personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

aslını astarını öğrenmek kolay benceeee.....burda her girişimde ve msj yazışımızda ip numaramız boşuna mı alınıyor?????????? yetkililer yapsın gereğini bence hakkımız yenmiş mi yenmemiş mi ....hangi bilgisayardan girilmiş belli olur arkadaşlar ...eğer iş yerinden yazılmışsada o msj smmm sınavına kim girdiyse yazan odur ..yani aslısmmmm kardeşimiz bunu göz ardı etmiş sanırımmm.......yetkililere sesleniyorum ip numarası alınmış olan aslısmmm kardeşimiz hakkında bize bilgi verilsin biz de gereğini hukuki ylllara başvurarak yapalım hakkımızı savunalım..kolay mı bu kadar yaaa adama bak herkesten önce öğrenebildiğine göre ve smmm olabildiğine göre demekki bu işe şahibe karışmış demektir...demekki hakkıyla smmmm olamamış torpil yaptırmış ........yetkililerden bu konuda bize yardımcı olmamalarını bekliyorummmmm

arkadaşlar bakıyorumda aynı durumda olduğumuz insanları suçluyoruz yanılıyormuyum.hepimizin hakkı yendi vede yenmeye devam ediyor sizin bu konuşmalarınızla bizide töhmet altında bırakıyosunuz. bu arada da asıl konuyu atlıyosunuz olayı kişiselleştiriyoruz. bizim asıl konumuz nasıl kimin öğrendiği yada kimden bilgi aldığımı yoksa niye zamanında açıklamıyormu? bence önce onu kesinleştirelim moderatör ogün beyde bizey yazmıştı hatırlarsanız. şimdi ogünbeyi suçlayabilirmisiniz? hepimiz bi duyum alan varsa söylesin demiyomuyduk duyum alanlarda söylüyor. olay bu kadar basit. ıp numarası alınıyomuş falamış filanmış bence çok saçma. hiç kimseyi suçlamak değil amacım. sadece olgunca düşünmek. saygılarımla...

konu gerçekten çığrından çıkmış.umarım en kısa zamanda açıklanırda herkes rahatlar ortalık durulur.bundan sonra benim için en inandırıcı haber ya da duyum birilerinin aranmış olması ve tesmerde ilan edilmesi olucak.Onun dışında kim nerden ne haber almış kim önce öğrenmiş umrumda olmıcak.

Ben herkesin YMM düzeyine gelmiş komisyon üyesi olmuş sınav sonuçlarını okuyup değerlendirip açıklayacak üyelerimizin hepsinin meslek bilincinde değerli onurlu insanlar olduğunu düşünüyorum... Benim Meslek Ahlakım bana bunu söylüyor.. ve gerçekten hakedini geçiriyorlar buna tüm kalbimle inanıyorum...

ben zaten aslısmmm arkadaşımızın söylediklerine inanmadım...fakat onca insanı burda kışkırtan bi şahsıs ve gereğinin yapılması hususunda ip numarasından bahsettimmmm......neyse arkadaşlar hakkımız yensin yada yenmesin biz yine susalım ve sadece sonuç bekleyelim...ve sonuç açıklandığı vakit de susalım olurmu....bu konuda burda kapansın gerilmeyelimmmmmm......hakkımız yendi de demeyelim ......

Zeynep..arkadaştümmesajlarını değiştirmiş..Hepsine 1 yazmış..
Daha gelmez diye düşünüyorum...

korkunun gözünü seveyim ;D ;D ;D ehehhhh ..nesse ya az kaldı inşallah bi gün daha bekleyecez ....pazartesi son bulacak...keşke açıklanmasaydı demeyiz umarım....şimdi enazından umut var ...açıklanırsa ve sonuç olumsuz olursa umutlarımız da bitecekkkk.....offf ne kötü günler yaşıoz ya türkiyede 2-0 yenildi :'( :-X :( mutlu olacak bişeyler bulmamız lazımmmmm offffffffffffffffff sabır ya sabırrrr ....

bence türkiyenin kötü futbol oynamasının nedeni de tesmer dir sınavları açıklasa milli takım moralli çıkardı maça

arkadaşlar sınavın açıklanmasına az kaldı en iyi ihtimal birazdan en kötüsü 30 haziran bu arada aslım arkadaşıma da üzüldüm oysaki çok iştahlı anlatıyordu hevesi kursağında kalmıştır.

Demekki bu sınavların sonuçlarını artık pazartesi günlerinde beklemek gerekiyor.Önceden gelen cuma genellemesi artık pazartesi olmuş gibi geldi bana.Yeni komisyonun sınav açıklama günü böyle artık bence

geçen sınavda pazartesi açıklanmıştı.

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyeceğim ama kuyruğu çoktan geçtik hatta tur bindireceğiz vede finish i hala göremedik. Bundan sonra mesafe si belli olmayan yarışlardan kaçarım artık

dede 66 ' Alıntı:
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyeceğim ama kuyruğu çoktan geçtik hatta tur bindireceğiz vede finish i hala göremedik. Bundan sonra mesafe si belli olmayan yarışlardan kaçarım artık
mesafe belli de finish çizgisi gözükmüyor. o çizgiyi göremeyince pes edenler ve yarışı bırakanlar oluyor millet şimdi o halde :'(

pes etmek mi smmm adayının özellikleri arasında yoktur ancak pes ettirilmek var ki bunun içinde tüm şartlar mevcut

dede 66 ' Alıntı:
pes etmek mi smmm adayının özellikleri arasında yoktur ancak pes ettirilmek var ki bunun içinde tüm şartlar mevcut
haklısın pes ettirilmek zorunda bırakılmak var

Ya istiklal ya ölüm Ya da Fatihin dediği gibi "Ya İstanbul beni alacak ya da ben İstanbul'u alacağım"

bu arada oks oldu haftaya öss bu sınavlar giren sayısıda bizim sınava girenlerin yaklaşık 100 misli ancak bizim sınavdan önce açıklanıyor. fatih benzetmesini çok tuttum arkadaşım nedeni de karşı tarafın bizans olması çünkü bunlarda bizans oyunlarını çok iyi biliyorlar