik kendimiz bulduk nevardiki smmm mesleğini sececek belgeyi alsak ne olacak piyasada köşe başları tutulmuş durumda belki ilk beş yıl büro masraflarına çalışacaz sonraki 5 yıllık kalkınma planında belki bir 657 maşına gibi bir rakama talim edecez sonra yaş ortalama kırk olcak belki ozaman çoçuklarımıza bişeyler bırakabiliriz :-X

levent037 ' Alıntı:
kader diyemeyiz kendimiz ettik kendimiz bulduk nevardiki smmm mesleğini sececek belgeyi alsak ne olacak piyasada köşe başları tutulmuş durumda belki ilk beş yıl büro masraflarına çalışacaz sonraki 5 yıllık kalkınma planında belki bir 657 maşına gibi bir rakama talim edecez sonra yaş ortalama kırk olcak belki ozaman çoçuklarımıza bişeyler bırakabiliriz :-X

Bütün hevesimi kırdın

gunaydin herkese..

hevesinizi kırmak için yazmadım tabi herkez aynı durumda olmaya bilir ama şuan benim içinde bulunduğum ortam yazdıklarımın çokta grçek dışı olmadığını gösteriyor üzgünüm

umarim türkiye galip gelirde komisyon biraz neselenir bol bol puanlama yaparlar

bariss ' Alıntı:
umarim türkiye galip gelirde komisyon biraz neselenir bol bol puanlama yaparlar

Sonuçlar komisyondan çıktı diye duydum ben. Odalarda sanırım sonuçlar. Tanıdığı olan gerçekten öğrenebilir.

odalardami aslimii soledii

Bugün çoğu arkadaş sanırım çalışmıyor. Forumda pek kimse yok.

sonuclar odalarda olsa gece gunduz uyumadan nete aktarirlardi:) notlarini ogrenenler ancak sinavlar aciklanmadan bir gun once ulasabiliyor kendi notlarina...ben fazla inanmiyorum herkesin bir tanidigi var yoksa bir arkadasimizin tanidigi vardir ole olsa kimse aciklanmasini beklemezdim.bak sende duymussun bir yerlerden:) umarim p.tesi açıklanır

dün iki arkadaş bana söyledi de ben inanmadım.halada inanmıyorum. ama böyle bi konuda dalga geçeceklerinide sanmıyorum. çünkü çok samimi arkadaşlarım. dün akşam için açıklanacağını söylemişler onlarada. onun için beklemiştim geç vakte kadar hatta sabah 7 de de açtım baktım ama değişen bişey yok.

bariss ' Alıntı:
sonuclar odalarda olsa gece gunduz uyumadan nete aktarirlardi:) notlarini ogrenenler ancak sinavlar aciklanmadan bir gun once ulasabiliyor kendi notlarina...ben fazla inanmiyorum herkesin bir tanidigi var yoksa bir arkadasimizin tanidigi vardir ole olsa kimse aciklanmasini beklemezdim.bak sende duymussun bir yerlerden:) umarim p.tesi açıklanır

Arkadaşım tanıdık derken eleman, çaycı tanıdığından bahsetmiyorum anladın sen ne demek istediğimi.

He tesmerde onu diyodu gece gündüz uyumayalım şunların sonuçlarını aktaralım sisteme:))
Ya geçen sınavdan hatırlayın. Bazı arkadaşlar Perşembe-Cuma-C.Tesi öğrendi. Biz ne zaman öğrendik P.Tesi akşamı netten öğrendik.

dünkü aslımsmmm de doğru söylüyodu bence.

GORGULU ' Alıntı:
dünkü aslımsmmm de doğru söylüyodu bence.

Bende o kişiyi samimi buldum. Diğerlerinden farklı bi cevabı vardı sanki. Ama kurunun yanında yaşda yanıyor tabi.

görecez bakalım bana 2dersten kaldığımı söylüyolar

banada hep dun icin aciklanacak demislerde her konustugum ama dun gidip gorusmeler yaptim onumuzdeki cuma acıklancak dediler erken bitermeye calistiklarini solediler.aksam 11 kadar okuyorlarmıs kagitlari.yanimda telden komisyon uyesiydi konustu.

adana odayı aradım. sonuçlarla ilgili herhangi bir şey intikal etmemiş kendilerie.. arkadaşlar lütfen bir şeyler söylüyorsanız kaynağınıda aktarın. boş konuşmayın...

dur su tesmeri ariyim olmazsa komisyonla bi konusumm bakalimm dogruluk payi nedir..