personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

konuş konuş arkadaşlar kalbten gidiyo bişeyler de bilgi versin ::)

ben tanimiyorum yakin bir arkadasim taniyor ama kim oldugunu bana solemiyor solese zaten sonuclari beklememe gerek kalmazdi soruları verirlerdi.

bahsettiğim samimi arkadaşlarım. onlar görüşmüş.

bariss ' Alıntı:
ben tanimiyorum yakin bir arkadasim taniyor ama kim oldugunu bana solemiyor solese zaten sonuclari beklememe gerek kalmazdi soruları verirlerdi.

Ya barış kardeş şahsen benim yakın arkadaşımsa eğer o kişi bana ne yapar ne eder sonucumu öğrenir. Senin yakınlık derecen ne?

saat 3 den 5:30 kadar konuştum arkadaşlarla dalga geçselerdi o süre zarfında belli ederlerdi kendileride meslek mensubu. bu yollardan geçtiler dalga geçilmeyeceğini bilirler beni iyi tanırlar çünkü 20 senedir tanışıyoruz.

GORGULU ' Alıntı:
saat 3 den 5:30 kadar konuştum arkadaşlarla dalga geçselerdi o süre zarfında belli ederlerdi kendileride meslek mensubu. bu yollardan geçtiler dalga geçilmeyeceğini bilirler beni iyi tanırlar çünkü 20 senedir tanışıyoruz.

O zaman komisyondan çıktı sonuçlar bu durumda değil mi?

gorgulu bi kac kisi sana tc sini versin onlarinkini sordur meraklanmasinlar daha fazla uygun olur mu:?

yani liste tesmerin elinde dün saat 3 den beri bence

bariss ' Alıntı:
gorgulu bi kac kisi sana tc sini versin onlarinkini sordur meraklanmasinlar daha fazla uygun olur mu:?

Bence bunu kimse yapmaz. Şahsen ben yapmam.

ben kendim bbile hala inanamıyorum şaka gibi geliyor.

sinav sonuclarini erkeknden ogrenen kagitlar uzerinde her turlu oynamayi yapapilir gorgulu sen kaldigini soluyorsun iki dersden kagitlara ulasabilen notlardada oynama yapar

ben sorun demedimki kendileri aradı senin sonuç böyleymiş diye.

arkadaş bu forumda ben ve benim gibi 3-5 kişi haricinde herkesin haberi var sonuçlardan. sonucun belli oldugu , komisyon üyelerinin telde anons ettikleri sınava neden giriyoruz ki? hiç bukadar aleni konusulmuyordu, bu çeşit duyumlar hep olurdu ama duyumdan öteye gitmezdi. ben arkadaşların anlattıklarından yola çıkarak bu sınavlarda çok hatır gönül işi oldugunada artık inanmaya başladım. yani burda yazılanların hiçbirinden onu çıkartmıyorum ama eger bu derece herşey biliniyorsa eminim 30 luk kağıt 50 lik oluyordur.

bariss ' Alıntı:
sinav sonuclarini erkeknden ogrenen kagitlar uzerinde her turlu oynamayi yapapilir gorgulu sen kaldigini soluyorsun iki dersden kagitlara ulasabilen notlardada oynama yapar

Komisyondan çıktıktan sonra sonuçları öğreniyor arkadaşlar. Oynamayı tesmer yada odalar yapamaz bence. Komisyon yapabilir ancak. Ama burası TÜRKİYE herşey olabilir.

hemde bi kac kisininline bakmislar ilginc.sana sole soluyum turmobda tesmerde odalarda baskan yonetim disiplin denetim uyelerini ,türkiye büyük millet meclisinden bir bakan ve bikac mebusan tanidigim var.ben hala ogrenemedim..

bariss ' Alıntı:
hemde bi kac kisininline bakmislar ilginc.sana sole soluyum turmobda tesmerde odalarda baskan yonetim disiplin denetim uyelerini ,türkiye büyük millet meclisinden bir bakan ve bikac mebusan tanidigim var.ben hala ogrenemedim..

Oda senin beceriksizliğin:)) Şaka bi yana nasıl bi ülkede yaşıyoruz yaa

tesmere gelen sonuclar yarimda gelse sınav sonuclar kisminda yayınlanıyor tam zamanını bilmiyorum ama 1.5 sene ınce olabilir bazı sonuclar cuma aciklandi arkadasim kazanmısdı ben pazartesı ogrendım sayfadan.ana sayfaya koymuyorlar sınav sonucları kısmından acıklanıor tamamlanınca notlar ana sayfadan ılan edılıyor