personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Onu yazmamın nedeni sağlam irademizi ortaya koymak içindi. Yoksa kimseye benzetme yapmak istemedim. Kolay değil. Yılların emeğiyle buraya kadar geldik. Dişimizle, tırnağımızla, bu kadar zorluklara göğüs gererek sona yaklaştın. Umarım hepimiz için mutlu son olur.

sen zaten kendini fatih e benzettin geri kalan sa benim tarafımdan gerçekleşti yani sorumluluk bende pek te sakıncalı bişey yazdığımı zannetmiyorum yani sen rahat ol

zaten toplum olarak o kadar sindirildik ki gölgemizden korkar olduk.
ama bizler böyle devam ettiğimiz sürece bu düzen böyle sürer, birilerinin durun bakalım nereye gidiyoruz demesi lazım. İnşallah yeni nesil odalarda yada birlikte söz sahibi olunca bu düşülen durumları unutmayıp gereken tasarruflarda bulunacaktır.
O çok dillere dolanan mesleğin kalitesinin arttırılması bu şekilde olacaktır.

yok o kadar da değil. Kimseye karşı kırıcı olmak istemiyorum o kadar.

Zaman için farklı düşünler olmalıdır. Herkes aynı seyi düşünüyorsa orada düşünen yok demektir. Kötü olacak ki iyinin kıymeti olsun. Çirkin olacak ki güzelin kıymetini bilelim...
Demokartik ülkede yaşıyoruz ama ne kadar hür yaşıyoruz tartışılır.

demokrasi mi bu ülkede uygulandığı söylenen ama hiç bir belirtisi olmayan bir rejim,
lastik gibi uzatılıp hangi görüş baştaysa kendi tarafına çektiği bir rejim olsa gerek
neyse bunlar politik konular bizim amacımız hayatımızın devamını idame ettireceğimiz
mesleğin ruhsatını almak. Bunu eninde sonunda alacağız. Ancak bu kadar belirsizlik eziyetinden sonra aldığımız ruhsatın kıymeti de artıyor herhalde

evet arkadaşlar 70 inci gününde içindeyiz

evet bugün forum da kimsecikler yok
sanırım haftalardır süren stresten sonra herkes
kafasısını dinlemek ve yarına hazır olmak için
başka yerlerde ama güzel bişi

Y A R I N B Ü Y Ü K GÜN

hayırlısı olur inşallah

tura ' Alıntı:
evet bugün forum da kimsecikler yok
sanırım haftalardır süren stresten sonra herkes
kafasısını dinlemek ve yarına hazır olmak için
başka yerlerde ama güzel bişi

Y A R I N B Ü Y Ü K GÜN

hayırlısı olur inşallah

yarın açıklanacağı kesin mi ???

kesinlikle değil....haftaya hafta içi demişti tesmer.....haftanın ilk mesai saati diil >:( :( ??? bunlar sadece bizim fikirlerimiz :-X ve çaresizce bekleyiş sürüyor işte bakalım .......yarın ola hayır ola 8) umut en son ölürmüşşşşşş Alman atasözü......

zeynepyaroglu ' Alıntı:
kesinlikle değil....haftaya hafta içi demişti tesmer.....haftanın ilk mesai saati diil >:( :( ??? bunlar sadece bizim fikirlerimiz :-X ve çaresizce bekleyiş sürüyor işte bakalım .......yarın ola hayır ola 8) umut en son ölürmüşşşşşş Alman atasözü......

ankarada tanıdıkta yok ki birileri gibi sonuçları öğrensek !!!!!

açıklansın artık pazartesi sabahı.canımıza tak etti................

pazartesi sabahı zor be kardeş..yarın açıklansa bile saat 19:00 u bulur..

yine başladı felaket senaryoları ... ya arkadaşlar insanların umutlarına limon sıkmayın ... kötü hislerinizi ve tahminlerinizi yazmasanız daha iyi yarın sabah 8 de açıklanacak mış gibi hazırlanalım yeter artık beklediğimiz

pazartesi akşam 20:00 dan önce olmaz diyorum ben.. eğer olursa tabiki... bazı arkadaşlarında bırakın aslımsmmm yi gibi laflarınada karnım tok.. ben hakkımı arıcam. bilginiz olsun.. kimse benim tabi olduğum bir kurumun adını kendini bilmez bikaç tane köstebek yüzünden karalayamaz.

hak edene hakettiğini vereceksin ki maraz doğmasın arkadaşlar..

aslımsmmm olayının üzerine gitsen bile..marazların sonlanmıyacağına adın gibi emin olabilirsin..bence gerek yok..bu gibi şeylere..